2310 312786 / 2310 329232

Επεξεργαστές ήχου

Επεξεργαστές ήχου


Alpine KCA-410C Προσαρμογέας Ήχου

99€

Alpine KCA-410C Προσαρμογέας ΉχουΜιλώντας για ευελιξία - με τον προσαρμογέα πηγής KCA-410C Versatile-Link μπορείτε να προσθέσετε έως και δύο προϊόντα Alpine και να "κερδίσετε" δύο βοηθητικές εισόδους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε τέσσερις ξεχωριστές πηγές (δορυφορικό ραδιόφωνο, MP3 player, τηλέφωνο Bluetooth κ.λπ.) μέσω μίας..

Alpine PXA‐H100 Επεξεργαστής Ήχου Imprint (Τεμάχιο)

150€

Alpine PXA‐H100 Επεξεργαστής Ήχου Imprint (Τεμάχιο)Οι νέες εκπληκτικές τεχνολογίες ήχου IMPRINT της Alpine έχουν ξεπεράσει όλα τα ακουστικά προβλήματα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τη μουσική ακριβώς όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης.Η λειτουργία IMPRINT Sound αποτελεί μια νέα τεχνολογία επεξεργασίας του ήχου η ..

Alpine PXA‐H800 Επεξεργαστής Ήχου Ολοκληρωμένου Συστήματος (Τεμάχιο)

680€

Alpine PXA‐H800 Επεξεργαστής Ήχου Ολοκληρωμένου Συστήματος (Τεμάχιο)Το PXA-H800 παρέχει όλες τις λειτουργίες επεξεργασίας ήχου που είναι απαραίτητες για την ενεργοποίηση του συστήματος, ώστε να επιτευχθούν τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα ποιότητας ήχου.Με το PXA-H800, μπορείτε να απολαμβάνετε πραγματική εμπειρία ήχου 5.1 καναλιών, ανάλογη ενός συστήματ..

Alpine RUX-C800 Χειριστήριο για PXA-H800

190€

Το RUX-C800 παρέχει πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του PXA-H800 και ενδείξεις με αν..

AudioControl 6XS Επεξεργαστής Ήχου

119€

Ηλεκτρονικό crossover 6 Κάναλια, με ενσύρματο χειριστήριο. · 6 εισόδων και 8 εξόδων · 24dB ανά οκτάβα, ενεργό crossover 2 κατευθύνσεων · Απόδοση Audiophile Crossover · Ελεγκτές εξόδου · Υψηλής τάσης έξοδοι · Χαμηλή ειδική αντίσταση · Τηλεχειριζόμενος έλεγχος εξόδου subwoofer..

AudioControl DQL-8 Επεξεργαστής Ήχου

699€

Ψηφιακός μετατροπέας Hi σε Low με equalizer & είσοδο AUX. Οκτώ καναλιών converter εξόδου με βοηθητική είσοδο και ψηφιακό επεξεργαστή σήματος. Το DQL-8 προηγμένος μετατροπέας εξόδου γραμμής είναι ο απόλυτος ΟΕΜ επεξεργαστής σχεδιασμένος με στόχο τη βελτίωση του συστήματος OEM, διατηρώντας παράλληλα την εμφάνιση και τις λειτουργίες του εργοστ..

AudioControl EQX Επεξεργαστής Ήχου

229€

Aναλογικό Equalizer με Crossover Μια εντυπωσιακή ενημέρωσητου πρώτου σοβαρού Equalizer / Crossover.  Δεκατρία φίλτρα ισοσταθμιστή διπλής ζώνης καιπρογραμματιζόμενο φίλτρο συχνότητας (PFM). 24 κλίση dB / οκτάβα 2-wayLinkwitz-Riley ηλεκτρονικό crossover που σας επιτρέπει εύκολα να ελέγξετε έναsubwoofer για το επίπεδο του μπάσου. Διαθέτει ε..

AudioControl LC2i Επεξεργαστής Ήχου

119€

2 Kαναλιών Line Out Converter με AccuBASS (tm) και έλεγχος Subwoofer. Το LC2i, είναι έναςσυμπαγής επεξεργαστής δύο καναλιών με ενεργό κύκλωμα εισόδου, που του επιτρέπεινα δέχεται είσοδο ηχείων μέχρι 400 watt ανά κανάλι από το εργοστασιακή εγκατεστημένηπηγή ή ενισχυτή. Τα μετατρέπει σε υψηλής ποιότητας προ-ενισχύσεις που μπορούνστη συνέχεια να συ..

AudioControl LC7 Επεξεργαστής Ήχου

230€

To AUDIOCONTROL LC7i, έξι καναλιών, προσφέρει σε όλους τους λάτρεις της μουσικής μια ..

AudioControl SA-3055 Επεξεργαστής Ήχου

1.949€

Real Time SpectrumAnalyzer and SPL Meter Οι επαγγελματίεςεγκαταστάτες πρέπει να έχουν το καλύτερα διαγνωστικό εξοπλισμό. Χρειάζονται τονεξοπλισμό για να βεβαιωθούνε ότι το σύστημα ήχου του αυτοκινήτου σας είναι σετέλεια αρμονία με το ηχητικό περιβάλλον του αυτοκινήτου σας και τις προσωπικέςσας προτιμήσεις. Το AudioControl SA-3055 είναι το απόλυτ..

AudioControl Sa-4100i Μικρόφωνο Μέτρησης Ήχου

299€

Μικρόφωνου δοκιμής και μέτρησης για iOSΤο SA-4100i είναι ένα βαθμονομημένο, πλήρους φάσματος, ομοιόμορφο μικρόφωνο δοκιμής και μέτρησης για άμεση σύνδεση σε συσκευές iOS που εκτελούν λογισμικό iOS 5.0 ή νεότερη έκδοση. Με το SA-4100i και την εφαρμογή AudioControl Mobile Tools μπορείτε να αναλύσετε την ακουστική οποιουδήποτε περιβάλλοντος με υψηλή α..

AudioControl THE EPICENTER Επεξεργαστής Ήχου

229€

Ψηφιακός επεξεγαστής επαναφοράς μπάσου.  Το MP3 player σας σκέφτεται ότι το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας είναι ένα ζευγάρι ακουστικά, έτσι αυτό αφαιρεί το μπάσο! Το Epicenter επαναφέρει την συγκλονιστική δύναμη του μπάσου. ·Ψηφιακός επεξεργαστής επαναφοράς μπάσου.   ·Ψηφιακός επεξεργαστής επαναφοράς μπάσου ·Ρυθμίσεις..

Focal FSP-8 Ψηφιακός Επεξεργαστής Ήχου 8-Καναλιών (Τεμάχιο)

770€

Focal FSP-8 Ψηφιακός Επεξεργαστής Ήχου 8-Καναλιών (Τεμάχιο)Το FSP-8 είναι το απόλυτο ψηφιακό εργαλείο για τη βελτιστοποίηση και τη διαμόρφωση του ηχητικού σήματος. Η ποιότητα ήχου υψηλής ευκρίνειας, συμβατές εισόδους / εξόδους, ένα περιβάλλον εργασίας χρήστη σχεδιασμένο για ακουστικούς γνώστες, το FSP-8 είναι το απόλυτο εργαλείο για τους πιο απαιτη..

PowerBass ALC-4 Μετατροπέας 4 Καναλιών

89€

 ALC-4 Καναλιών ΜετατροπέαςΤο ALC-4 είναι ένας premium 4-καναλιών LOC (Line Output Converter) για την ενσωμάτωση ραδιοφώνων εργοστασίων OEM με εξόδους υψηλού επιπέδου σε ενισχυτές μετά την αγορά με εισόδους χαμηλού επιπέδου.Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας εξαρτήματα χαμηλής αντοχής και τεχνολογία SMD (Surface Mount Devices), το υψηλό επίπεδο ..

PowerBass ASC-1.2 Πυκνωτής Ψηφιακής Ενίσχυσης Farad

59€

Powerbass ASC-1.21.2 Πυκνωτής Ψηφιακής Ενίσχυσης FaradΠαρέχει την στιγμιαία ισχύ που χρειάζεται ο ενισχυτής σας για μέγιστη SPL και αυστηρότερο μπάσο μαζί με δυναμικότερο χώρο κεφαλής.Οι πυκνωτές παρέχουν "στιγμιαία" τάση και ρεύμα για να κρατήσουν τους ενισχυτές σας τροφοδοτικό από χαλάρωση όταν χρειάζεστε τη μέγιστη ισχύ. Θα παρέχουν τάση αμέσως ..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 16 (2 Σελ.)