Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία iCαn είναι μία από τις δημοφιλέστερες εταιρείες λιανικής πώλησης, διαθέτοντας ολοκληρωμένα συστήματα προϊόντων και υπηρεσίες για το αυτοκίνητο, τη μηχανή, το σπίτι, το σκάφος και τον επαγγελματικό χώρο.

Διαθέτει:

 • Ηλεκτρονικό κατάστημα
 • Φυσικό κατάστημα
 • Τμήμα τοποθέτησης
 • Τμήμα service
 • Showroom

Όλα αυτά τα χρόνια έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα ονόματα στην αγορά. Είναι η νούμερο ένα εταιρεία σε προϊόντα ασφαλείας και εκκίνησης κινητήρα, ήχου και εικόνας για το αυτοκίνητο, το σπίτι και το σκάφος. Διαθέτει προϊόντα ήχου για επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, γυμναστήρια κ.α. με την δυνατότητα χειρισμού από το SmartPhone.

Προσφέρει χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα, συνεργαζόμενη με επιλεγμένους προμηθευτές, διαλέγοντας τις καλύτερες ευκαιρίες της αγοράς  και χρησιμοποιώντας πρωτοποριακούς τρόπους πώλησης.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Από το 1991 έως και σήμερα έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα ονόματα στην αγορά, με αρχική και κύρια έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η προσπάθεια εξέλιξης και τελειοποίησης των υπηρεσιών, την ανέδειξε σαν μια από τις καλύτερες και τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πολυετής εμπειρία θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι:

 • Άμεση εξυπηρέτηση
 • Επιλογή προϊόντων αιχμής
 • Εξειδικευμένη τεχνογνωσία
 • Πολυετής εμπειρία
 • Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό
 • Ιδιαίτερα χαμηλές τιμές
 • Πιστοποιημένο τμήμα service

Μελέτη & Εγκατάσταση

Το iCan.gr διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα για μελέτη & εγκατάσταση σε όλη την Ελλάδα. 

Ήχος Αυτοκινήτου – Σκάφους

Παρέχουμε μελέτη και εξατομικευμένες λύσεις σε ότι αφορά την πλήρη κάλυψη του αυτοκινήτου ή του σκάφους σας με ήχο κάθε μορφής. Επισκεφτείτε τον χώρο μας και ακούστε από κοντά εγκατεστημένα demo ηχοσυστήματα σε αυτοκίνητα. Δείτε περισσότερα εδώ.

Επαγγελματικός Ήχος

Το iCan.gr πλαισιώνεται από μια ομάδα έμπειρων συμβούλων που είναι άμεσα διαθέσιμοι να σας δώσουν απαντήσεις και ταυτόχρονα να σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα στη σωστή επιλογή του απαραίτητου για εσάς ηχητικού εξοπλισμού. Δείτε περισσότερα εδώ.

Οικιακός Ήχος

Αφού μελετήσουμε τον χώρο σας, τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας, θα σας προτείνουμε την ιδανική επιλογή Hi-Fi, Home Cinema ή ότι άλλο σας ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα μπορούμε να αναλάβουμε και εξ’ ολοκλήρου την εγκατάσταση. Δείτε περισσότερα εδώ.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου – Μηχανής

Παρέχουμε μελέτη και εξατομικευμένες λύσεις σε ότι αφορά την πλήρη κάλυψη του αυτοκινήτου σας όσον αφορά την ασφάλεια. Επισκεφτείτε τον χώρο μας και δείτε από κοντά εγκατεστημένα demo συστήματα συναγερμού και εντοπισμού σε αυτοκίνητα. Δείτε περισσότερα εδώ.

Ο στόχος μας

Μια πορεία πολλών ετών, ακατάπαυστα ανοδική, έχει καθιερώσει την εταιρεία iCAN ως κυρίαρχη δύναμη στο χώρο. Σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, ο στόχος της ήταν η άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών  της που αποζητούν ποιότητα, αξιοπιστία και λογικές τιμές.

Έτσι τώρα αυτός ο στόχος δεν θα μπορούσε να αλλάξει..