ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ!

heading_title

Αν κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν στην εποχή που η μουσική ήταν περίπλοκη και δεν ήταν τόσο εύκολο να την απολαμβάνουμε σε κάθε στιγμή της ημέρας, θα θυμηθείτε ότι πολλές φορές οι επιλογές σας για προσωπική μουσική περιορίζονταν  στη συλλογή βινυλίου, τις λεπτές ταινίες 8 τραγουδιών και ίσως το ραδιόφωνο.


ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ!

 

Καθώς ο χρόνος έχει προχωρήσει και η τεχνολογία συνεχίζει να προχωράει, η ακρόαση της μουσικής σας έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ. Ο πιο προσιτός τρόπος να ακούσετε μουσική στη σημερινή εποχή είναι με το κινητό σας τηλέφωνο που αποτελεί ένα ευπροσάρμοστο μέσο το οποίο σας επιτρέπει να ακούτε μουσική όποτε και όπου θέλετε.

 

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να ακούσετε τη μουσική σας με το τηλέφωνό σας είναι μέσω της χρήσης υπηρεσιών ροής μουσικής. Οι υπηρεσίες ροής όπως το Spotify, η Apple Music και η Tidal καθιστούν εξαιρετικά απλή την πρόσβαση σε απεριόριστες επιλογές μουσικής από το τηλέφωνό σας οι οποίες  κοστίζουν λιγότερο από 10  το μήνα. Οι υπηρεσίες ροής σάς επιτρέπουν επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τη μουσική σύμφωνα με την διάθεση σας όταν εργάζεστε ή βρίσκεστε στο γυμναστήριο κτλ.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ + AUDIOENGINE

 

Ενώ μπορείτε να αναπαράγετε μουσική απευθείας από το τηλέφωνό σας, τα εσωτερικά ηχεία δεν έχουν την ποιότητα που θα επιθυμούσατε, λείπει το μπάσο και η σαφήνεια. Ο όγκος των εσωτερικών ηχείων είναι επίσης ένα ζήτημα, επειδή δεν μπορούν να φανούν πολύ δυνατά και είναι δύσκολο να ακουστούν. Εμείς θέλουμε να απλοποιήσουμε την κατάσταση και να έχουμε εξαιρετικό ήχο.

 

 Τα ηχεία Audioengine έχουν όλα όσα χρειάζεστε!

 

Τα περισσότερα τηλέφωνα, αν όχι όλα, διαθέτουν τεχνολογία Bluetooth, ώστε να μπορείτε να μεταδώσετε ήχο από το τηλέφωνό σας απευθείας στα ασύρματα ηχεία AudioGuide ή ακόμα και στον B1 Bluetooth Music Receiver, επιτρέποντας στο τηλέφωνό σας να αποσυνδεθεί από τα ηχεία σας.

 

 Τα ασύρματα ηχεία μας χρησιμοποιούν τεχνολογία Bluetooth, δεν διαθέτουν ιδιωτικές εφαρμογές για λήψη και μπορείτε να τα ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα μόνο μερικά <<κλικ>>.

 

Η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην ζωή μας και η Audioengine θέλει να συνεισφέρει σε αυτό.

 

Μην ξεχνάτε ότι <<Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος.>>

Φρίντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος