2310 312786 / 2310 329232

Ηχεία Εντοιχισμένα

Ηχεία Εντοιχισμένα


Out of stock
 JBL CONTROL 45C/T Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο 5.25" (Τεμάχιο)  JBL CONTROL 45C/T Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο 5.25" (Τεμάχιο)

JBL CONTROL 45C/T Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο 5.25" (Τεμάχιο)

271€

 JBL CONTROL 45C/T Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο 5.25" (Τεμάχιο)Το CONTROL 45C/T είναι ένα επαγγελματικό ηχείο οροφής της JBL, το οποίο σχεδιάστηκε για εφαρμογές που μπορούν να επωφεληθούν από το εξαιρετικά μεγάλο εύρος ζώνης και την πολύ συνεπή κάλυψη από ένα ηχείο οροφής με ένα μικρό αποτύπωμα.Χαρακτηριστικά:Frequency Range (-10 dB) ..

Out of stock
Adastra AD-BCS65S Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο Adastra AD-BCS65S Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

Adastra AD-BCS65S Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

109€

Το σετ ηχείων οροφής που συνδέεται με τις συσκευές σας μέσω Bluetooth, επιτρέποντάς σας να παίζετε τη μουσική σας μέσω των ηχείων.Ένα σετ ηχείων οροφής με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth, προσφέροντας ασυναγώνιστη απλότητα όσον αφορά τη σύνδεση και την αναπαραγωγή από τις συμβατές συσκευές. Το σετ περιλαμβάνει 2 ηχεία οροφής διαμέτρου 6.5 ", απο..

Out of stock
Adastra AD-C5D Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο Adastra AD-C5D Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

Adastra AD-C5D Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

29€

Ηχείο οροφής με ειδική σχεδίαση για εύκολη εγκατάσταση, ιδανικό για αναπαραγωγή ήχου ως κύριο ηχείο, για ήχο surround ή για ανακοινώσεις. Η σχεδίαση δύο δρόμων περιλαμβάνει tweeter μεταξωτού θόλου το οποίο ψύχεται με Ferrofluid και woofer πολυπροπυλενίου με surround από καουτσούκ για να παρέχει την καλύτερη δυνατή ηχητική απόδοση. Το ρυθμιζόμενο το..

Out of stock
Adastra AD-C6D Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο Adastra AD-C6D Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

Adastra AD-C6D Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

39€

Ηχείο οροφής με ειδική σχεδίαση για εύκολη εγκατάσταση, ιδανικό για αναπαραγωγή ήχου ως κύριο ηχείο, για ήχο surround ή για ανακοινώσεις. Η σχεδίαση δύο δρόμων περιλαμβάνει tweeter μεταξωτού θόλουτο οποίο ψύχεται με Ferrofluid και woofer πολυπροπυλενίου με surround από καουτσούκ για να παρέχει την καλύτερη δυνατή ηχητική απόδοση. Το ρυθμιζόμενο του..

Out of stock
Adastra AD-C6S Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο Adastra AD-C6S Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

Adastra AD-C6S Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

29€

Στερεοφωνικό ηχείο που παρέχει και τα δύο κανάλια του ήχου (Left & Right) από ένα μόνο σημείο, διατηρώντας διαχωρισμό των καναλιών. Το ηχείοπεριλαμβάνει δύο mylar tweeter θόλου σε συνδυασμό με woofer διπλού πηνίου φωνής από πολυπροπυλένιο για πλήρη και πλούσιο ήχο. Ιδανικό για χρήση σε μικρούς χώρους...

Out of stock
Adastra AD-C8D Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο Adastra AD-C8D Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο

Adastra AD-C8D Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο

59€

Ηχείο οροφής με ειδική σχεδίαση για εύκολη εγκατάσταση, ιδανικό για αναπαραγωγή ήχου ως κύριο ηχείο, για ήχο surround ή για ανακοινώσεις. Η σχεδίαση δύο δρόμων περιλαμβάνει tweeter μεταξωτού θόλου το οποίο ψύχεται με Ferrofluid και woofer πολυπροπυλενίου με surround από καουτσούκ για να παρέχει την καλύτερη δυνατή ηχητική απόδοση. Το ρυθμιζόμενο το..

Out of stock
Adastra AD-CC5V Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο Adastra AD-CC5V Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

Adastra AD-CC5V Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

29€

Μεγάφωνο ψευδοροφής 5.25" με PP mica bass driver,και directional tweeter θόλου το οποίο επιτυγχάνει εξαιρετική απόκριση συχνότητας. Πλαίσιο από λευκό πολυμερές, με μεταλλικό πλέγμα. Περιλαμβάνει μετ/στή 100V. Δυνατότητα επιλογής λειτουργίας 100V / 8OHM..

-10%
Out of stock
Adastra AD-CC6V Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο Adastra AD-CC6V Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο Sale

Adastra AD-CC6V Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

35€ 39€

Μεγάφωνο ψευδοροφής 6.5" με PP mica bass driver,και directional tweeter θόλου το οποίο επιτυγχάνει εξαιρετική απόκριση συχνότητας. Πλαίσιο από λευκό πολυμερές, με μεταλλικό πλέγμα. Περιλαμβάνει μετ/στή 100V...

Out of stock
Adastra AD-CC8V Χωνευτό Ηχείο, Ηχείο Οροφής Adastra AD-CC8V Χωνευτό Ηχείο, Ηχείο Οροφής

Adastra AD-CC8V Χωνευτό Ηχείο, Ηχείο Οροφής

49€

Μεγάφωνο ψευδοροφής 8" με PP mica bass driver,και directional tweeter θόλου το οποίο επιτυγχάνει εξαιρετική απόκριση συχνότητας. Πλαίσιο από λευκό πολυμερές, με μεταλλικό πλέγμα. Περιλαμβάνει μετ/στή 100V...

Out of stock
Adastra AD-CM/VC Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο Adastra AD-CM/VC Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

Adastra AD-CM/VC Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

29€

Compact ηχεία οροφής τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με το σχεδιασμό των φωτιστικών χαμηλής τάσης της οροφής. Το μικρό τους μέγεθος τους επιτρέπει να τοποθετηθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε θέση, ιδίως όταν ο χώρος είναι περιορισμένος. Με φινίρισμα χρώμιο...

Out of stock
Adastra AD-CM/VW Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο Adastra AD-CM/VW Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

Adastra AD-CM/VW Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

29€

Compact ηχεία οροφής τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με το σχεδιασμό των φωτιστικών χαμηλής τάσης της οροφής. Το μικρό τους μέγεθος τους επιτρέπει να τοποθετηθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε θέση, ιδίως όταν ο χώρος είναι περιορισμένος. Με φινίρισμα λευκό...

Out of stock
Adastra AD-CSW8 Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο Adastra AD-CSW8 Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο

Adastra AD-CSW8 Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο

69€

Αυτό το ηχείο οροφής είναι εξοπλισμένο με μεγάφωνο χαμηλών συχνοτήτων sub-bass και πηνίο φωνής 35 χιλιοστών. Το φορμαρισμένο πλαστικό πλαίσιο διαθέτει 4 αυτιά τοποθέτησης για παροχή ασφαλούς στερέωσης σε ορυκτά πλακάκια ή ψευδοροφές. Διαθέτει επίσης διπλά παθητικά φίλτρα χαμηλών συχνοτήτων για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική απόδοση των μπάσων. Τα..

Out of stock
Adastra AD-EC56V Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο Adastra AD-EC56V Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

Adastra AD-EC56V Ηχείο οροφής, Χωνευτό Ηχείο

19€

Μεγάφωνο ψευδοροφής 5.25" με 13cm (5,25 ") κώνο πολυπροπυλενίου με surround αφρώδες ελαστικό για ελαχιστοποίηση των παραμορφώσεων. Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από λευκό ABS με σίτα από άκαμπτο χαλύβδινο πλέγμα, επίσης, λευκό για να εφαρμόζει διακριτικά στην οροφή. Περιλαμβάνει μετ/στή 100V...

Out of stock
Adastra AD-LP6V Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο Adastra AD-LP6V Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο

Adastra AD-LP6V Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο

49€

Μεγάφωνο ψευδοροφής 6.5", 2 δρόμων με διάφραγμα flared baffle και χαμηλού προφίλ μαγνητικά εφαπτόμενο πλέγμα, για διακριτική και υψηλής ποιότητας ηχητική εγκατάσταση. Περιλαμβάνει μετ/στή 100V. Δυνατότητα επιλογής λειτουργίας 100V / 8OHM..

Out of stock
Adastra AD-LP8V Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο Adastra AD-LP8V Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο

Adastra AD-LP8V Ηχείο Οροφής, Χωνευτό Ηχείο

69€

Μεγάφωνο ψευδοροφής 8", 2 δρόμων με διάφραγμα flared baffle και χαμηλού προφίλ μαγνητικά εφαπτόμενο πλέγμα, για διακριτική και υψηλής ποιότητας ηχητική εγκατάσταση. Περιλαμβάνει μετ/στή 100V. Δυνατότητα επιλογής λειτουργίας 100V / 8OHM..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 117 (8 Σελ.)