• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Ηχεία

Ηχεία
 Cadence Marine SWB8BTW (Marine Ηχεία)
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΙσχύς RMS: 200 WattΑπόκριση συχνότητας: 4...
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΙσχύς RMS: 200 WattΑπόκριση συχνότητας: 45Hz - 20 kHzΕπίπεδο ηχητικής πίεσης: 94dB @ 1w / 1m per10 Watt πολλαπλών χρωμάτων LED spot και φωτισμός πλημμύραςΤο σύστημα περιλαμβάνει ΔΥΟ (2) ηχείο Wakeboard, βραχίονα τοποθέτησης, ..
1.259€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.015€
Audio Engine HDP6 Passive Speakers
Sale
Τα ηχεία βιβλιοθήκης σας προσφέρουν την ευελιξία να τα τοποθετ...
Τα ηχεία βιβλιοθήκης σας προσφέρουν την ευελιξία να τα τοποθετήσετε σε στενούς χώρους, αλλά συνήθως δεν έχουν τον ίδιο σπουδαίο ήχο με τα ηχεία δαπέδου. Αυτή ωστόσο δεν ισχύει στην περίπτωση των HDP6. Θα χαρείτε όταν τα ακούσετε και αντιληφθείτε ..
569€ 599€ Χωρίς ΦΠΑ: 459€
Definitive Technology W7 Ασύρματο Ηχείο - Τεμάχιο
Sale
Audiophile-grade wireless speaker Το W7 της Definitive Tech...
Audiophile-grade wireless speaker Το W7 της Definitive Technology είναι εξαιρετικά συμπαγής, audiophile ασύρματο ηχείο. Ιδανικό για αυτούς που δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο την απόδοση ακόμα και σε μικρότερους χώρους. Το W7 δη..
275€ 459€ Χωρίς ΦΠΑ: 222€
Definitive Technology W9 Ασύρματο Ηχείο - Τεμάχιο
Sale
Audiophile-grade Wireless Speaker Το W9 είναι η ναυαρχίδα τ...
Audiophile-grade Wireless Speaker Το W9 είναι η ναυαρχίδα της Definitive Technolog σε audiophile ποιότητα ασύρματου ηχείου. Δημιουργήθηκε για τους λάτρεις του ήχου με αδυσώπητη προσδοκία της απόδοσης, το W9 προσφέρει εξαιρετική δυναμική και εξ..
679€ 799€ Χωρίς ΦΠΑ: 548€
Denon Heos 1
Ασύρματο Wi-Fi ηχείο 2 μεγάφωνα, που οδηγούνται απ όδιπλό εν...
Ασύρματο Wi-Fi ηχείο 2 μεγάφωνα, που οδηγούνται απ όδιπλό ενισχυτή Class D. Για στερεοφωνικό ήχο συνδυάζεται με ένα δε ύτερο ηχείο HEOS 1 πλήρως συγχρονιζόμενο. Steam resistant-ιδανικό για μπάνια. Λειτουργεί και με μπαταρία (HEOS GoPack) ..
249€ Χωρίς ΦΠΑ: 201€
Denon Heos 3
Μεενεργούςοδηγούςευρέως φάσματος,καλύπτουντο πλήρες φάσματου ή...
Μεενεργούςοδηγούςευρέως φάσματος,καλύπτουντο πλήρες φάσματου ήχου, με τη βοήθεια της προηγμένης επεξεργασίαςDSPγιαμιαομαλή,φυσικήτονική ισορροπία.Ενισχυτής Class DΨηφιακό μεAmplification, 2κανάλια ενίσχυση ήχουπαρέχουνυψηλή απόδοση,χαμη..
349€ Χωρίς ΦΠΑ: 281€
Denon Heos 5
Το διακριτικό και κομψό HEOS 5 αναπαράγει εξαιρετικής λεπτομέρ...
Το διακριτικό και κομψό HEOS 5 αναπαράγει εξαιρετικής λεπτομέρειας ήχο. Ιδανικό για μεσαίους και μεγάλους χώρους όπως μικρά καθιστικά, μεγάλα υπνοδωμάτια, γραφεία κλπ.Ρυθμίζεται εύκολα με τρία βήματα: α) στην πρίζα β) κατεβάζετε την εφαρμογή από ..
449€ Χωρίς ΦΠΑ: 362€
Denon Heos 7
Το HEOS 7 μπορεί να αναπαράγει υψηλής πιστότητας στερεοφωνικ...
Το HEOS 7 μπορεί να αναπαράγει υψηλής πιστότητας στερεοφωνικό ήχο σε μεγάλες εντάσεις ακόμα και σε χώρους μεγάλου μεγέθους όπως living rooms, μεγάλα δωμάτια και ακόμα και σε ανοικτούς χώρους.Ρυθμίζεται εύκολα με τρία βήματα: α) στην πρίζα β..
599€ Χωρίς ΦΠΑ: 483€
Denon Heos Subwoofer
Αυτό το ασύρματο υπογούφερ προσθέτει βαθιά, ισχυρά μπάσα σε οπ...
Αυτό το ασύρματο υπογούφερ προσθέτει βαθιά, ισχυρά μπάσα σε οποιαδήποτε συσκευή HEOS με καλύτερη ποιότητα ήχου στην κατηγορία.  Ανακινήστε τον κόσμο σας με ταινίες και μουσική - ασύρματα. Το Subwoofer HEOS προσθέτει σεισμικά μπάσα σε όλο ..
599€ Χωρίς ΦΠΑ: 483€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 14 (2 Σελ.)