2310 312786 / 2310 329232

Πηγές ήχου

Πηγές ήχου


Out of stock
Advance Acoustic X-cd5 CD Player Advance Acoustic X-cd5 CD Player

Advance Acoustic X-cd5 CD Player

450€

Η νέα συσκευή αναπαραγωγής CD X-Cd5 συνδυάζει εξαιρετική παρουσίαση με τέλεια τεχνική ακρίβεια. Το X-Cd5 αποτελείται από ένα μεταλλικό πλαίσιο που μειώνει τον κίνδυνο παρεμβολής μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων του συστήματος Hi-Fi. Το μεταλλικό μηχανικό εξάρτημα αναστέλλεται για να αποφευχθεί η ανάπτυξη κραδασμών κατά την αναπαραγωγή. Τίποτα δεν έχ..

Out of stock
Avlink BTR1 Bluetooth Audio & Hands-free Receiver Avlink BTR1 Bluetooth Audio & Hands-free Receiver

Avlink BTR1 Bluetooth Audio & Hands-free Receiver

10€

Μετατρέψτε οποιαδήποτε συσκευή ήχου με είσοδο 3,5 χιλιοστών σε δέκτη Bluetooth με αυτόν τον συμπαγή αλλά ισχυρό δέκτη hands-free. Με διάρκεια έως και 220 ώρες με μία μόνο φόρτιση και με εντυπωσιακό εύρος έως και 25 μέτρα, αυτή η πρακτική μικρή συσκευή είναι ιδανική για τη σύνδεση συσκευών Bluetooth, όπως smartphones και tablet, με ακουστικά, ενισχυ..

Out of stock
BLAUPUNKT BB16BK BOOMBOX FM PLL / Κασέτα / CD / MP3 / USB / AUX BLAUPUNKT BB16BK BOOMBOX FM PLL / Κασέτα / CD / MP3 / USB / AUX

BLAUPUNKT BB16BK BOOMBOX FM PLL / Κασέτα / CD / MP3 / USB / AUX

89€

Το BB16 είναι ένα νέο μοντέλο Boombox από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων Blaupunkt. Παίρνετε τους ήχους των αγαπημένων σας τραγουδιών οπουδήποτε θέλετε με αυτό το φορητό combo για συσκευές αναπαραγωγής 3 σε 1, που υποστηρίζεται από μια ποικιλία μορφών ήχου. Μπορείτε να ακούσετε CD ή ραδιοφωνικούς σταθμούς FM ή να αναπαράγετε μουσική απευθείας από μια..

Out of stock
BLAUPUNKT BB5WH BOOMBOX FM CD/MP3/USB/AUX BLAUPUNKT BB5WH BOOMBOX FM CD/MP3/USB/AUX

BLAUPUNKT BB5WH BOOMBOX FM CD/MP3/USB/AUX

55€

Αυτή η συσκευή είναι πολύ βολική και εξαιρετικά ελαφριά εξαιτίας της εφαρμοζόμενης εξωτερικής τροφοδοσίας. Η μονάδα σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία CD και αγαπημένων αρχείων MP3 μέσω της θύρας USB.Το Boombox είναι επίσης εξοπλισμένο με δέκτη FM PLL που μπορεί να αποθηκεύσει 20 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Αυτή η συσκευή έχει επίσης μια καθαρή οθόνη ..

Out of stock
BLAUPUNKT BT01BL ΜΠΛΕ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ FM/ USB

BLAUPUNKT BT01BL ΜΠΛΕ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ FM/ USB

18€

Το BT01BL είναι ένα μικρό, φορητό ηχείο με ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth, τα αρχεία μουσικής μπορούν να μεταφερθούν μέσω του A2DP από μια ποικιλία φορητών συσκευών, όπως smartphones, tablet ή φορητοί υπολογιστές, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας τραγούδια χωρίς κανένα όριο.Το ηχείο διαθέτει ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη που σας επι..

Out of stock
BLAUPUNKT BT01OR ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ FM/ USB

BLAUPUNKT BT01OR ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ FM/ USB

18€

Το BT01OR είναι ένα μικρό, φορητό ηχείο με ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth, τα αρχεία μουσικής μπορούν να μεταφερθούν μέσω του A2DP από μια ποικιλία φορητών συσκευών, όπως smartphones, tablet ή φορητοί υπολογιστές, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας τραγούδια χωρίς κανένα όριο.Το ηχείο διαθέτει ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη που σας επι..

Out of stock
BLAUPUNKT BT02GOLD ΧΡΥΣΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB BLAUPUNKT BT02GOLD ΧΡΥΣΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB

BLAUPUNKT BT02GOLD ΧΡΥΣΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB

19€

Αυτό το μικρό ηχείο σε θήκη από αλουμίνιο διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη FM με 20 προεπιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και MP3 player με υποδοχή κάρτας microSD (έως και 32GB) που σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σε οποιονδήποτε τόπο και χρόνο.Το BT02GOLD μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηχείο για τον επιτραπέζιο υπολογιστή και επίσης ως ..

Out of stock
BLAUPUNKT BT02GR ΠΡΑΣΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB BLAUPUNKT BT02GR ΠΡΑΣΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB

BLAUPUNKT BT02GR ΠΡΑΣΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB

19€

Αυτό το μικρό ηχείο σε θήκη από αλουμίνιο διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη FM με 20 προεπιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και MP3 player με υποδοχή κάρτας microSD (έως και 32GB) που σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σε οποιονδήποτε τόπο και χρόνο.Το BT02GR μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηχείο για τον επιτραπέζιο υπολογιστή και επίσης ως το..

Out of stock
BLAUPUNKT BT02RD ΚΟΚΚΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB BLAUPUNKT BT02RD ΚΟΚΚΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB

BLAUPUNKT BT02RD ΚΟΚΚΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB

19€

Αυτό το μικρό ηχείο σε θήκη από αλουμίνιο διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη FM με 20 προεπιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και MP3 player με υποδοχή κάρτας microSD (έως και 32GB) που σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σε οποιονδήποτε τόπο και χρόνο.Το BT02WH μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηχείο για τον επιτραπέζιο υπολογιστή και επίσης ως το..

Out of stock
BLAUPUNKT BT02WH ΜΠΛΕ/ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB BLAUPUNKT BT02WH ΜΠΛΕ/ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB

BLAUPUNKT BT02WH ΜΠΛΕ/ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB

19€

Αυτό το μικρό ηχείο σε θήκη από αλουμίνιο διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη FM με 20 προεπιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και MP3 player με υποδοχή κάρτας microSD (έως και 32GB) που σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σε οποιονδήποτε τόπο και χρόνο.Το BT02WH μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηχείο για τον επιτραπέζιο υπολογιστή και επίσης ως το..

Out of stock
BLAUPUNKT BT03BK ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM PLL/SD/AUX BLAUPUNKT BT03BK ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM PLL/SD/AUX

BLAUPUNKT BT03BK ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM PLL/SD/AUX

23€

Ένα ηχείο Bluetooth είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο στις κοινωνικές συναντήσεις στο σπίτι ή στο εξωτερικό. Αυτή η συσκευή θα βελτιώσει επίσης την ποιότητα ήχου του τηλεφώνου ή του tablet σας. Οποιοσδήποτε αθλητής, beachgoer, φοιτητής πάρτι ή φοιτητής θα εκτιμήσουν σίγουρα τον καθαρό ήχο που ρέει από αυτό το μικρού μεγέθους ηχείο.Το BT03BK είναι μια ..

Out of stock
BLAUPUNKT BT03BL ΜΠΛΕ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM PLL/SD/AUX BLAUPUNKT BT03BL ΜΠΛΕ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM PLL/SD/AUX

BLAUPUNKT BT03BL ΜΠΛΕ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM PLL/SD/AUX

23€

Ένα ηχείο Bluetooth είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο στις κοινωνικές συναντήσεις στο σπίτι ή στο εξωτερικό. Αυτή η συσκευή θα βελτιώσει επίσης την ποιότητα ήχου του τηλεφώνου ή του tablet σας. Οποιοσδήποτε αθλητής, beachgoer, φοιτητής πάρτι ή φοιτητής θα εκτιμήσουν σίγουρα τον καθαρό ήχο που ρέει από αυτό το μικρού μεγέθους ηχείο.Το BT03BL είναι μια ..

Out of stock
BLAUPUNKT BT04BL ΜΠΛΕ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM PLL/SD/AUX BLAUPUNKT BT04BL ΜΠΛΕ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM PLL/SD/AUX

BLAUPUNKT BT04BL ΜΠΛΕ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM PLL/SD/AUX

28€

Ένα ηχείο Bluetooth είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο στις κοινωνικές συναντήσεις στο σπίτι ή στο εξωτερικό. Αυτή η συσκευή θα βελτιώσει επίσης την ποιότητα ήχου του τηλεφώνου ή του tablet σας. Οποιοσδήποτε αθλητής, beachgoer, φοιτητής πάρτι ή φοιτητής θα εκτιμήσουν σίγουρα τον καθαρό ήχο που ρέει από αυτό το μικρού μεγέθους ηχείο.Το BT04BL είναι μια ..

Out of stock
BLAUPUNKT BT04OR ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM PLL/SD/AUX BLAUPUNKT BT04OR ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM PLL/SD/AUX

BLAUPUNKT BT04OR ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM PLL/SD/AUX

28€

Ένα ηχείο Bluetooth είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο στις κοινωνικές συναντήσεις στο σπίτι ή στο εξωτερικό. Αυτή η συσκευή θα βελτιώσει επίσης την ποιότητα ήχου του τηλεφώνου ή του tablet σας. Οποιοσδήποτε αθλητής, beachgoer, φοιτητής πάρτι ή φοιτητής θα εκτιμήσουν σίγουρα τον καθαρό ήχο που ρέει από αυτό το μικρού μεγέθους ηχείο.Το BT04OR είναι μια ..

Out of stock
BLAUPUNKT BT12OUTDOOR ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH BLAUPUNKT BT12OUTDOOR ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH

BLAUPUNKT BT12OUTDOOR ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH

50€

Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth και υποστηρίζει το προφίλ A2DP, το οποίο παρέχει δυνατότητα ασύρματης μετάδοσης αρχείων ήχου από συμβατές συσκευές, δηλ. smartphones και δισκία. Η ακρόαση της μουσικής που είναι αποθηκευμένη σε κινητές συσκευές θα είναι πολύ πιο ευχάριστη.Στο πίσω μέρος του ηχείου υπάρχει υποδοχή κάρτας microSD, ώστε..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 69 (5 Σελ.)