Polk Audio Signature S30e Κεντρικό Ηχείο Home Cinema Μαύρο (Τεμάχιο)

297,90€

  • Κατασκευαστής: Polk Audio
  • Κωδικός Προϊόντος: S30e Black
  • Εκτύπωση:
  • Διαθεσιμότητα: Σε 2-3 ημέρες

Ετικέτες: Ηχείο home cinema- Home-Audio

Polk Audio Signature S30e Κεντρικό Ηχείο Home Cinema Μαύρο (Τεμάχιο)


Full range HiFi Home Theater Center Speaker Polk Audio S30
Η σειρά Signature E  είναι πιστοποιημένη με  Hi-Res πηγαίνοντας τα ηχεία δαπέδου, ραφιού καθώς και τα κεντρικά της ηχεία στο επόμενο επίπεδο τεχνολογίας Premium Audio αποτελώντας μια εξαιρετική επιλογή Home Theater. 


Σήμερα, η Polk Audio, μια βραβευμένη μάρκα υψηλής απόδοσης με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την ηχητική τεχνολογία, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς ηχείων Signature E Series – μια συλλογή από ηχεία δαπέδου, κεντρικά και βιβλιοθήκης  με ενσωματωμένες τεχνολογίες ήχου premium που προέρχονται από τα κορυφαία ηχεία οικιακής ψυχαγωγίας της Polk.

Τα νέα αυτά ηχεία βασίζονται στην επιτυχία της πρωτότυπης σειράς Signature για να απολαύσετε την υπέροχη εμπειρία ήχου στον περιβάλλοντα ήχο στην άνεση του καθιστικού σας μέσα από ένα εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν επιμελώς αναπτυγμένες, καλύτερες επιδόσεις γραμμικών μονάδων οδήγησης σε συνδυασμό με νέα τοπολογία crossover και βελτιωμένα εξαρτήματα crossover. Ο εξειδικευμένος συντονισμός μπάσων ολοκληρώνει τον αναβαθμισμένο ήχο και όλα αυτά στεγάζονται μέσα στην προσεκτικά κατασκευασμένη και ενισχυμένη καμπίνα.

Η νέα συλλογή αποτελείται από τα ηχεία δαπέδου S60e, S55e και S50e ,τα κεντρικά ηχεία S35e και S30e και τα ηχεία ραφιού S20e, S15e και S10e.

Με την αισθητική στο προσκήνιο κατά το σχεδιασμό της σειράς Signature E, η νέα σειρά ενσωματώνει όμορφες καμπύλες για τολμηρή και κομψή εμφάνιση. Διατίθεται σε Λευκό και Μαύρο χρώμα, ταιριάζοντας απόλυτα στο στυλ του σπιτιού σας.

Τα ηχεία δαπέδου, τα ηχεία βιβλιοθήκης και τα ισχυρά αλλά λεπτά κεντρικά ηχεία δημιουργούν μια εντελώς συναρπαστική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου, που ζωντανεύει τις ταινίες και τη μουσική σας μέσω εκρηκτικού ήχου.

Χάρη στον σχεδιασμό της τεχνολογίας «Dynamic Balance Technology»,  μια πατενταρισμένη τεχνολογία της Polk, οι μηχανικοί της Polk κατάφεραν να ενσωματώσουν τα πιο κατάλληλα, προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και αποδοτικότερη γεωμετρία, αναλύοντας ολόκληρο το ηλεκτροακουστικό και μηχανικό σύστημα κάθε ηχείου. Με αυτόν τον τρόπο, έχουν εξαλείψει τα προβλήματα και επέτρεψαν στα drivers και τα tweeters να προσφέρουν τον καλύτερο και ακριβέστερο ήχο, ευχάριστο ακόμα και τον πιο απαιτητικό audiophile.

H αποκλειστική τεχνολογία Polk Power Port επεκτείνει τη συνολική θύρα μπάσων, παρέχοντας μια μεγάλη επιφάνεια για να εξαλείψει τις αναταράξεις και τις παραμορφώσεις, προσφέροντας έτσι 3dB περισσότερη απόκριση μπάσων από ένα παραδοσιακό port,. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερο, πιο μουσικό, βαθύ μπάσο.

Κεντρικά ηχεία
Υποστηρίζοντας τις τελευταίες ρυθμίσεις οικιακού κινηματογράφου, τα κεντρικά ηχεία της Polk, τα S35e και S30e, έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι ένας διακριτικός τρόπος για να έχετε καθαρό ήχο πλήρους εμβέλειας για ταινίες και μουσική. Με ένα λεπτό σχήμα, το S35e έχει ύψος μόλις 4 ίντσες, καθιστώντας το τέλειο συνοδευτικό των πιο λεπτών τηλεοράσεων. Τόσο το S35e όσο και το S30e διαθέτουν ένα tweeter Hi-Res Terylene 1” για ευκρινείς και καθαρές υψηλές συχνότητες.Παρόμοια με τα ηχεία δαπέδου, τα κεντρικά ηχεία S35e και S30e είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και ενεργειακά αποδοτικά, λειτουργώντας αποτελεσματικά με τους περισσότερους δέκτες. Το S35e διαθέτει μια σειρά από έξι οδηγούς, ενώ το S30e προσφέρει μια συστοιχία δύο οδηγών, με καθένα από τα οποία διαθέτει μαγνητικές μάσκες αντι-διάθλασης και επιχρυσωμένες θέσεις σύνδεσης πέντε κατευθύνσεων. Επιπλέον, το S35e μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αριστερό, κεντρικό ή δεξί ηχείο (L / C / R) και μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο οριζόντια ή κάθετα μέσω των ενσωματωμένων εγκοπών του.

iCan
Απόκριση Συχνότητας 55 Hz → 40 kHz
Ευαισθησία (1 watt @ 1 μέτρο) 89 dB
Ευαισθησία (1 watt @ 1 μέτρο) 89 dB
Midrange 13.34cm Low Distortion Mica Reinforced Polypropylene Drivers
Tweeter 2.54cm Terylene High-Res Dome Tweeter
Διαστάσεις (cm) 19.05 x 50.8 x 26.92 cm
Βάρος 8.61 kg
Συχνότητα Crossover 2.5 kHz
Συνεχόμενη Ισχύς 20 watts - 125 watts