Εστιατόρια, Cafe-Bars, Wine bars, Fast foods

Ακουστική άνεση και έλεγχος θορύβου σε εστιατόρια, fast food, καφέ και μπαρ

Η ικανοποίηση των πελατών για μια υπηρεσία εστιατορίου καθορίζεται γενικά από λίγες θεμελιώδεις και κοινές πτυχές. Αυτό είναι ξεκάθαρο κοιτάζοντας τις κριτικές και τα σχόλια στις κύριες διαδικτυακές πλατφόρμες και ιστοσελίδες που είναι αφιερωμένες στον κόσμο των εστιατορίων.
Η κύρια προσοχή επικεντρώνεται στην ποιότητα του μενού, τις τιμές και το επίπεδο εξυπηρέτησης, αλλά ένας άλλος παράγοντας αποκτά σημασία και δεν μπορεί να αγνοηθεί: μπορούμε να τον ονομάσουμε με τον γενικό όρο «τοποθεσία».
Ο όρος τοποθεσία περιλαμβάνει πολλές έννοιες, που είναι ένα είδος γενικής παραμέτρου για την αξιολόγηση της ποιότητας του περιβάλλοντος, όπως αρχιτεκτονικά και στυλιστικά στοιχεία, φωτισμός, θερμοκρασία και επίπεδο θορύβου.
Εάν τα πρώτα στοιχεία (αρχιτεκτονικά και στυλιστικά στοιχεία) σχετίζονται με αισθητικές εκτιμήσεις και προσωπικές αξιολογήσεις, οι υπόλοιποι παράγοντες (φωτισμός – θερμοκρασία – θόρυβος) μπορούν να προσδιοριστούν με συγκεκριμένες μετρήσιμες παραμέτρους.
Σε μια ανταγωνιστική αγορά με πολλές εμπορικές προτάσεις, η προσοχή στις λεπτομέρειες μπορεί να κάνει τη διαφορά δημιουργώντας θετικά σχόλια από τους πελάτες.
Το θέμα της ακουστικής άνεσης εισήχθη πρόσφατα στον κόσμο των εστιατορίων και σήμερα μπορούμε να βοηθήσουμε σε μια ριζική εξέλιξη με επικεφαλής εστιάτορες και εξειδικευμένους σχεδιαστές.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕ Ή ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΑΣ;
- Χαμηλότερα επίπεδα θορύβου
- Πιο εύκολο να κάνετε συνομιλίες χωρίς υψηλές φωνές
- Πιο φιλόξενο για τους πάσχοντες από άγχος
- Οι πιο ευτυχισμένοι πελάτες είναι πιο πιθανό να το επισκεφτούν ξανά
- Δεν υπάρχουν κακές κριτικές για το θόρυβο!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Παρέχουμε έναν ευρύ κατάλογο ακουστικών λύσεων που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για εστιατόρια, καφέ, μπαρ, όπως και άλλα καταστήματα.
Αυτές οι σειρές προϊόντων, αφιερωμένες στην ακουστική επεξεργασία δημόσιων πλαισίων, παρέχουν υψηλές ακουστικές επιδόσεις, αισθητική γοητεία και είναι πιστοποιημένες για εγκαταστάσεις σε χώρους όπου η υγιεινή αποτελεί παράγοντα προτεραιότητας.
Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τον κατάλογό μας, όπου μπορείτε να βρείτε την ιδανική λύση για οποιονδήποτε χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε ηχοαπορροφητικά πάνελ τοίχου και οροφής, ακουστικά χωρίσματα, κρεμαστούς απορροφητήρες, με φωτισμό ή όχι, εκτυπωμένα πάνελ απορρόφησης και πολλά άλλα τυπικά ή προσαρμοσμένα λύσεις, διαθέσιμες σε πολλά σχήματα, διαστάσεις και χρώματα.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΘΟΡΥΒΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Η ακουστική επεξεργασία ενός εστιατορίου πραγματοποιείται για να μειώσει την αντήχηση, μια φυσική και μετρήσιμη παράμετρο που υποδεικνύει την τιμή του αντανακλαστικού στοιχείου ήχου που δημιουργείται στις επιφάνειες των δωματίων. Ενεργώντας με αυτήν την παράμετρο, είναι δυνατό να μειωθεί ο θόρυβος ενός χώρου.
Η διαχείριση του επιπέδου αντήχησης είναι δυνατή σε 3 βήματα:
1 Υπολογίστε τον πραγματικό χρόνο αντήχησης (που συνήθως ορίζεται ως RT60 και μετριέται σε δευτερόλεπτα) και συγκρίνετε τον με την τυπική τιμή που απαιτείται για να αποκτήσετε την ιδανική ακουστική άνεση ενός χώρου.
2 Καθορίστε την ακριβή απαιτούμενη ποσότητα ηχοαπορροφητικού υλικού για να επιτύχετε τα απαιτούμενα ακουστικά αποτελέσματα.
3 Επιλέξτε τη σειρά προϊόντων που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτούμενες ακουστικές επιδόσεις, τον προϋπολογισμό, τα αισθητικά χαρακτηριστικά και τη σχεδίαση του επεξεργασμένου χώρου.

ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ

Για παραγγελίες άνω των 149€

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Από έμπειρο και φιλικό προσωπικό

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Έως 12 άτοκες δόσεις

100% ΑΣΦΑΛΕΊΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ

Κρυπτογραφημένη πληρωμή

Καλαθι