CTK Elastic 10 mm 500*400 Θερμομονωτικά Ηχομονωτικά Φύλλα Αυτοκινήτου (Τεμάχιο)

8,00€

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών CTK
  • Κωδικός Προϊόντος: CTK Elastic 10 mm 500*400
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

DIY - Πως να ηχομονώσετε το αυτοκίνητό σας | iCan.gr

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, ξέρετε την κατάσταση. Το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας ακούγεται υπέροχο στο χώρο στάθμευσης, αλλά μόλις ξεκινήσετε να οδηγείτε οι κραδασμοί και οι γύρω θόρυβοι "κλέβουν" την παράσταση. Έφτασε η στιγμή να μονώσετε το αυτοκίνητό σας.

Η συνολική ένταση μειώνεται, τα ψηλά γίνονται "θολά" και το μπάσο εξαφανίζεται. Μπορείτε να το ανεβάσετε για να αντισταθμίσετε, αλλά μόλις μπείτε στον αυτοκινητόδρομο, χειροτερεύει - οπότε αναγκάζεστε να το ανεβάσετε λίγο περισσότερο. Όταν φτάσετε στο σπίτι, τα αυτιά σας έχουν ένα μούδιασμα από το χτύπημα και η μουσική σας έχει χάσει αυτό το εντυπωσιακό άκουσμα.

Ο επιπρόσθετος αυτός θόρυβος, μπορεί να προέλθει από παντού - βουητό ελαστικών, φασαρία κινητήρα, άνεμο, εξάτμιση και διάφορα άλλα - αλλά ο θόρυβος του δρόμου είναι παγκοσμίως ενοχλητικός και μπορεί να κάνει οποιοδήποτε προσαρμοσμένο σύστημα να ακούγεται μέτρια προς κακά σε χρόνο μηδέν. Ο θόρυβος του δρόμου είναι καθαρά αποτέλεσμα των κραδασμών - οι εξωτερικοί ήχοι δονούν τις λαμαρίνες των πορτών σας και μεταδίδουν τη δόνηση στα τύμπανα σας. Σε ένα κλειστό περιβάλλον όπως ένα αυτοκίνητο, είναι πολλές οι δονήσεις και πολύς ο θόρυβος για να καταφέρει να ανταγωνιστεί η μουσική σας.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να μειώσετε δραστικά αυτούς τους θορύβους εγκαθιστώντας ηχομονωτικά φύλλα απόσβεσης κραδασμών όπως τα CTK. Αυτά, λειτουργούν απορροφώντας ενέργειες δόνησης που προκαλούν ήχο, εξαλείφοντας τον συντονισμό των ηχείων και προκαλώντας υπερβολικό θόρυβο. 

Δεδομένης της δραματικής επίδρασης που θα έχει στο ηχοσύστημά σας, τα CTK είναι εκπληκτικά εύκολα στην εγκατάσταση. Παρακολουθήστε τα παρακάτω video και εγκαταστήστε τα ηχομονωτικά φύλλα CTK πανεύκολα στο αυτοκίνητό σας. 


CTK Elastic 10 mm 500*400 Θερμομονωτικά Ηχομονωτικά Φύλλα Αυτοκινήτου (Τεμάχιο)

Το CTK Elastic είναι ένα υλικό που βασίζεται στο καουτσούκ. Είναι εξαιρετικό για θόρυβο αυτοκινήτου και θερμομόνωση. Το συγκολλητικό στρώμα παρέχει αξιόπιστη στερέωση του υλικού ακόμη και σε ανώμαλη επιφάνεια.

Αυτοκόλλητο, μαλακό και ελαφρύ θερμο-ακουστικό υλικό με βάση αφρώδες ελαστικό καουτσούκ (συνθετικό καουτσούκ) με συνδυασμό κλειστών κυψελίδων διαφόρων σχημάτων και μεγέθη. Αυτός ο σχεδιασμός συνδυάζει φαινομενικά αντιφατικές ιδιότητες. Δηλαδή, αυτό απορροφά αποτελεσματικά και μειώνει τον θόρυβο (που συνήθως είναι χαρακτηριστικό των υλικών με ανοικτές κυψέλες πολυουρεθάνης που απορροφούν νερό) και ταυτόχρονα παρέχει πολύ υψηλό επίπεδο ηχομόνωσης και θερμότητας, διατηρεί πλήρη αντοχή στην υγρασία και απωθεί νερό. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες, το CTK Elastic είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά υλικά στην αγορά για θερμομόνωση και ηχομόνωση αμαξωμάτων και βιομηχανικών αυτοκινήτων εξοπλισμός (αυτοκίνητα, κλιματιστικά, μηχανήματα κ.λπ.) Αυτοκόλλητα στρώματα με βάση εύκαμπτο αφρώδες ελαστικό μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε επιφάνειες με επίπεδη ή ανώμαλη επιφάνεια επιφάνεια (αποφύγετε έντονα καμπύλες άκρες, πλαστικά "σιλικόνης" και τραχιές επιφάνειες). Σε αυτοκίνητο, προορίζονται κυρίως για εσωτερική χρήση ως αποτελεσματικοί θερμομονωτές ,υπερβολική θέρμανση ή ψύξη του εσωτερικού του αυτοκινήτου και, πάνω απ 'όλα, πολύ αποτελεσματικά ακουστικά φράγματα, προστατεύοντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου από εξωτερικό θόρυβο (τροχοί, κινητήρας κ.λπ.). Λόγω των ανθεκτικών στο λιπαντικό και αδιάβροχων ιδιοτήτων του, αυτό το υλικό μπορεί να κολληθεί στα περισσότερα εσωτερικά ή εξωτερικά μεταλλικά μέρη του αυτοκινήτου, για παράδειγμα, στο πάτωμα, στην οροφή, στις εσωτερικές και εξωτερικές καμάρες των τροχών και μέσα στο χώρο αποσκευών. Η ειδική δομή, υψηλή ελαστικότητα και Η αντοχή στην υγρασία καθιστά επίσης το CTK Elastic αποτελεσματικό κάτω από το δάπεδο του αυτοκινήτου όπως ένα υλικό που συγκρατεί και εμποδίζει τον θόρυβο του δρόμου.

Για να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, συνιστάται η χρήση αυτού του προϊόντος μαζί με αυτοκόλλητα στρώματα αλουμινίου-βουτυλίου, που χρησιμοποιούνται για την απόσβεση κραδασμών και συντονισμών (CTK Elastic θερμο-ακουστικός αφρός πρέπει να εφαρμόζεται ως δεύτερο στρώμα στο στοιχείο του αμαξώματος, με το αλουμίνιο αντικραδασμικό υλικό ως το πρώτο στρώμα). Το προϊόν δεν συνιστάται για μόνωση πάνελ πορτών ή επιφανειών από παρόμοια πλαστικά στοιχεία ταπετσαρίας.