Καταστήματα, Εμπορικά, Supermarkets, Outlets

Λύσεις για έλεγχο αντήχησης και μείωση θορύβου σε εμπορικά κέντρα, σούπερ μάρκετ, υπεραγορές και καταστήματα

Περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός, η θερμοκρασία και η ακουστική ποιότητα, μαζί με την ποιότητα της αρχιτεκτονικής διάταξης, έχουν κάποια σημασία κατά την αγοραστική εμπειρία σε ένα κατάστημα αγορών.

Αυτά τα περιβάλλοντα χαρακτηρίζονται γενικά από μεγάλους όγκους και την παρουσία πολλών ανθρώπων: από ακουστική άποψη, αυτές οι δύο πτυχές μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα θορύβου και υψηλό επίπεδο αντήχησης.

Προκειμένου να ελέγχεται η αντήχηση, συνηθίζεται να τοποθετούνται ηχοαπορροφητικά υλικά που αποφεύγουν την ανάκλαση των προσπίπτων ηχητικών κυμάτων και παγιδεύουν ένα μέρος τους, χάρη στον αφρό και την πορώδη διαμόρφωσή τους (το ποσοστό των κοιλοτήτων που περιέχει αέρα είναι υψηλότερο σε σύγκριση με το ποσοστό των συμπαγών υλικών).

Στο πλαίσιο των συναλλαγών και των αγορών, οι ακουστικές εγκαταστάσεις πρέπει να είναι συντονισμένες με το αρχιτεκτονικό στυλ και αισθητικά ευχάριστες, προκειμένου να βελτιωθεί η εμπορική απήχηση των καταστημάτων.

Σύμφωνα με αυτό, τα τελευταία χρόνια τα ηχοαπορροφητικά πάνελ έχουν γίνει σημαντικό στοιχείο σε έργα εσωτερικής διακόσμησης οποιουδήποτε συλλογικού αρχιτεκτονικού πλαισίου. Στην περίπτωση εμπορικών χώρων, οι δυνατότητες που προσφέρει το ιδιαίτερο σχήμα, το χρώμα και η υφή των υλικών μπορεί να δώσουν ένα ενδιαφέρον αισθητικό αποτέλεσμα, παρακάμπτοντας την ακουστική λειτουργία και καθιστώντας ένα αυτόνομο σχεδιαστικό στοιχείο.

Για τις εμπορικές αλυσίδες, ή ένα μικρό κατάστημα, υπάρχει ευρύς κατάλογος των τυπικών και προσαρμοσμένων προϊόντων ακουστικής βελτίωσης, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ οικονομικών και λειτουργικών συστημάτων ή σχεδιαστικών λύσεων.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;

  • Χαμηλότερα επίπεδα θορύβου
  • Πιο εύκολο στην επικοινωνία
  • Πιο ήρεμη, λιγότερο αγχωτική ατμόσφαιρα για τους εργαζόμενους και τους πελάτες
  • Πιο άνετο, ειδικά για χρήστες βοηθημάτων ακοής
  • Πιο φιλόξενο για τους πάσχοντες από άγχος

*Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια

ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ

Για παραγγελίες άνω των 149€

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Από έμπειρο και φιλικό προσωπικό

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Έως 12 άτοκες δόσεις

100% ΑΣΦΑΛΕΊΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ

Κρυπτογραφημένη πληρωμή

Καλαθι