Δωμάτια HI-FI

Αυξήστε την ακρίβεια της ρύθμισης HI-FI σας και ακούστε μουσική όπως την άκουσαν οι καλλιτέχνες και οι παραγωγοί στο στούντιο ηχογράφησης.
Για τους audiophiles ο ήχος είναι συναίσθημα. Όσο καλύτερα η ποιότητα ήχου, τόσο βαθύτερη η σύνδεση.

Οι λάτρεις του Hi-Fi δεν ξέρουν να επενδύσουν σε καλύτερο εξοπλισμό για την επιδίωξη της τελειότητας του ήχου, αλλά συχνά παραβλέπουν τον ρόλο του χώρου στον οποίο ακούν. Η ακουστική επεξεργασία βελτιώνει την ακρίβεια της παραγωγής ήχου και ξεκλειδώνει τις πραγματικές δυνατότητες του σετ hi-fi σας αναβαθμίζοντάς το. Επιδιώξτε τη διαύγεια, εξαλείψτε τη σκληρότητα και άλλα ανεπιθύμητα αντικείμενα από το ηχοσύστημά σας με ακουστική βελτίωση στο μουσικό σας δωμάτιο.

Ακουστική επεξεργασία για δωμάτια Hi-Fi

Μία ολιστική προσέγγιση αναγνωρίζει το δωμάτιό σας ως βασικό στοιχείο του συστήματος HI-FI.
Η σωστή κατανόηση της επίδρασης που έχει η θέση του ηχείου στην απόκριση συχνότητας, για παράδειγμα, μπορεί να αποφέρει σημαντική αναβάθμιση ευκρίνειας με μηδενικό κόστος. Οι χαμηλές συχνότητες μπορούν να γίνουν πιο γεμάτες, ενώ οι μεσαίες και οι ψηλές αποπνέουν μια πιο ευρύχωρη ποιότητα και πειστική στερεοφωνική εικόνα.

Η αποτελεσματική ακουστική επεξεργασία προάγει ακόμη περισσότερο τη ρύθμιση, εξημερώνοντας την ηχώ και την αντήχηση που η απόκριση της χρωματικής συχνότητας και η λεπτομέρεια καλύπτουν τη μουσική. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών ακουστικής επεξεργασίας που μπορούν να ξεκλειδώσουν τις πραγματικές δυνατότητες του συστήματος Hi-Fi σας, από τυπωμένα ακουστικά πάνελ μέχρι γωνιακές παγίδες μπάσων και ακουστικές κουρτίνες.

Για κάποιους το υψηλότερο ιδανικό είναι το να ακούν τη μουσική όπως την άκουσαν οι καλλιτέχνες και οι μουσικοί παραγωγοί στο στούντιο ηχογράφησης. Για όσους έχουν εμμονή με ακριβή αναπαραγωγή ήχου, η ακουστική βελτίωση είναι τόσο απαραίτητη  όπως σε οποιαδήποτε στούντιο ηχογράφησης.

ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ

Για παραγγελίες άνω των 149€

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Από έμπειρο και φιλικό προσωπικό

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Έως 12 άτοκες δόσεις

100% ΑΣΦΑΛΕΊΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ

Κρυπτογραφημένη πληρωμή

Καλαθι