Denon AH-W150 Bluetooth Ακουστικά Ροζ

99,00€

  • Κατασκευαστής: Denon
  • Κωδικός Προϊόντος: AH-W150 PK
  • Διαθεσιμότητα: Σε 2-3 ημέρες

Denon AH-W150 Bluetooth Ακουστικά Ροζ

Τα απόλυτα, εξαιρετικά ελαφριά, ανθεκτικά στον ιδρώτα, ασύρματα ακουστικά γυμναστικής που αποδίδουν με τον τρόπο που κάνετε.

Τα απόλυτα, ασύρματα, ακουστικά γυμναστικής χωρίς προστασία ιδρώτα

Είτε μόλις αρχίζετε να επιστρέφετε σε φόρμα είτε προπονείστε για έναν μαραθώνιο, ακούγοντας μουσική ενώ ασκείστε μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή σας, βοηθώντας σας να επιτύχετε τους στόχους φυσικής κατάστασης πιο γρήγορα.

Στην πραγματικότητα, κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η μουσική βελτιώνει την αθλητική απόδοση έως και 20%. Πιστεύουμε ότι τα ασύρματα ακουστικά Exercise Freak μπορούν να βελτιώσουν την απόδοσή σας πολύ περισσότερο, καθώς δεν υπάρχουν καλώδια για να αντιμετωπίσετε.

Απλώς πηγαίνετε σε οποιοδήποτε γυμναστήριο και θα δείτε τις κοινές απογοητεύσεις της ακρόασης ακουστικών - τα καλώδια μπλέκονται σε βάρη ή εξοπλισμό γυμναστικής, δημιουργούν ανεπιθύμητα εφέ θορύβου κατά το τρέξιμο και απλά γενικά παρεμποδίζουν.

Απελευθερώστε τη μέγιστη απόδοση σας με ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth 3.0:

Τα ακουστικά Exercise Freak In-Ear διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth 3.0. Δεν υπάρχει πλέον έκπληξη που τραβάει ένα ακουστικό από το αυτί σας όταν το καλώδιο μπλέκεται στα χέρια σας καθώς περπατάτε ή τρέχετε, δεν υπάρχουν πλέον καλώδια που δένονται στο σώμα σας, δεν υπάρχουν πλέον καλώδια λειτουργίας κάτω από το πουκάμισό σας, δεν ανησυχείτε.

Με εμβέλεια έως και 25 πόδια, μπορείτε ακόμη και να θέσετε το smartphone σας κάτω σε διάδρομο ή στο πάτωμα όταν σηκώνετε βάρη στο γυμναστήριο για μια εμπειρία γυμναστικής, ώστε να μπορείτε να ξεχάσετε πού βρίσκεται το τηλέφωνό σας στο γυμναστήριο ( σας συνιστούμε να παρακολουθείτε αυτό).

Το "Power Song" θα σας ωθήσει να ξεχωρίσετε, χάρη στον επαγγελματικό συντονισμό και έναν ενσωματωμένο ενισχυτή:

Γνωρίζουμε ότι το σωστό τραγούδι μπορεί να είναι πιο ενθαρρυντικό από έναν προσωπικό γυμναστή. Ακούστε το σε ένα ζευγάρι ακουστικών Denon Exercise Freak και μπορείτε απλά να θέσετε τον προσωπικό γυμναστή εκτός λειτουργίας.

Τα ακουστικά Exercise Freak διαθέτουν ενσωματωμένο ενισχυτή και είναι επαγγελματικά συντονισμένα για να παρέχουν μπάσα που χτυπούν για να ενεργοποιούν τις προπονήσεις σας, ανεξάρτητα από το ποιο είναι το τραγούδι σας. Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία 7 ωρών (περιλαμβάνεται το καλώδιο φόρτισης) και παρέχουν ειδοποιήσεις ήχου για κατάσταση χαμηλής μπαταρίας και ανατροφοδότηση λειτουργίας.

Πάρτε ξανά το Control… με ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου και μικρόφωνα της Denon:

Γνωρίζουμε ότι για ορισμένους από εσάς, η ρουτίνα γυμναστικής σας είναι η μοναδική στιγμή της ημέρας που έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε, να προβληματιστείτε και να εστιάσετε στον εαυτό σας. Τα ενσωματωμένα χειριστήρια της Denon σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την ένταση, να παίξετε / να διακόψετε τη μουσική σας και ακόμη και να επιλέξετε να απαντήσετε σε αυτήν την τηλεφωνική κλήση .... ή να την αγνοήσετε.

Ο σχεδιασμός με ασφαλή εφαρμογή και προστασία από ιδρώτα σάς επιτρέπει να εστιάζετε στην προπόνησή σας

Είμαστε τόσο παθιασμένοι να φτιάξουμε τα καλύτερα ακουστικά γυμναστικής στην κατηγορία που δοκιμάσαμε αρκετά πρωτότυπα σχεδίασης σε καθηγητές φυσικής κατάστασης, καθώς έτρεξαν, περπατούσαν, ανύψωσαν βάρη, και μάλιστα έκαναν γιόγκα και τελικά έφτασαν με το σωστό σχέδιο. Τα ακουστικά Exercise Freak της Denon διαθέτουν εύκαμπτο λαιμόκοψη και αρθρωτό σχεδιασμό στο αυτί για να ταιριάζουν τέλεια. Αυτά τα ακουστικά σχεδιάστηκαν για να είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και διαθέτουν ενσωματωμένα μαξιλάρια αέρα σε κάθε πλευρά για άνεση και πρόσθετο αερισμό.

Reflective Back band για ασφαλείς βραδινές προπονήσεις

Τα ακουστικά Exercise Freak In-Ear περιλαμβάνουν επίσης έναν ανακλαστήρα στο λαιμό για να παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια για τις βραδινές προπονήσεις. Τα ακουστικά Exercise Freak AH-W150BK In-Ear έρχονται επίσης με αντιμικροβιακές άκρες αυτιού πυριτίου (XS, S, M, L), καλώδιο USB Micro (για φόρτιση της μπαταρίας) και θήκη μεταφοράς μπλε πλέγματος.

Προδιαγραφές :

  • ΠληκτρολογήστεIn Ear
  • Μέγεθος οδηγού 11,5 mm
  • Bluetooth
  • Έλεγχος έξυπνου τηλεφώνου Έλεγχοι κομματιού
  • Denon App Έχουμε διακόψει την εφαρμογή Sport. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το "Record by Under Armour" - το οποίο προσφέρει παρόμοιες λειτουργίες - μεταβαίνοντας στο Google Store ή στο App Store
  • Αξεσουάρ Θήκη μεταφοράς, μανίκια αυτιού, καλώδιο φόρτισης USB