CarAudioNikou

Στο CarAudioNikou παρέχουμε μελέτη και εξατομικευμένες λύσεις σε ότι αφορά την πλήρη κάλυψη του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας ή του σκάφους σας με ήχο και συναγερμό κάθε μορφής. Επισκεφτείτε τον χώρο μας και συμβουλευτείτε από κοντά το καταρτισμένο προσωπικό μας, στην Κων. Καραμανλή 176 στη Θεσσαλονίκη.

Car audio

Ακόμη κι αν είστε εντελώς αρχάριοι στον κόσμο των ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου, σίγουρα γνωρίζετε ότι η μουσική στο αυτοκίνητο μπορεί να σας ανεβάσει τη διάθεση και να κάνει τις μετακινήσεις σας πιο απολαυστικές. Αρκεί βέβαια να την απολαμβάνετε όπως θέλετε εσείς, δηλαδή με πλούσιο ήχο που να «γεμίζει» την καμπίνα του αυτοκινήτου σας.

Το πιο σημαντικό πράγμα που ίσως θα παρατηρήσετε είναι ότι το «εργοστασιακό στερεοφωνικό» του αυτοκινήτου σας κατά πάσα πιθανότητα δεν ακούγεται τόσο καλά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων συνήθως παραμελούν το κομμάτι του ηχοσυστήματος, και οι περισσότεροι οδηγοί δε συνειδητοποιούν καν τι χάνουν. Ακόμα και τα εργασιακά “high-end” συστήματα ήχου πολλές φορές δεν είναι αντάξια των προσδοκιών.

car-audio-nikou

Car security systems

Ίσως το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει κάποιος αφού επενδύσει στο αυτοκίνητό του, είναι να το ασφαλίσει με συστήματα τηλεματικής τελευταίας τεχνολογίας. Αναβαθμίστε το σύστημα συναγερμού του αυτοκινήτου σας με κάποιο τελευταίας γενιάς, συνδυάζοντας κάποιο gps tracker με δυνατότητα τηλεειδοποίησης και απομακρυσμένης διακοπής λειτουργίας κινητήρα.

Παρέχουμε μελέτη και εξατομικευμένες λύσεις σε ότι αφορά την πλήρη κάλυψη ασφάλειας του αυτοκινήτου σας. Επισκεφτείτε τον χώρο μας και δείτε από κοντά εγκατεστημένα demo συστήματα συναγερμού και εντοπισμού σε αυτοκίνητα.

Μελέτη & Εγκατάσταση

Στο CarAudioNikou σας παρέχουμε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο τμήμα Μελέτης & Εγκατάστασης που διαθέτουμε, το οποίο θα ασχοληθεί αποκλειστικά με εσάς και το όχημά σας, θα μελετήσει τις απαιτήσεις σας και θα προτείνει την ιδανικότερη λύση για εσάς, ενώ παράλληλα μπορεί να αναλάβει και εξ’ ολοκλήρου την εγκατάσταση. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων ασφάλειας, κάμερες οπισθοπορείας, συστήματα παρκαρίσματος, GPS και ηχοσυστήματα για το αυτοκίνητο

Demo Cars

Το CarAudioNikou επίσης σας παρέχει τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις του και να δείτε από κοντά ήδη εγκατεστημένους demo συναγερμούς και εγκατεστημένα demo ηχοσυστήματα σε αυτοκίνητα και να συζητήσετε με τους τεχνικούς μας για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει.

 

Γιατί με εμάς;

To CarAudioNikou ανήκει στον όμιλο nngroup και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα καταστήματα λιανικής πώλησης, από το 1991, διαθέτοντας ολοκληρωμένα συστήματα προϊόντων και υπηρεσίες για το αυτοκίνητο, τη μηχανή και το σκάφος. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πιστοποιημένο τμήμα service, στο CarAudioNikou θα βρείτε προϊόντα που συμβαδίζουν με την συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας σε συνδυασμό πάντα με την υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Νούμερο ένα εταιρεία σε όλη την Ελλάδα με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με τους καλύτερους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη και τελειοποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, με προϊόντα ασφαλείας και εκκίνησης κινητήρα, ήχου και εικόνας για το αυτοκίνητο, το σπίτι και το σκάφος.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

  • Άμεση εξυπηρέτηση
  • Επιλογή προϊόντων αιχμής
  • Εξειδικευμένη τεχνογνωσία
  • Πολυετής εμπειρία (από το 1991)
  • Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό
  • Ιδιαίτερα χαμηλές τιμές
  • Πιστοποιημένο και έμπειρο τμήμα service

ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ

Για παραγγελίες άνω των 149€

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Από έμπειρο και φιλικό προσωπικό

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Έως 12 άτοκες δόσεις

100% ΑΣΦΑΛΕΊΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ

Κρυπτογραφημένη πληρωμή

Καλαθι