Ξενοδοχεία & Χώροι ευεξίας

Λύσεις για τον έλεγχο αντήχησης και θορύβου σε ξενοδοχεία και SPA

Τα ξενοδοχεία και οι χώροι ευεξίας, ή καλύτερα ολόκληρος ο κλάδος των εγκαταστάσεων διαμονής, είναι γνωστός για την ιδιαίτερη προσοχή στην άνεση και την ποιότητα του χώρου σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Πράγματι, μια καλή διαχείριση των αισθητικών και λειτουργικών πτυχών ενός χώρου μπορεί να αυξήσει τις δυνατότητες των υπηρεσιών που παρέχονται από την εγκατάσταση διαμονής.

Η συνήθης προσέγγιση αποτελείται από τη συνέργεια μεταξύ ακουστικών ικανοτήτων και προσοχής στην αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό: κατά τη διαδικασία ακουστικού έργου, σε δύο διαφορετικά παράλληλα και συμπληρωματικά επίπεδα σχεδίασης, τα οποία πρέπει να αυξήσουν την ακουστική άνεση και να δώσουν αξία και στο πλαίσιο της αρχιτεκτονικής.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία τυποποιημένων προϊόντων, καθώς και άπειρες δυνατότητες παροχής εξατομικευμένων λύσεων.

Η μεγάλη παραγωγή ηχοαπορροφητικών συστημάτων προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υλικών, σχημάτων και χρωμάτων για την υλοποίηση της τέλειας ακουστικής λύσης για εγκατάσταση σε χώρους εστίασης, μπαρ, καφετέριες, αίθουσες πρωινού, δεξιώσεις, διαδρόμους, χώρους χαλάρωσης και γυμναστήρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για πολλές άλλες προτάσεις εγκατάστασης ακόμη και κατάλληλες για αίθουσες ευεξίας και θεραπείας, γυμναστήρια, όπου η υγιεινή και η λειτουργικότητα είναι σχετικές πτυχές. Αυτές οι λύσεις προβλέπουν τη χρήση μόνο πλαστικών υλικών, ικανών να αντέχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε χώρους με 100% υγρασία, όπως πισίνες, σάουνες, χαμάμ κ.λπ.

ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ

Για παραγγελίες άνω των 149€

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Από έμπειρο και φιλικό προσωπικό

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Έως 12 άτοκες δόσεις

100% ΑΣΦΑΛΕΊΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ

Κρυπτογραφημένη πληρωμή

Καλαθι