Αυτοκίνητο - Ασφάλεια

heading_title

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μελέτη & Εγκατάσταση

Στο iCan.gr σας παρέχουμε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο τμήμα Μελέτης & Εγκατάστασης που διαθέτουμε, το οποίο θα ασχοληθεί αποκλειστικά με εσάς και το όχημά σας, θα μελετήσει τις απαιτήσεις σας και θα προτείνει την ιδανικότερη λύση για εσάς, ενώ παράλληλα μπορεί να αναλάβει και εξ' ολοκλήρου την εγκατάσταση. Διαθέτουμε τεράστια γκάμα προϊόντων ασφάλειας για το αυτοκίνητο με τις εταιρίες StarlLine, Clifford, Viper, Python, Avital και τη μηχανή με την Scorpio.


Demo Cars

Το iCan.gr επίσης σας παρέχει τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις του και να δείτε από κοντά ήδη εγκατεστημένους demo συναγερμούς σε αυτοκίνητα και να συζητήσετε με τους τεχνικούς μας για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει.

Γιατί με εμάς;

Η εταιρεία iCαn είναι μία από τις δημοφιλέστερες εταιρείες λιανικής πώλησης, διαθέτοντας ολοκληρωμένα συστήματα προϊόντων και υπηρεσίες για το αυτοκίνητο, τη μηχανή, το σπίτι, το σκάφος και τον επαγγελματικό χώρο. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πιστοποιημένο τμήμα service, στο iCan.gr θα βρείτε προϊόντα που συμβαδίζουν με την συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας σε συνδυασμό πάντα με την υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Διαθέτουμε:

 • Ηλεκτρονικό κατάστημα
 • Φυσικό κατάστημα
 • Τμήμα τοποθέτησης
 • Τμήμα service

Νούμερο ένα εταιρεία σε όλη την Ελλάδα με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με τους καλύτερους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη και τελειοποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, με προϊόντα ασφαλείας και εκκίνησης κινητήρα, ήχου και εικόνας για το αυτοκίνητο, το σπίτι και το σκάφος. 

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι:

 • Άμεση εξυπηρέτηση
 • Επιλογή προϊόντων αιχμής.
 • Εξειδικευμένη τεχνογνωσία.
 • Πολυετής εμπειρία.
 • Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.
 • Ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
 • Πιστοποιημένο και έμπειρο τμήμα service.

Σχετικό άρθρο

Οικιακός Ήχος

Οικιακός Ήχος

Αφού μελετήσουμε τον χώρο σας, τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας, θα σας προτείνουμε την ιδανική επιλογή Hi-Fi, Home Cinema ή ότι άλλο σας ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα μπορούμε να αναλάβουμε και εξ' ολοκλήρου την εγκατάσταση. Διαβάστε περισσότερα..

Επαγγελματικός Ήχος

Επαγγελματικός Ήχος

Το iCan.gr πλαισιώνεται από μια ομάδα έμπειρων συμβούλων που είναι άμεσα διαθέσιμοι να σας δώσουν απαντήσεις και ταυτόχρονα να σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα στη σωστή επιλογή του απαραίτητου για εσάς ηχητικού εξοπλισμού.  Διαβάστε περισσότερα..

Αυτοκίνητο - Ήχος

Αυτοκίνητο - Ήχος

Παρέχουμε μελέτη και εξατομικευμένες λύσεις σε ότι αφορά την πλήρη κάλυψη του αυτοκινήτου ή του σκάφους σας με ήχο κάθε μορφής. Επισκεφτείτε τον χώρο μας και ακούστε από κοντά εγκατεστημένα demo ηχοσυστήματα σε αυτοκίνητα. Διαβάστε περισσότερα..

Τι πρέπει να προσέξετε στα ηχεία σας

Τι πρέπει να προσέξετε στα ηχεία σας

Η διαχείριση ισχύος ενός ηχείου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το είδος της αναπαραγόμενης μουσικής. Το μουσικό σήμα αποτελείται ταυτοχρόνως από ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων, δεν είναι δυνατόν να ορισθεί η μέγιστη διαχειριζόμενη ισχύς. Διαβάστε περισσότερα..