2310 312786 / 2310 329232

Ηχεία Wi-Fi

Ηχεία Wi-Fi


Out of stock
Audioengine HDP6 Παθητικά Ηχεία Audioengine HDP6 Παθητικά Ηχεία

Audioengine HDP6 Παθητικά Ηχεία

499€

Audioengine HDP6 Παθητικά ΗχείαΣΟΒΑΡΟΣ ΗΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ, ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΤα ηχεία βιβλιοθήκης σας προσφέρουν την ευελιξία να τα τοποθετήσετε σε στενούς χώρους, αλλά συνήθως δεν έχουν τον ίδιο σπουδαίο ήχο με τα ηχεία δαπέδου. Αυτή ωστόσο δεν ισχύει στην περίπτωση των HDP6. Θα χαρείτε όταν τα ακούσετε και αντιληφθείτε ότι προβάλλουν ένα ηχητικό απ..

-30%
Out of stock
Definitive Technology W7 Ασύρματο Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology W7 Ασύρματο Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology W7 Ασύρματο Ηχείο - Τεμάχιο

320€ 459€

Audiophile-grade wireless speaker Το W7 της Definitive Technology είναι εξαιρετικά συμπαγής, audiophile ασύρματο ηχείο. Ιδανικό για αυτούς που δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο την απόδοση ακόμα και σε μικρότερους χώρους. Το W7 δημιουργήσει ένα "τριπολικό" μοτίβο διασποράς που ακτινοβολεί ήχο από τα περιβάλλοντα τοιχώματα και δ..

Out of stock
Denon Heos 5 Denon Heos 5

Denon Heos 5

449€

Το διακριτικό και κομψό HEOS 5 αναπαράγει εξαιρετικής λεπτομέρειας ήχο. Ιδανικό για μεσαίους και μεγάλους χώρους όπως μικρά καθιστικά, μεγάλα υπνοδωμάτια, γραφεία κλπ.Ρυθμίζεται εύκολα με τρία βήματα: α) στην πρίζα β) κατεβάζετε την εφαρμογή από το διαδίκτυο και γ) το συνδέετε στο δίκτυό σας.Με την HEOS APP. που έχετε κατεβάσει δωρεάν, μπορείτε να ..

Out of stock
Denon Heos 7 Denon Heos 7

Denon Heos 7

599€

Το HEOS 7 μπορεί να αναπαράγει υψηλής πιστότητας στερεοφωνικό ήχο σε μεγάλες εντάσεις ακόμα και σε χώρους μεγάλου μεγέθους όπως living rooms, μεγάλα δωμάτια και ακόμα και σε ανοικτούς χώρους.Ρυθμίζεται εύκολα με τρία βήματα: α) στην πρίζα β} κατεβάζετε την εφαρμογή από το διαδίκτυο και γ) το συνδέετε στο δίκτυό σας.Με την HEOS APP. που έχετ..

Out of stock
Denon Heos Subwoofer Denon Heos Subwoofer

Denon Heos Subwoofer

599€

Αυτό το ασύρματο υπογούφερ προσθέτει βαθιά, ισχυρά μπάσα σε οποιαδήποτε συσκευή HEOS με καλύτερη ποιότητα ήχου στην κατηγορία.  Ανακινήστε τον κόσμο σας με ταινίες και μουσική - ασύρματα. Το Subwoofer HEOS προσθέτει σεισμικά μπάσα σε όλο τον ήχο σας. Με τους ισχυρούς ενισχυτές και τους βελτιστοποιημένους οδηγούς, λειτουργεί με ολόκληρη την ..

-15%
Out of stock
Polk Audio FX Surround Ασύρματο Ηχείο Polk Audio FX Surround Ασύρματο Ηχείο Sale

Polk Audio FX Surround Ασύρματο Ηχείο

305€ 359€

Self-contained, full-range amplified wireless surround speaker. To απίστευτο F / X ® Wireless Surround Speaker, το οποίο είναι μια κατηγορία μόνο του έχει φτάσει. Τώρα ένα συμπαγές ηχείο τοποθετείται διακριτικά πίσω από τον καναπέ σας, δημιουργεί μια εντελώς ρεαλιστική surround απόδοση. Τέλος τα παραδοσιακά ηχεία surround, τα καλώδια και οι περι..

Out of stock
Polk Audio Omni S2 Ασύρματο Ηχείο Polk Audio Omni S2 Ασύρματο Ηχείο

Polk Audio Omni S2 Ασύρματο Ηχείο

229€

Omni: Το πρώτο Wireless σύστημα εξαιρετικού ήχου. Ασύρματο ηχείο. Απαράμιλλος ήχος. Όλη η μουσική που αγαπάτε, οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας. Το Omni S2 είναι μέρος του Omni Collection, μια σειρά ασύρματων προϊόντων που σας επιτρέπουν να ελέγχετε ότι θέλετε να ακούσετε από το κινητό σας, το tablet σας ή τον υπολογιστή σας και να κάν..

Out of stock
Polk Audio Omni S2 Επαναφορτιζόμενο Ασύρματο Ηχείο  Polk Audio Omni S2 Επαναφορτιζόμενο Ασύρματο Ηχείο

Polk Audio Omni S2 Επαναφορτιζόμενο Ασύρματο Ηχείο

299€

Όλη η μουσική που αγαπάτε, οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας. Το Omni S2 Rechargeable είναι μέρος του Omni Collection, μια σειρά ασύρματων προϊόντων που σας επιτρέπουν να ελέγχετε ότι θέλετε να ακούσετε από το κινητό σας, το tablet σας ή τον υπολογιστή σας και να κάνετε streaming ασύρματα σε κάθε δωμάτιο. Πλέον, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα και στη συ..

-33%
Out of stock
Polk Audio Omni S6 Ασύρματο Ηχείο Polk Audio Omni S6 Ασύρματο Ηχείο Sale

Polk Audio Omni S6 Ασύρματο Ηχείο

299€ 449€

Omni: Το πρώτο Wireless σύστημα εξαιρετικού ήχου. Ασύρματο ηχείο. Απαράμιλλος ήχος. Όλη η μουσική που αγαπάτε, οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας. Το Omni S6 είναι μέρος του Omni Collection, μια σειρά ασύρματων προϊόντων που σας επιτρέπουν να ελέγχετε ότι θέλετε να ακούσετε από το κινητό σας, το tablet σας ή τον υπολογιστή σας και ν..

Out of stock
YAMAHA ISX-80 Ηχείο MusicCast / WiFi / BT / Tuner YAMAHA ISX-80 Ηχείο MusicCast / WiFi / BT / Tuner

YAMAHA ISX-80 Ηχείο MusicCast / WiFi / BT / Tuner

413€

Αυτοενισχυόμενο Ηχείο Music Cast με Tuner / Bluetooth / Wi-FI.   Αυτή η λεπτή μονάδα κρύβει χαρακτηριστικά υψηλής πιστότητας με τα δύο woofer των 8 cm και τα δύο ανεξάρτητα tweeter. Επίσης υποστηρίζει κωδικοποίηση ήχου υψηλής ανάλυσης WAV/FLAC/AIFF 192 kHz/24-bit και Apple Lossless 96 kHz/24-bit.   - Το όμορφο έντεχνο πλαίσ..

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)