2310 312786 / 2310 329232

Προενισχυτές

Προενισχυτές


-30%
Out of stock
Definitive Technology W Adapt Ασύρματος Προενισχυτής - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology W Adapt Ασύρματος Προενισχυτής - Τεμάχιο

320€ 459€

Το W Adapt της Definitive Technology είναι μια εύκολη, απλή αναβάθμιση που μετατρέπει σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα ήχου σε ένα σύστημα συνεχούς μουσικής ροής. Το W Adapt συνδέεται εύκολα με σχεδόν οποιοδήποτε δέκτη home theater χρησιμοποιώντας τις τελευταίες ψηφιακές και αναλογικές συνδέσεις. Περιλαμβάνει μια βοηθητική είσοδο για να συνδεθεί με Blu-r..

Out of stock
Denon Heos Link Ασύρματος Προενισχυτής Denon Heos Link Ασύρματος Προενισχυτής

Denon Heos Link Ασύρματος Προενισχυτής

399€

 Ασύρµατος προενισχυτής. Συνδέοντας συτόν τον υψηλής ποιότηταςstereo προενισχυτή αναλογικά, ψηφιακά οµοαξονικά ή µε οπτική ίνα,µπορείτε να µετατρέψετε το στερεοφωνικό ή home theater σύστηµά σας,σε ένα HEOS πολυζωνικό ασύρµατο σύστηµα το οποίο διαχειρίζεστε καιµέσω της εφαρµογής HEOS App.  O Heos Amp έχει σχεδιαστεί για να προσθέσετε mu..

-40%
Out of stock
Polk Audio Omni P1 Ασύρματος Προ-ενισχυτής Sale

Polk Audio Omni P1 Ασύρματος Προ-ενισχυτής

209€ 349€

Όλη η μουσική που αγαπάτε, οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας. Το Omni P1 Rechargeable είναι μέρος του Omni Collection, μια σειρά ασύρματων προϊόντων που σας επιτρέπουν να ελέγχετε ότι θέλετε να ακούσετε από το κινητό σας, το tablet σας ή τον υπολογιστή σας και να κάνετε streaming ασύρματα σε κάθε δωμάτιο. Πλέον, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα και στη συ..

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)