Αίθουσες συνεδριάσεων, ωδεία και συναυλιακές αίθουσες

Οι αίθουσες συνεδριάσεων, τα ωδεία και οι συναυλιακές αίθουσες είναι χώροι αφιερωμένοι σε δραστηριότητες ακρόασης και όπου η ακουστική ποιότητα αντιπροσωπεύει την κύρια και θεμελιώδη παράμετρο.

Για τους ειδικούς, η διαχείριση της ακουστικής των αιθουσών είναι μια πραγματική πρόκληση, γιατί δεν αρκεί για την παροχή κατάλληλης ακουστικής άνεσης όπως σε οποιονδήποτε άλλο χώρο, αλλά είναι απαραίτητο να επιτευχθούν επίσης υψηλά επίπεδα «ακουστικής απόκρισης», ενεργώντας σε πολλές τεχνικές παραμέτρους (χρόνος αντήχησης, ομοιομορφία ακρόασης, γραμμικές αποδόσεις σε οποιαδήποτε συχνότητα και πολλά άλλα).

Στις καλύτερες εγκαταστάσεις, αυτή η ακουστική μελέτη μπορεί να οδηγήσει σε ένα συγκεκριμένο «μοτίβο», προκειμένου να παραχωρήσει ένα βέλτιστο επίπεδο ακρόασης και να προσθέσει νέες αξίες στον ήχο.

Χάρη στο υπόβαθρό μας στον ηχητικό τομέα, μπορούμε να συνεργαστούμε με σχεδιαστές και εγκαταστάτες για την υλοποίηση ακουστικών θεραπειών σε αμφιθέατρα, αίθουσες συναυλιών και συνεδρίων, θέατρα και οποιονδήποτε άλλο μεγάλο χώρο αφιερωμένο στην ακρόαση μουσικής ή ομιλίας. Έχουμε μια ευρεία γκάμα τυπικών ακουστικών συστημάτων και, εάν ζητηθεί, εξατομικευμένα προϊόντα για προσαρμοσμένα έργα.

Η ομάδα μας παρέχει λειτουργική υποστήριξη στους πελάτες, η οποία συνδυάζει τεχνικές ικανότητες και ευέλικτη παραγωγική ικανότητα.

Υπάρχουν διάφορες εποικοδομητικές λύσεις, με προτάσεις που προορίζονται για κάθε φάση της παρέμβασης, με ακουστικά συστήματα για τη ρύθμιση επαγγελματικών περιβαλλόντων ήχου/μουσικής:

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ - ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ → Για τη δημιουργία ενός ηχομονωτικού και ακουστικά ανεξάρτητου δωματίου.
ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΗΧΟΥ → Για τη μείωση της αντήχησης.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΗΧΟΣ → Για τον ορισμό μιας συγκεκριμένης καμπύλης απόκρισης συχνότητας, η οποία μειώνει τυχόν ανεπιθύμητα στοιχεία του ακουστικού φάσματος ή για να τονίσει συγκεκριμένες ηχητικές φωνές.

Μεταξύ των υλικών και συστημάτων, είναι επομένως δυνατό να εντοπιστούν οι καλύτερες μέθοδοι λειτουργίας για την κατασκευή αιθουσών δοκιμών μουσικής, στούντιο ηχογράφησης, αμφιθέατων, αιθουσών ελέγχου, αιθουσών ακρόασης μουσικής, αιθουσών μεταγλώττισης, τάξεων, μουσικών σχολείων, περιβαλλόντων οικιακών κινηματογράφων, κινηματογράφους, εργαστήρια κ.λπ., προσκαλώντας σας να επικοινωνήσετε απευθείας με το προσωπικό μας για οποιαδήποτε απορία.

ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ

Για παραγγελίες άνω των 149€

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Από έμπειρο και φιλικό προσωπικό

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Έως 12 άτοκες δόσεις

100% ΑΣΦΑΛΕΊΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ

Κρυπτογραφημένη πληρωμή

Καλαθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο κατάστημά μας. Με την περιήγηση σε αυτό το κατάστημα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies μας.