2310 312786 / 2310 329232

Ηχεία Εντοιχισμένα

Ηχεία Εντοιχισμένα


JBL CONTROL 45C/T Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο 5.25" (Τεμάχιο)

271€

 JBL CONTROL 45C/T Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο 5.25" (Τεμάχιο)Το CONTROL 45C/T είναι ένα επαγγελματικό ηχείο οροφής της JBL, το οποίο σχεδιάστηκε για εφαρμογές που μπορούν να επωφεληθούν από το εξαιρετικά μεγάλο εύρος ζώνης και την πολύ συνεπή κάλυψη από ένα ηχείο οροφής με ένα μικρό αποτύπωμα.Χαρακτηριστικά:Frequency Range (-10 dB) ..

Adastra AD-B30V Επιτοίχια Ηχεία

89€

Ζεύγος ηχείων 3 δρόμων με Bass Reflex, για εφαρμογές Background & Surround. Εξοπλισμένο με περιστροφικό διακόπτη για επιλογή ανάμεσα σε 4 x 100 τιμές ισχύος ή για λειτουργία στα 8 Ohms.Πωλείται σε ζεύγος με βραχίονες στήριξης για οριζόντια ή κάθετη τοποθέτηση.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΧρώμα:  Μαύρο/ΆσπροWoofer:  100mmØ (4'') pp coneMidrange: ..

Adastra AD-BCS65S Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

109€

Το σετ ηχείων οροφής που συνδέεται με τις συσκευές σας μέσω Bluetooth, επιτρέποντάς σας να παίζετε τη μουσική σας μέσω των ηχείων.Ένα σετ ηχείων οροφής με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth, προσφέροντας ασυναγώνιστη απλότητα όσον αφορά τη σύνδεση και την αναπαραγωγή από τις συμβατές συσκευές. Το σετ περιλαμβάνει 2 ηχεία οροφής διαμέτρου 6.5", αποτ..

Adastra AD-C5D Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

29€

Ηχείο οροφής με ειδική σχεδίαση για εύκολη εγκατάσταση, ιδανικό για αναπαραγωγή ήχου ως κύριο ηχείο, για ήχο surround ή για ανακοινώσεις. Η σχεδίαση δύο δρόμων περιλαμβάνει tweeter μεταξωτού θόλου το οποίο ψύχεται με Ferrofluid και woofer πολυπροπυλενίου με surround από καουτσούκ για να παρέχει την καλύτερη δυνατή ηχητική απόδοση. Το ρυθμιζόμενο το..

Adastra AD-C6D Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

39€

Ηχείο οροφής με ειδική σχεδίαση για εύκολη εγκατάσταση, ιδανικό για αναπαραγωγή ήχου ως κύριο ηχείο, για ήχο surround ή για ανακοινώσεις. Η σχεδίαση δύο δρόμων περιλαμβάνει tweeter μεταξωτού θόλουτο οποίο ψύχεται με Ferrofluid και woofer πολυπροπυλενίου με surround από καουτσούκ για να παρέχει την καλύτερη δυνατή ηχητική απόδοση. Το ρυθμιζόμενο του..

Adastra AD-C6S Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

39€

Στερεοφωνικό ηχείο που παρέχει και τα δύο κανάλια του ήχου (Left & Right) από ένα μόνο σημείο, διατηρώντας διαχωρισμό των καναλιών. Το ηχείοπεριλαμβάνει δύο mylar tweeter θόλου σε συνδυασμό με woofer διπλού πηνίου φωνής από πολυπροπυλένιο για πλήρη και πλούσιο ήχο. Ιδανικό για χρήση σε μικρούς χώρους...

Adastra AD-C8D Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο

59€

Ηχείο οροφής με ειδική σχεδίαση για εύκολη εγκατάσταση, ιδανικό για αναπαραγωγή ήχου ως κύριο ηχείο, για ήχο surround ή για ανακοινώσεις. Η σχεδίαση δύο δρόμων περιλαμβάνει tweeter μεταξωτού θόλου το οποίο ψύχεται με Ferrofluid και woofer πολυπροπυλενίου με surround από καουτσούκ για να παρέχει την καλύτερη δυνατή ηχητική απόδοση. Το ρυθμιζόμενο το..

Adastra AD-CC5V Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

29€

Μεγάφωνο ψευδοροφής 5.25" με PP mica bass driver,και directional tweeter θόλου το οποίο επιτυγχάνει εξαιρετική απόκριση συχνότητας. Πλαίσιο από λευκό πολυμερές, με μεταλλικό πλέγμα. Περιλαμβάνει μετ/στή 100V. Δυνατότητα επιλογής λειτουργίας 100V / 8OHM..

Adastra AD-CC6V Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο Adastra AD-CC6V Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο Sale

Adastra AD-CC6V Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

35€ 39€

Μεγάφωνο ψευδοροφής 6.5" με PP mica bass driver,και directional tweeter θόλου το οποίο επιτυγχάνει εξαιρετική απόκριση συχνότητας. Πλαίσιο από λευκό πολυμερές, με μεταλλικό πλέγμα. Περιλαμβάνει μετ/στή 100V...

Adastra AD-CC8V Χωνευτό Ηχείο, Ηχείο Οροφής

49€

Μεγάφωνο ψευδοροφής 8" με PP mica bass driver,και directional tweeter θόλου το οποίο επιτυγχάνει εξαιρετική απόκριση συχνότητας. Πλαίσιο από λευκό πολυμερές, με μεταλλικό πλέγμα. Περιλαμβάνει μετ/στή 100V...

Adastra AD-CM/VC Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

29€

Compact ηχεία οροφής τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με το σχεδιασμό των φωτιστικών χαμηλής τάσης της οροφής. Το μικρό τους μέγεθος τους επιτρέπει να τοποθετηθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε θέση, ιδίως όταν ο χώρος είναι περιορισμένος. Με φινίρισμα χρώμιο...

Adastra AD-CM/VW Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

29€

Compact ηχεία οροφής τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με το σχεδιασμό των φωτιστικών χαμηλής τάσης της οροφής. Το μικρό τους μέγεθος τους επιτρέπει να τοποθετηθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε θέση, ιδίως όταν ο χώρος είναι περιορισμένος. Με φινίρισμα λευκό...

Adastra AD-CSW8 Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο

69€

Αυτό το ηχείο οροφής είναι εξοπλισμένο με μεγάφωνο χαμηλών συχνοτήτων sub-bass και πηνίο φωνής 35 χιλιοστών. Το φορμαρισμένο πλαστικό πλαίσιο διαθέτει 4 αυτιά τοποθέτησης για παροχή ασφαλούς στερέωσης σε ορυκτά πλακάκια ή ψευδοροφές. Διαθέτει επίσης διπλά παθητικά φίλτρα χαμηλών συχνοτήτων για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική απόδοση των μπάσων. Τα..

Adastra AD-EC46V Ηχείο Οροφής

19€

Ηχεία οροφής από μέταλλο με σχέδιο ταχείας τοποθέτησης, κατάλληλο για τοποθέτηση σε σχεδόν οποιοδήποτε υλικό. Όλες οι μεταλλικές, εξατομικευμένες γρίλιες, εξοπλισμένες με ποιοτικό ηχείο και μετασχηματιστή γραμμής 100V και επιλογές σε 1,5W, 3W και 6W.Εύκολος μηχανισμός γρήγορης προσαρμογής.Λεπτή γρίλια στενής εφαρμογήςΕπιλογές @ 1.5W, 3W, 6WΧΑΡΑΚΤΗΡ..

Adastra AD-EC56V Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

19€

Μεγάφωνο ψευδοροφής 5.25" με 13cm (5,25 ") κώνο πολυπροπυλενίου με surround αφρώδες ελαστικό για ελαχιστοποίηση των παραμορφώσεων. Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από λευκό ABS με σίτα από άκαμπτο χαλύβδινο πλέγμα, επίσης, λευκό για να εφαρμόζει διακριτικά στην οροφή. Περιλαμβάνει μετ/στή 100V...

Εμφάνιση 1 έως 15 από 117 (8 Σελ.)