• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Ηχεία Home Cinema

Ηχεία Home Cinema
Definitive Technology  BP9080x - Τεμάχιο
Υψηλής απόδοσης διπολικό ηχείο Tower με ενσωματωμένο υπογούφερ...
Υψηλής απόδοσης διπολικό ηχείο Tower με ενσωματωμένο υπογούφερ 12 ιντσών και μονάδα Dolby Atmos   Η άφιξη της σειράς BP9000 σηματοδοτεί μια νέα εποχή αποδίδοντας πραγματικό ήχο πλήρους φάσματος συχνοτήτων. Πλήρως επανασχεδιασμένο με βε..
1.999€ Χωρίς ΦΠΑ: 1.612€
Definitive Technology CS9080 - Τεμάχιο
Υψηλής απόδοσης κεντρικό ηχείο με ενσωματωμένο υπογούφερ 8 ιντ...
Υψηλής απόδοσης κεντρικό ηχείο με ενσωματωμένο υπογούφερ 8 ιντσών και παθητικό ακτινοβολητή   Η άφιξη της σειράς BP9000 σηματοδοτεί μια νέα εποχή αποδίδοντας πραγματικό ήχο πλήρους φάσματος συχνοτήτων. Πλήρως επανασχεδιασμένο με βελτιώ..
1.149€ Χωρίς ΦΠΑ: 927€
Definitive Technology Mythos Nine Ηχείο Home Cinema - Τεμάχιο
Sale
On-wall, On-shelf L/C/R Loudspeaker Τα μοντέλα της σειράς M...
On-wall, On-shelf L/C/R Loudspeaker Τα μοντέλα της σειράς Mythos είναι λεπτά, κομψά ηχεία με περίβλημα από αλουμίνιο αεροσκαφών σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το στυλ των επίπεδων τηλεοράσεων τελευταίας τεχνολογίας. Τα ηχεία Mythos είναι διαθ..
509€ 849€ Χωρίς ΦΠΑ: 410€
Definitive Technology Mythos Ten Ηχείο Home Cinema - Τεμάχιο
On-wall main and center channel L/C/R loudspeaker Τα μοντέλα ...
On-wall main and center channel L/C/R loudspeaker Τα μοντέλα της σειράς Mythos είναι λεπτά, κομψά ηχεία με περίβλημα από αλουμίνιο αεροσκαφών σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το στυλ των επίπεδων τηλεοράσεων τελευταίας τεχνολογίας. Τα ηχεία Mytho..
899€ Χωρίς ΦΠΑ: 725€
Definitive Technology Mythos XTR-20BP Ηχείο Home Cinema - Τεμάχιο
Slim bipolar surround speaker Τα μοντέλα της σειράς Mythos εί...
Slim bipolar surround speaker Τα μοντέλα της σειράς Mythos είναι λεπτά, κομψά ηχεία με περίβλημα από αλουμίνιο αεροσκαφών σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το στυλ των επίπεδων τηλεοράσεων τελευταίας τεχνολογίας. Τα ηχεία Mythos είναι διαθέσιμα σε..
299€ Χωρίς ΦΠΑ: 241€
Definitive Technology Mythos XTR-40 Ηχείο Home Cinema - Τεμάχιο
Ultra-slim on-wall loudspeaker Τα μοντέλα της σειράς Mythos ε...
Ultra-slim on-wall loudspeaker Τα μοντέλα της σειράς Mythos είναι λεπτά, κομψά ηχεία με περίβλημα από αλουμίνιο αεροσκαφών σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το στυλ των επίπεδων τηλεοράσεων τελευταίας τεχνολογίας. Τα ηχεία Mythos είναι διαθέσιμα σ..
549€ Χωρίς ΦΠΑ: 443€
Definitive Technology Mythos XTR-50 Ηχείο Home Cinema - Τεμάχιο
Sale
Ultra slim high performance on-wall or on-shelf loudspeaker Τ...
Ultra slim high performance on-wall or on-shelf loudspeaker Τα μοντέλα της σειράς Mythos είναι λεπτά, κομψά ηχεία με περίβλημα από αλουμίνιο αεροσκαφών σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το στυλ των επίπεδων τηλεοράσεων τελευταίας τεχνολογίας. Τα η..
349€ 699€ Χωρίς ΦΠΑ: 281€
Definitive Technology Mythos XTR-60 Ηχείο Home Cinema - Τεμάχιο
Ultra-slim, ultra-high performance on-wall or on-shelf loudspe...
Ultra-slim, ultra-high performance on-wall or on-shelf loudspeaker Τα μοντέλα της σειράς Mythos είναι λεπτά, κομψά ηχεία με περίβλημα από αλουμίνιο αεροσκαφών σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το στυλ των επίπεδων τηλεοράσεων τελευταίας τεχνολογ..
999€ Χωρίς ΦΠΑ: 806€
Definitive Technology ProCinema 400 Home Cinema 5.1 - Σύστημα
Sale
Six piece, 5.1 channel versatile and compact home theater spea...
Six piece, 5.1 channel versatile and compact home theater speaker system. Τα μοντέλα της σειράς ProCinema ικανοποιούν την ανάγκη σας για μικρά εύκολα τοποθετήσιμα ηχεία, τα οποία έχουν απαράμιλλη απόδοση. Οι δορυφόροι της σειράς ProMonitor είν..
594€ 699€ Χωρίς ΦΠΑ: 479€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 37 (5 Σελ.)