2310 312786 / 2310 329232

Βάσεις Ηχείων

Βάσεις Ηχείων


Audioengine ADS1 Βάση Ηχείων

29€

Βάσεις ηχείων για τα Audioengine A2+ "Ανυψώστε" τον ήχο σαςΤα Stands Desktop Audioengine DS1 σχεδιάστηκαν για να κάνουν το καλύτερο σε μια επιφάνεια εργασίας, πρώτα απ 'όλα με στόχο τα ηχεία να "στοχεύουν" υψηλότερα. Αυτό φέρνει τα ηχεία tweeters πιο κοντά στο επίπεδο του αυτιού και ενισχύει τις συχνότητες που αποτελούν τη μουσική του σκηνικού..

Audioengine ADS2 Βάση Ηχείων

39€

Βάσεις ηχείων για τα Audioengine A5, Α5+ & P4 "Ανυψώστε" τον ήχο σαςΤα Stands Desktop Audioengine DS1 σχεδιάστηκαν για να κάνουν το καλύτερο σε μια επιφάνεια εργασίας, πρώτα απ 'όλα με στόχο τα ηχεία να "στοχεύουν" υψηλότερα. Αυτό φέρνει τα ηχεία tweeters πιο κοντά στο επίπεδο του αυτιού και ενισχύει τις συχνότητες που αποτελούν τη μουσική ..

Custom Design RS 100

79€

Βάσεις ηχείων με κομψό σχεδιασμό στήλης Custom Design RS 100.Οι Custom Design RS 100 βάσεις ηχείων αποτελούνται από ένα ενιαίο, κομψό σχεδιασμό στήλης με τελείωμα είτε 3 χιλιοστά χάλυβα είτε 6 χιλιοστά, γυάλινη και σιδερένια βάση και διαθέσιμο σε δύο ύψη. Κατασκευάζονται με τα Βρετανικά πρότυπα ασφάλειας...

Custom Design RS 102

100€

Βάσεις ηχείων RS 102. Οι Custom Design RS 102 βάσεις ηχείων αποτελούνται από ένα ενιαίο, κομ&ps..

Custom Design RS 200

89€

Βάσεις ηχείων Custom Design RS 200. Οι Custom Design RS 200 βάσεις ηχείων αποτελούνται από ένα ενιαίο, κ&o..

Custom Design RS 202

115€

Custom Design RS 202. Οι Custom Design RS 202 βάσεις ηχείων αποτελούνται από ένα ενιαίο, κομψό σχεδιασμ..

Dali EPICON STAND Βάση Ηχείου για Epicon 2 (Ζευγάρι)

718€

Dali EPICON STAND Βάση Ηχείου για Epicon 2 (Ζευγάρι)Το προϊόν που θα συμπληρώσει ιδανικά την εμπειρία που είναι σε θέση να σου προσφέρουν τα ηχεία Epicon 2 και Epicon Vokal, η μαύρη βάση της DALI είναι “must” αγορά για κάθε λάτρη του καλού ήχου. Ειδικά κατασκευασμένη για το Epicon 2 και το Epicon Vokal, υιοθετεί το ίδιο design για ένα εξαιρετικά ομ..

Definitive Technology Demand ST1 Βάσεις Ηχείων - Ζεύγος Definitive Technology Demand ST1 Βάσεις Ηχείων - Ζεύγος Sale

Definitive Technology Demand ST1 Βάσεις Ηχείων - Ζεύγος

299€ 349€

Definitive Technology Demand ST1 Βάσεις Ηχείων - ΖεύγοςΣχεδιασμένο για τα ηχεία βιβλιοθήκης της σειράς DEMAND D9 και D11. Οι βάσεις ηχείων Definitive Technology ST1 παρέχουν σταθερή βάση, ρυθμίζοντας τα ηχεία σε σωστό ύψος για έξοχη απόδοση.Αποτελείται από επιμήκη βάση από χάλυβα και πλάκα βάσης MDF και με πινελιές από καουτσούκ, το ST1 μπορεί να σ..

Definitive Technology PROSTAND 600/800 BLACK - Ζεύγος

99€

Βάσεις ηχείων Definitive technology proStand 600 / 800...

Focal Pack Stand Dome Focal Pack Stand Dome Sale

Focal Pack Stand Dome

277€ 275€

Επιδαπέδια βάση για Ηχείο Dome της Focal...

Podspeakers Ceiling Mount για Podspeakers The Drop MKIII (Ζευγάρι)

99€

Podspeakers Ceiling Mount για Podspeakers The Drop MKIII (Ζευγάρι)Αυτά τα στηρίγματα PodSpeaker έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετήσουν το ηχείο Drop απευθείας στο ανώτατο όριο του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, για να εξοικονομήσετε χώρο με το σχεδιασμό.2 καλύμματα από καουτσούκ για τα ηχεία επάνω2 λευκούς βραχίονες οροφής, συμπεριλαμβανομένων των ακ..

Podspeakers Spikes Αλουμινίου για Podspeakers MiniPod Απαλό Χρυσό (Σετ)

24€

Podspeakers Spikes Αλουμινίου για Podspeakers MiniPod Απαλό Χρυσό (Σετ)Με τις βάσεις (Spikes) μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε την εμφάνιση των ηχείων σας με την προσωπική σας προτίμηση.Ειδικά σχεδιασμένα για τα μοντέλα MiniPod MKIV και MiniPod Bluetooth MKII..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 18 (2 Σελ.)