2310 312786 / 2310 329232

Ηχεία εξωτερικού χώρου

Ηχεία εξωτερικού χώρου


Out of stock
Adastra AD-FC4V Ηχείο Επιτοίχιο Adastra AD-FC4V Ηχείο Επιτοίχιο

Adastra AD-FC4V Ηχείο Επιτοίχιο

59€

Ηχεία 2 δρόμων μικρού μεγέθους ανθυγρά, σε χυτό περίβλημα, που τα καθιστά ιδανικά για κήπους, εξωτερικούς χώρους spa health club και εφαρμογές marine.Περιστροφικός διακόπτης επιλογής για 100V ή 8 Ω λειτουργίαweatherproofed IP44UV προστασία ASTM D4329Διακόπτης ενίσχυσης των υψηλών συχνοτήτων κατά την εξωτερική χρήση.Επίχρυσα τερματικά σύνδεσηςΠεριλα..

Out of stock
ARTSOUND KURV-Q

ARTSOUND KURV-Q

199€

Μόνο ένας διαχρονικός σχεδιασμός μπορεί να συνδυάζει τα αντίθετα: κομψό αλλά εύκαμπτο ,εξευγενισμένο αλλά σκληρό σε συνδυασμό με αντοχή στο νερό και στον ήλιο, καθιστώντας το KURV ηχείο της ARTSOUND ιδανικό για "τοποθέτηση με φυσικό τρόπο". Με λίγα λόγια ταιριάζει στο φυσικό περιβάλλον χωρίς να ξεχωρίζει, κάνοντας τον κήπο πιο όμορφο και εξοπλ..

-15%
Out of stock
Definitive Technology AW5500 Ηχείο Εξωτερικού Χώρου - Τεμάχιο Definitive Technology AW5500 Ηχείο Εξωτερικού Χώρου - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology AW5500 Ηχείο Εξωτερικού Χώρου - Τεμάχιο

169€ 199€

Superior performance all-weather loudspeaker Με το πλήρως σφραγισμένο σχέδιο τους, γρίλιες αλουμινίου, στιβαρά περιβλήματα, το AW μπορεί να είναι πλήρως εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα και να εξακολουθεί να παρέχει με αξιόπιστα την ποιότητα των ηχείων εσωτερικού ήχο για χρόνια στον υπαίθριο χώρο. Εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας και η μοναδική σχεδ..

-14%
Out of stock
Definitive Technology AW6500 Ηχείο Εξωτερικού Χώρου - Τεμάχιο Definitive Technology AW6500 Ηχείο Εξωτερικού Χώρου - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology AW6500 Ηχείο Εξωτερικού Χώρου - Τεμάχιο

215€ 249€

Ultra-performance all weather speaker Με το πλήρως σφραγισμένο σχέδιο τους, γρίλιες αλουμινίου, στιβαρά περιβλήματα, το AW μπορεί να είναι πλήρως εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα και να εξακολουθεί να παρέχει με αξιόπιστα την ποιότητα των ηχείων εσωτερικού ήχο για χρόνια στον υπαίθριο χώρο. Εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας και η μοναδική σχεδίαση το..

Out of stock
Focal Custom OD 108 Focal Custom OD 108

Focal Custom OD 108

203€

Για "μεγάλο" ήχο σε εξωτερικούς χώρους, χάρη σε ένα 8 "(21 εκατοστά) γούφ&e..

Out of stock
Focal OD 706 V Focal OD 706 V

Focal OD 706 V

248€

Για "μεγάλο" ήχο σε εξωτερικούς χώρους, χάρη σε ένα 6.5 " γούφερ fiberglass. Σχεδ..

Out of stock
Magnat Symbol Pro 110 Ηχείο Επιτοίχιο (Ζεύγος) Magnat Symbol Pro 110 Ηχείο Επιτοίχιο (Ζεύγος)

Magnat Symbol Pro 110 Ηχείο Επιτοίχιο (Ζεύγος)

149€

Magnat Symbol Pro 110 Ηχείο Επιτοίχιο (Ζεύγος)Τα επιτοίχια ηχεία Symbol Pro 110 της Magnat μπορούν να τοποθετηθούν σε όποιο τοίχο επιθυμούμε, δεν απαιτεί μεγάλο χώρο λόγω του μικρού μεγέθους του. Κατάλληλο για όλες τις ανάγκες ακρόασης - για μουσική ή home cinema, στο σπίτι ή στο στούντιο!Το εξαιρετικά συμπαγές αμφίδρομο σύστημα αντανάκλασης ..

Out of stock
Magnat Symbol Pro 130 Ηχείο Επιτοίχιο (Ζεύγος) Magnat Symbol Pro 130 Ηχείο Επιτοίχιο (Ζεύγος)

Magnat Symbol Pro 130 Ηχείο Επιτοίχιο (Ζεύγος)

189€

Magnat Symbol Pro 130 Ηχείο Επιτοίχιο (Ζεύγος)Τα επιτοίχια ηχεία Symbol Pro 130 της Magnat μπορούν να τοποθετηθούν σε όποιο τοίχο επιθυμούμε, δεν απαιτεί μεγάλο χώρο λόγω του μικρού μεγέθους του. Κατάλληλο για όλες τις ανάγκες ακρόασης - για μουσική ή home cinema, στο σπίτι ή στο στούντιο!Το εξαιρετικά συμπαγές αμφίδρομο bass-reflex σύστημα, ..

Out of stock
Magnat Symbol Pro 160 Ηχείο Επιτοίχιο (Ζεύγος) Magnat Symbol Pro 160 Ηχείο Επιτοίχιο (Ζεύγος)

Magnat Symbol Pro 160 Ηχείο Επιτοίχιο (Ζεύγος)

249€

Magnat Symbol Pro 160 Ηχείο Επιτοίχιο (Ζεύγος)Τα επιτοίχια ηχεία Symbol Pro 160 της Magnat μπορούν να τοποθετηθούν σε όποιο τοίχο επιθυμούμε, δεν απαιτεί μεγάλο χώρο λόγω του μικρού μεγέθους του. Κατάλληλο για όλες τις ανάγκες ακρόασης - για μουσική ή home cinema, στο σπίτι ή στο στούντιο!Το εξαιρετικά συμπαγές αμφίδρομο bass-reflex σύστημα, ..

Out of stock
Marshall Acton BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Black Marshall Acton BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Black

Marshall Acton BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Black

180€

Το Acton ήρθε για να σας εκπλήξει. Πρόκειται για ένα ηχείο που αποτελεί μοναδικό συνδυασμό μικρού μεγέθους και δυνατού ήχου από την Marshall, μια εταιρία με μοναδική παράδοση στο χώρο της. Ίσως έχουμε μπροστά μας ένα τεχνολογικό θαύμα μιας και ένας τόσο δυνατός και πλούσιος ήχος έχει χωρέσει σε ένα πρακτικό, συμπαγές ηχείο μικρών διαστάσεων, ενώ κα..

Out of stock
Marshall Acton II BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Black Marshall Acton II BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Black

Marshall Acton II BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Black

250€

Το Acton II είναι το μικρότερο από την σειρά ηχείων της Marshall αλλά μην σας γελάει το μέγεθός του. Είναι ένα δυναμικό και συμπαγές ηχείο με τρεις class D ενισχυτές που οδηγούν τα διπλά tweeter και το subwoofer του για την απόδοση «μεγάλου» ήχου. Παράγει μια ισορροπημένη, δυνατή εμπειρία ήχου ενώ ταυτόχρονα χωράει και στους πιο μικρούς χώρους. Με ..

Out of stock
Marshall Kilburn II Bluetooth Ασύρματο Φορητό Ηχείο Marshall Kilburn II Bluetooth Ασύρματο Φορητό Ηχείο

Marshall Kilburn II Bluetooth Ασύρματο Φορητό Ηχείο

300€

Η Marshall για άλλη μια φορά πρωτοπορεί στον κόσμο των φορητών ενεργών ηχείων με την νέα έκδοση του μικρού αλλά «σκληρού» της ηχείου, του Killburn II. Με βάρος μόλις 2.5 κιλά και το δυνατότερο ήχο στην κατηγορία του, το Kilburn II παράγει καθαρές μεσαίες συχνότητες, βαθύ μπάσο και εκτενείς υψηλές, ασυναγώνιστες για ένα ηχείο του δικού του μεγέθους ..

Out of stock
Marshall Stanmore BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Brown Marshall Stanmore BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Brown

Marshall Stanmore BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Brown

270€

Το Stanmore, με την υπογραφή της θρυλικής εταιρείας Marshall, ήρθε και σας ταξιδεύει στη χρυσή εποχή του rock’n’roll. Αποτελεί ένα πρακτικό, φορητό ηχείο που πιστοποιεί πως το μέγεθος δεν παίζει πάντοτε τον πρώτο ρόλο καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα καθαρό, ευκρινή και πλούσιο ήχο σε όλο το εύρος των μουσικών συχνοτήτων. Οι πλήρως προσαρμόσιμοι ..

Out of stock
Marshall Stanmore BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Cream Marshall Stanmore BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Cream

Marshall Stanmore BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Cream

270€

Το Stanmore, με την υπογραφή της θρυλικής εταιρείας Marshall, ήρθε και σας ταξιδεύει στη χρυσή εποχή του rock’n’roll. Αποτελεί ένα πρακτικό, φορητό ηχείο που πιστοποιεί πως το μέγεθος δεν παίζει πάντοτε τον πρώτο ρόλο καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα καθαρό, ευκρινή και πλούσιο ήχο σε όλο το εύρος των μουσικών συχνοτήτων. Οι πλήρως προσαρμόσιμοι ..

Out of stock
Marshall Stanmore II BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Black Marshall Stanmore II BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Black

Marshall Stanmore II BT Bluetooth Ασύρματο Ηχείο Black

349€

Το Stanmore II είναι το πιο ευέλικτο από την σειρά ηχείων της Marshall και ιδανικό για κάθε χώρο, μικρό ή μεγάλο. Παράγει ήχο υψηλής ποιότητας, συνώνυμο με το όνομα της Marshall, καθαρό και λεπτομερή ακόμα και σε υψηλές στάθμες έντασης χάρη στα εξελιγμένα εξαρτήματά του όπως τους δύο 15 watt class D ενισχυτές που οδηγούν τα δύο tweeter του και τον ..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 38 (3 Σελ.)