Audioengine D2 Ασύρματος Αναμεταδότης Ήχου 24-bit (Τεμάχιο)

279,00€ 399,00€

  • Κατασκευαστής: Audioengine
  • Κωδικός Προϊόντος: D2
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Audioengine D2 Ασύρματος Αναμεταδότης Ήχου 24-bit

Το Audioengine D2 είναι ένα 24-Bit ασύρματο DAC που σας επιτρέπει να κάνετε streaming ήχου υψηλής ποιότητας ασύρματα από τον υπολογιστή σας σε οποιοδήποτε σύστημα μουσικής, ανεξάρτητα από το Wi-Fi δίκτυο σας. Το D2 περιλαμβάνει USB και ψηφιακή είσοδο, ένα υψηλής απόδοσης DAC, με τα οφέλη της ασύρματης μετάδοσης ήχου. Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και απλή, χωρίς να εγκαταστήσετε λογισμικό και χωρίς την προσπάθεια να συνδεθεί στο δίκτυό σας.

Το D2 προσφέρει πιστότητα ήχου και χαρακτηριστικά DAC που κοστίζουν αρκετές φορές περισσότερο, αλλά με ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό - είναι ασύρματο! Το D2 είναι ένας απλός αλλά και ισχυρός μετατροπέας ψηφιακού-αναλογικού σήματος με απόδοση και χαρακτηριστικά που βρίσκονται γενικά σε πολύ ακριβότερα DAC. Το D2 επεξεργάζεται ψηφιακό ήχο σε οποιοδήποτε βάθος bit έως και 24 bits και ρυθμούς δειγματοληψίας σε 192KHz, στη συνέχεια στέλνει τη μουσική σας over-the-air στις 24/96. Αποδέχεται οπτικό ή στερεοφωνικό οπτικό σύστημα USB ή PCM και θα ρυθμίζεται αυτόματα ώστε να ταιριάζει με οποιαδήποτε από αυτές τις εισόδους.

Παραβλέψτε την κάρτα ήχου ή την υποδοχή ακουστικών του υπολογιστή σας και στείλτε ασύρματο ήχο HD σε οποιοδήποτε σύστημα μουσικής. Το D2 μεταδίδει όλες τις μορφές μουσικών αρχείων από οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων και μπορεί ταυτόχρονα να μεταδίδει ήχο HD σε έως και 3 ασύρματοι δέκτες. Το τυπικό εύρος 100ft (30m), η χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση, το ενσωματωμένο DAC και η αντίσταση στις παρεμβολές και τις αποχωρήσεις καθιστούν το D2 το καλύτερο ηχητικό ασύρματο σύστημα HD.

Το D2 είναι στην πραγματικότητα τρία προϊόντα σε ένα - ένα υψηλής ποιότητας USB ασύρματο υπολογιστή DAC, ένας ασύρματος μετατροπέας USB σε SPDIF και ένας ασύρματος οπτικός σύνδεσμος PCM με στερεοφωνικό. Η δυνατότητα ροής ασύρματου ήχου HD από τον υπολογιστή σας κατευθείαν στο μουσικό σας σύστημα όχι μόνο αποτρέπει τον υπολογιστή σας από το ηχοσύστημα σας αλλά και ελαχιστοποιεί τις παρεμβολές όπως βρόχους γείωσης, προκαλούμενο θόρυβο καλωδίων και jitter. Και αν έχετε ήδη ένα αγαπημένο DAC, το D2 μπορεί να προσφέρει τέλεια ασύρματη μετατροπή από USB σε SPDIF ή να χρησιμεύσει ως ασύρματος σύνδεσμος για τη ροή στερεοφωνικού σας PCM.

Το D2 στέλνει ένα στερεοφωνικό ψηφιακό ρεύμα 24 bit / 96KHz PCM σε μια "κλειστή" διαμόρφωση Wi-Fi. Η ιδιόκτητη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων του συστήματος διασφαλίζει την ακεραιότητα των δεδομένων χωρίς να επηρεάζει τους υφιστάμενους δρομολογητές ή δίκτυα. Ο έλεγχος έντασης ήχου στον αποστολέα D2 μεταδίδεται μέσω ενός εντελώς ξεχωριστού καναλιού, οπότε δεν υπάρχει αντίκτυπος στην ψηφιακή ροή ήχου.

Οι σχεδιαστές Audioengine, με την προσοχή τους στην ποιότητα του ήχου καθώς και στην οπτική αισθητική, δημιούργησαν μια γιορτή τόσο για τα μάτια όσο και για τα αυτιά. Η στρογγυλεμένη θήκη από ανοδιωμένο αλουμίνιο του D2 αντικατοπτρίζει τον παραδοσιακό σχεδιασμό Audioengine και η πιστότητα του ήχου είναι χαρακτηριστική της δέσμευσης του Audioengine για εξαιρετικό ήχο σε προσιτή τιμή. Το Audioengine D2 συνεχίζει να κλείνει το χάσμα μεταξύ της μουσικής του υπολογιστή σας και του hi-fi του σπιτιού σας και ακόμα κι αν δεν είστε λάτρης του ήχου, εγγυόμαστε ότι η μουσική σας θα ακούγεται καλύτερα!

 

iCan
Απόκριση συχνοτήτων 10Hz - 30KHz +/- 0.5db
Impedance 100 ohms
Είσοδοι USB/Optical (SPDIF)
Έξοδοι RCA Stereo/Optical (SPDIF)
SNR >115db
THD + N <0.0015%
Full-scale έξοδος Full-scale output: 2.0V RMS (RCA)
DAC type Dual Mode USB and Optical (SPDIF) wireless DAC
D/A converter PCM1792A
Optical receiver AK4117
USB controller TI1020B
Power source Sender: USB 5V or included external supply Receiver: Included external supply
Power requirements Sender: 270mA Receiver: 300mA
USB power filtering 3-stage redundant regulation
Crosstalk <-85db
Input bit depth up to 24 bit
Input data rate up to 192KS/s (optical), 96KS/s (USB)
Wireless range >100ft
Wireless receivers supported Up to 3 (24/96 to each receiver)
Shipping box dimensions 15x9x5"
Environmental Operating Temperature: 32 to 95 degrees F Non-operating Temp: -4 to 113 degrees F Relative Humidity: 5% to 95% non-condensing
Included accessories (D2 Sender) USB cable, 2ft Power adapter with detachable AC cord Setup Guide Microfiber bag
Included accessories (D2 Receiver) RCA cable, 6.5ft Power adapter with detachable AC cord Microfiber bag