Γραφεία, Meeting rooms, Call centres

Ηχοαπορροφητικά πάνελ για γραφεία και συστήματα σχεδιασμού για την ακουστική βελτίωση σε χώρους εργασίας.

Ηχοαπορροφητές για γραφεία και ακουστικές λύσεις για άνεση σε αίθουσες συνεδριάσεων, ανοιχτούς χώρους εργασίας και συνεργασίας
Τα τελευταία χρόνια, η ακουστική άνεση έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή και συζητημένα θέματα μεταξύ σχεδιαστών αλλά και παραγωγών. Σε αυτήν την «ακουστική επανάσταση» οι χώροι για εργασιακές δραστηριότητες είναι οι πιο εμπλεκόμενοι αρχιτεκτονικοί χώροι.

Στο παρελθόν, η ακουστική ανάγκη αφορούσε αποκλειστικά την επίλυση κάποιων βασικών συνθηκών υγιεινής, με την προστασία των εργαζομένων από υπερβολική έκθεση στον θόρυβο στους χώρους παραγωγής. Χάρη στην αυξανόμενη σημασία της ακουστικής βελτίωσης και άνεσης, αυτή η ανάγκη έχει επεκταθεί σε όλους τους χώρους εργασίας, όπως γραφεία και αίθουσες συσκέψεων, όπου το χαμηλό επίπεδο θορύβου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη βελτίωση της ποιότητας της εργασίας και της ψυχοσωματικής ευεξίας των εργαζομένων και υπαλλήλους.

Η προσοχή στην ακουστική ποιότητα των χώρων εργασίας είναι εμφανής αν αναλογιστούμε πόσο χρόνο μένουν οι άνθρωποι στα γραφεία τους και πόσο σημαντικό είναι να δημιουργηθεί ένας αυτόνομος χώρος εργασίας, να παραχωρηθεί ένα ελάχιστο επίπεδο ιδιωτικότητας και να μειωθούν οι περισπασμοί.

Η ακουστική ποιότητα των χώρων είναι πιο σημαντική στους ανοιχτούς χώρους εργασίας. Σήμερα, αυτοί οι χώροι είναι πολύ διαδεδομένοι, ακολουθώντας την εξέλιξη των διαφόρων λειτουργιών εργασίας και ακόμη και την αυξανόμενη διάχυση του coworking.

Σε έναν χώρο σχεδιασμένο για να παρέχει σωστή ακουστική άνεση, είναι δυνατό να βελτιωθεί η καθημερινή ζωή των ανθρώπων, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την ποιότητα της εργασίας.

Διαθέτουμε έναν ευρύ κατάλογο συγκεκριμένων ακουστικών συστημάτων για γραφεία, που αναπτύχθηκαν για να παρέχουν υψηλές ηχοαπορροφητικές επιδόσεις για την ακουστική επεξεργασία σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας.

Αυτά τα συστήματα περιλαμβάνουν αναρτημένες συνθέσεις για εγκαταστάσεις οροφής και διακοσμητικά ακουστικά πάνελ τοίχου, διαθέσιμα σε πολλά χρώματα ή στην έντυπη έκδοση με εικόνες και γραφικά που επιλέγει ο πελάτης, χωρίσματα γραφείου, επιδαπέδιες διαχωριστικές βάσεις, ηχοαπορροφητικοί και μονωτικοί τοίχοι και διαχωριστές, ηχοαπορροφητικά πάνελ με φωτισμό και πολλές άλλες επιλογές. Είναι επίσης δυνατή η προσαρμογή του σχεδιασμού, των μορφών και των αισθητικών χαρακτηριστικών των πάνελ, για αποτελεσματικές και αισθητικές ακουστικές παρεμβάσεις σε οποιοδήποτε στυλ και αρχιτεκτονικό πλαίσιο.

Η ακουστική επεξεργασία των γραφείων μπορεί επίσης να είναι η ευκαιρία για αναδιοργάνωση των χώρων, όχι μόνο από λειτουργική άποψη.
Προσφέρουμε πολλές τυπικές και εξατομικευμένες λύσεις κατάλληλες για κάθε περιβάλλον, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν αποτελέσματα υψηλής αισθητικής, προσθέτοντας σε όλες τις εγκαταστάσεις αξιόλογες σύγχρονες και καινοτόμες αξίες.

ΣΩΣΤΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Κάθε σταθμός εργασίας πρέπει να ακολουθεί τις θεμελιώδεις απαιτήσεις ακουστικής που αναφέρονται παρακάτω:

1) Διευκολύνετε η λεκτική επικοινωνία με άλλα άτομα στο γραφείο και κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων.

2) Χορηγήστε την απαραίτητη συγκέντρωση και απομόνωση κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας και δημιουργήστε την κατάλληλη άνεση μεταξύ των διαφορετικών κύκλων εργασίας.

Προκειμένου να αποκτήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας είναι απαραίτητο να εργαστείτε στις ακόλουθες τεχνικές πτυχές:

1) Μείωση θορύβου ενός χώρου μέσω συστημάτων ελέγχου αντήχησης.
2) Δημιουργία ακουστικών διαχωρισμών μεταξύ των διαφορετικών σταθμών εργασίας.

Η απόσπαση προσοχής στο χώρο εργασίας μειώνει την απόδοση και κοστίζει. Περιορίζοντας την ελεύθερη διέλευση του ήχου σε ανοιχτούς χώρους, η εστίαση σε σημαντικές εργασίες γίνεται πολύ πιο εύκολη.

Όταν απορροφούνται ηχητικές αντανακλάσεις και ηχώ, οι ιδέες μοιράζονται ευκολότερα και η ομαδική εργασία είναι πιο αποτελεσματική. Υπάρχουν παρόμοια πλεονεκτήματα επικοινωνίας σε τηλεδιάσκεψη και αίθουσες συσκέψεων με την προσθήκη απορρήτου για εμπιστευτικές συζητήσεις.

Ο σωστός τύπος ακουστικών πάνελ, πλακιδίων οροφής και διαχωριστικών μπορούν να μεταμορφώσουν το περιβάλλον εργασίας σας, αυξάνοντας ως αποτέλεσμα την παραγωγικότητα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ;
Χαμηλότερα επίπεδα θορύβου
Σαφέστερη επικοινωνία στις συναντήσεις
Λιγότεροι περισπασμοί και ευκολότερη εστίαση
Περισσότερη ιδιωτικότητα
Βελτιωμένη παραγωγικότητα και ηθικό

*Σύμφωνα με έρευνα της IPSOS του 2014, οι εργαζόμενοι χάνουν 86 λεπτά την ημέρα από την απόσπαση της προσοχής!

  

ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ

Για παραγγελίες άνω των 149€

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Από έμπειρο και φιλικό προσωπικό

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Έως 12 άτοκες δόσεις

100% ΑΣΦΑΛΕΊΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ

Κρυπτογραφημένη πληρωμή

Καλαθι