2310 312786 / 2310 329232

Ασύρματος ήχος

Ασύρματος ήχος


Out of stock
Adastra IW30B Ενισχυτής Bluetooth -Τεμάχιο Adastra IW30B Ενισχυτής Bluetooth -Τεμάχιο

Adastra IW30B Ενισχυτής Bluetooth -Τεμάχιο

39€

Στερεοφωνικός ενισχυτής ήχου σε ένα μινιμαλιστικό μικρό περίβλημα για τη συγκάλυψη σε μια κοιλότητα τοίχου ή οροφής για την τροφοδοσία ενός μουσικού συστήματος. Η είσοδος σήματος πραγματοποιείται μέσω σύνδεσης Bluetooth ή στερεοφωνικής εισόδου AUX με είσοδο στερεοφωνικού AUX για την ένωση αλυσίδων πολλαπλών ενισχυτών σε μεγαλύτερη εγκατάσταση. Η σύ..

Out of stock
Adastra IW415B Ενισχυτής Bluetooth - (Τεμάχιο) Adastra IW415B Ενισχυτής Bluetooth - (Τεμάχιο)

Adastra IW415B Ενισχυτής Bluetooth - (Τεμάχιο)

59€

Adastra IW-415B Ενισχυτής Bluetooth ® (Τεμάχιο) Στερεοφωνικός ενισχυτής ήχου με 4 εξόδους ήχου σε ένα μινιμαλιστικό μικρό περίβλημα για τη συγκάλυψη σε μια κοιλότητα τοίχου ή οροφής για την τροφοδοσία ενός μουσικού συστήματος. Η είσοδος σήματος πραγματοποιείται μέσω σύνδεσης Bluetooth ή στερεοφωνικής εισόδου AUX με είσοδο στερεοφωνικού AUX για..

Out of stock
Adastra IW60B Ενισχυτής Bluetooth -Τεμάχιο  Adastra IW60B Ενισχυτής Bluetooth -Τεμάχιο

Adastra IW60B Ενισχυτής Bluetooth -Τεμάχιο

49€

Στερεοφωνικός ενισχυτής ήχου σε ένα μινιμαλιστικό μικρό περίβλημα για τη συγκάλυψη σε μια κοιλότητα τοίχου ή οροφής για την τροφοδοσία ενός μουσικού συστήματος. Η είσοδος σήματος πραγματοποιείται μέσω σύνδεσης Bluetooth ή στερεοφωνικής εισόδου AUX με είσοδο στερεοφωνικού AUX για την ένωση αλυσίδων πολλαπλών ενισχυτών σε μεγαλύτερη εγκατάσταση. Η σύ..

Out of stock
Advance Acoustic AIR150 Ενεργά Ηχεία Επιδαπέδια (Ζεύγος) Advance Acoustic AIR150 Ενεργά Ηχεία Επιδαπέδια (Ζεύγος)

Advance Acoustic AIR150 Ενεργά Ηχεία Επιδαπέδια (Ζεύγος)

990€

Τα AIR 150 είναι κάτι περισσότερο από ασύρματα ηχεία, είναι ένα πραγματικό σύστημα High Fidelity, το οποίο ζητά απλώς να εκφραστεί και να φέρει μια πιο πραγματική αίσθηση αναπαραγωγής μουσικής.Λειτουργούμε σε ένα περιβάλλον όπου η ψηφιακή μουσική, που αποθηκεύεται εύκολα σε ποικίλες συσκευές (όπως φορητούς υπολογιστές, tablet, smartphones και άλλες..

Out of stock
Advance Acoustic AIR55 Ενεργά Ηχεία Βιβλιοθήκης (Ζεύγος) Advance Acoustic AIR55 Ενεργά Ηχεία Βιβλιοθήκης (Ζεύγος)

Advance Acoustic AIR55 Ενεργά Ηχεία Βιβλιοθήκης (Ζεύγος)

399€

Τα AIR 55 είναι κάτι περισσότερο από ασύρματα ηχεία, είναι ένα πραγματικό σύστημα High Fidelity, το οποίο ζητά απλώς να εκφραστεί και να φέρει μια πιο πραγματική αίσθηση αναπαραγωγής μουσικής.Λειτουργούμε σε ένα περιβάλλον όπου η ψηφιακή μουσική, που αποθηκεύεται εύκολα σε ποικίλες συσκευές (όπως φορητούς υπολογιστές, tablet, smartphones και άλλες ..

Out of stock
Advance Acoustic Kubik K Center Κεντρικό Ηχείο Advance Acoustic Kubik K Center Κεντρικό Ηχείο

Advance Acoustic Kubik K Center Κεντρικό Ηχείο

290€

Ο σχεδιασμός της γαλλικής Advance Acoustic μας παραδίδει ένα κομψό κεντρικό ηχείο, από τη διάσημη σειρά kubik. Έτσι, το κεντρικό ηχείο kubik K Center έχει μελετηθεί προσεκτικά για να αναπαραγάγει όσο το δυνατόν ακριβέστερα το κεντρικό κανάλι των πολλαπλών καναλιών μουσικής σας. Διαθέτει δύο μεγάφωνα μεσαίου / χαμηλού επεξεργασμένου πολτού κυτταρίνη..

Out of stock
Advance Acoustic Kubik K3SE Ηχεία Βιβλιοθήκης (Ζεύγος) Advance Acoustic Kubik K3SE Ηχεία Βιβλιοθήκης (Ζεύγος)

Advance Acoustic Kubik K3SE Ηχεία Βιβλιοθήκης (Ζεύγος)

289€

Το συμπαγές ηχείο Kubik K3SE είναι η ιδανική λύση για τη βιβλιοθήκη. Το μικρό του μέγεθος επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση σε δωμάτια από περίπου 30 τετραγωνικά μέτρα. Η απίστευτη απόδοση του σε χαμηλές συχνότητες είναι καταπληκτική, ειδικά αν ληφθεί υπόψη το μικρό του μέγεθος! Η ισορροπία και η ουδετερότητα του το καθιστούν το ιδανικό ηχείο για να ..

Out of stock
Advance Acoustics WTX-1000 Ασύρματος Δέκτης  Bluetooth aptX Advance Acoustics WTX-1000 Ασύρματος Δέκτης  Bluetooth aptX

Advance Acoustics WTX-1000 Ασύρματος Δέκτης Bluetooth aptX

189€

Ο WTX-1000 της Advance Acoustics είναι ένας ασύρματος Bluetooth aptX δέκτης για Η/Υ (PC/MAC), tablets & smartphones.  Έχουμε εξελιχθεί πλέον σε ένα περιβάλλον όπου η "άυλη" μουσική συμμετέχει όλο και πιο ενεργά στη ζωή μας, αποθηκεύοντας την σε διαφορετικές και ποικίλες συσκευές (κινητά, υπολογιστές, ταμπλέτες, smartpho..

Out of stock
Advance Acoustics WTX-500 Ασύρματος Δέκτης  Bluetooth aptX Advance Acoustics WTX-500 Ασύρματος Δέκτης  Bluetooth aptX

Advance Acoustics WTX-500 Ασύρματος Δέκτης Bluetooth aptX

99€

Ο WTX-500 της Advance Acoustics είναι ένας ασύρματος Bluetooth aptX δέκτης για Η/Υ (PC/MAC), tablets & smartphones.  Έχουμε εξελιχθεί πλέον σε ένα περιβάλλον όπου η "άυλη" μουσική συμμετέχει όλο και πιο ενεργά στη ζωή μας, αποθηκεύοντας την σε διαφορετικές και ποικίλες συσκευές (κινητά, υπολογιστές, ταμπλέτες, smartphon..

-8%
Out of stock
Audioengine HD3 Ηχεία Υπολογιστή Audioengine HD3 Ηχεία Υπολογιστή Sale

Audioengine HD3 Ηχεία Υπολογιστή

369€ 399€

Αυτοενισχυόμενα Bluetooth Ηχεία Υπολογιστή HD3. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΙΝΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΗ HD σειρά μας έχει σχεδιαστεί για τον τρόπο που οι άνθρωποι ακούνε μουσική σήμερα - streaming ασύρματα, ψηφιακές λήψεις, βινύλιο κλπ. Το HD3 θέτει ένα νέο πρότυπο για συμπαγή συστήματα μίνι μουσικής, χάρη στην ευελιξία και την ικανότητά του να αναπαράγει όλη τη ..

Out of stock
Audioengine HDP6 Παθητικά Ηχεία Audioengine HDP6 Παθητικά Ηχεία

Audioengine HDP6 Παθητικά Ηχεία

499€

Audioengine HDP6 Παθητικά ΗχείαΣΟΒΑΡΟΣ ΗΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ, ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΤα ηχεία βιβλιοθήκης σας προσφέρουν την ευελιξία να τα τοποθετήσετε σε στενούς χώρους, αλλά συνήθως δεν έχουν τον ίδιο σπουδαίο ήχο με τα ηχεία δαπέδου. Αυτή ωστόσο δεν ισχύει στην περίπτωση των HDP6. Θα χαρείτε όταν τα ακούσετε και αντιληφθείτε ότι προβάλλουν ένα ηχητικό απ..

-17%
Out of stock
AvLink BTTR1 Αναμεταδότης ήχου Bluetooth 2-1 (Τεμάχιο) AvLink BTTR1 Αναμεταδότης ήχου Bluetooth 2-1 (Τεμάχιο) Sale

AvLink BTTR1 Αναμεταδότης ήχου Bluetooth 2-1 (Τεμάχιο)

29€ 35€

Μια εκπληκτική συσκευή Bluetooth που σας παρουσιάζει ένα νέο κόσμο ασύρματης απόλαυσης ήχου τόσο στο σπίτι όσο και εν κινήσει. Συνδέστε το απλά χρησιμοποιώντας το καλώδιο ήχου που εξέρχεται από την τηλεόρασή σας, τον προβολέα ή άλλη συσκευή ήχου και μεταφέρετε τον ήχο σας ασύρματα σε ακουστικά Bluetooth, ηχεία ή ηχομπάρες. Εναλλακτικά, συνδέστε το ..

Out of stock
Bang & Olufsen Beolit 17 Ασύρματο Φορητό Bluetooth Ηχείο Bang & Olufsen Beolit 17 Ασύρματο Φορητό Bluetooth Ηχείο

Bang & Olufsen Beolit 17 Ασύρματο Φορητό Bluetooth Ηχείο

500€

Το Beolit 17 αποτελεί το πιο αξιόπιστο και ολοκληρωμένο φορητό ηχείο της κλάσης του, με εξελιγμένες λειτουργίες, ανθεκτική κατασκευή και την υπογραφή-εγγύηση της Bang & Olufsen. Διαθέτει 240W με ήχο True360, ο οποίος ακούγεται με την ίδια πιστότητα και ευκρίνεια σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου κι αν βρίσκεστε. Με την εφαρμογή Beoplay μπορείτε ν..

Out of stock
Bang & Olufsen Beoplay A1 Ασύρματο Φορητό Bluetooth Ηχείο Bang & Olufsen Beoplay A1 Ασύρματο Φορητό Bluetooth Ηχείο

Bang & Olufsen Beoplay A1 Ασύρματο Φορητό Bluetooth Ηχείο

250€

Με βάρος μόλις 600g και εργονομικό σχεδιασμό, το Beoplay A1 είναι το ιδανικό φορητό Bluetooth ηχείο. Διαθέτει πολύ ανθεκτικό προστατευτικό περίβλημα, ενώ παράλληλα είναι splash/ dust resistant. Με ισχύ 280W και ήχο ambient True360, προσφέρει μουσική εξαιρετικής πιστότητας με ισχυρά μπάσα και μοναδική ευκρίνεια. Το Beoplay A1 έχει ενσωματωμένο μικρό..

Out of stock
Bang & Olufsen BeoPlay A9 Ασύρματο Bluetooth και Wifi Ηχείο Bang & Olufsen BeoPlay A9 Ασύρματο Bluetooth και Wifi Ηχείο

Bang & Olufsen BeoPlay A9 Ασύρματο Bluetooth και Wifi Ηχείο

2.200€

Το Beoplay A9 είναι μία από τις κορυφαίες δημιουργίες της Bang & Olufsen, καθώς αποτελεί ένα ισχυρό high-end music streaming system 480W, αξεπέραστου design και μοναδικής αισθητικής. Η κατασκευή του έχει γίνει με premium επιλεγμένα υλικά, με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και με σχεδιασμό ο οποίος το καθιστά αναπόσπαστο στοιχείο του εσωτερι..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 69 (5 Σελ.)