2310 312786 / 2310 329232

Ολοκληρωμένα Συστήματα Ήχου

Ολοκληρωμένα Συστήματα Ήχου


Out of stock
Adastra Ολοκληρωμένο σύστημα Bluetooth Ενισχυτή με Επιτοίχια Ηχεία

Adastra Ολοκληρωμένο σύστημα Bluetooth Ενισχυτή με Επιτοίχια Ηχεία

78€

Ολοκληρωμένο σύστημα με Bluetooth Ενισχυτή (IW30B) και 2 επιτοίχια ηχεία (C25V) Το ηχοσύστημα περιλαμβάνει: ADASTRA AUDIO AD-IW30B  (ΤΕΜΑΧΙΟ 1)Στερεοφωνικός ενισχυτής ήχου σε ένα μινιμαλιστικό μικρό περίβλημα για τη συγκάλυψη σε μια κοιλότητα τοίχου ή οροφής για την τροφοδοσία ενός μουσικού συστήματος. Η είσοδος σήματος πραγματοποιεί..

Out of stock
Audioengine Hi End A2+ Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή με Βάσεις Audioengine Hi End A2+ Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή με Βάσεις

Audioengine Hi End A2+ Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή με Βάσεις

269€

Audioengine 2 + (A2 +) Premium Powered Desktop Speakers με βάσεις DS1.Εξαιρετικός ήχος με κομψή απλότητα και ένα νέο πρότυπο για τον ήχο του υπολογιστή.Ευέλικτο κατά τη σύνδεση, με USB υποδοχή και ψηφιακή έξοδο για subwoofer.Σχεδιασμένο για την επιφάνεια εργασίας σας και ταυτόχρονα ακούγεται άψογα σε όλη την αίθουσα.Το βραβευμένα ηχεία Audioengine ..

Out of stock
Audioengine Hi End A5+ Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή με Βάσεις Audioengine Hi End A5+ Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή με Βάσεις

Audioengine Hi End A5+ Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή με Βάσεις

429€

Ηχεία Audioengine 5+ (A5+) Premium Powered Bookshelf με βάσεις DS2Τα ενισχυμένα ηχεία Audioengine 5+ (A5 +) προσφέρουν ήχο και χαρακτηριστικά ποιότητας ομιλίας σε τιμή που συνεχίζει να ορίζει το πρότυπο για οικονομικά προσιτό ήχο υψηλής ποιότητας. Συνδέστε το iDevice, τον υπολογιστή, την τηλεόραση ή οποιοδήποτε άλλη συσκευή ήχου για εξαιρετικό..

Out of stock
Denon D-T1 Mini Hi-Fi Ραδιοενισχυτής 2 Καναλιών (Σετ) Denon D-T1 Mini Hi-Fi Ραδιοενισχυτής 2 Καναλιών (Σετ)

Denon D-T1 Mini Hi-Fi Ραδιοενισχυτής 2 Καναλιών (Σετ)

319€

Denon D-T1 Mini Hi-Fi Ραδιοενισχυτής 2 Καναλιών (Σετ)Προερχόμενο από το βραβευμένο D-M41, το νέο D-T1 παρέχει κορυφαίο Hi-Fi ήχο της Denon με κομψό σχεδιασμό. Από την απο-συσκευασία του μέχρι τη θέση του σε λειτουργία, η ρύθμιση είναι γρήγορη και εύκολη. Το δύο-δρόμων σύστημα ηχείων παρέχει την εκπληκτική ηχητική εμπειρία, που είναι συνώνυμη της De..

Out of stock
Denon DM-41 Ολοκληρωμένο Σύστημα Hi-Fi (Σετ) Denon DM-41 Ολοκληρωμένο Σύστημα Hi-Fi (Σετ)

Denon DM-41 Ολοκληρωμένο Σύστημα Hi-Fi (Σετ)

439€

Denon DM-41 Ολοκληρωμένο Σύστημα Hi-Fi (Σετ)Ακολουθώντας τα χνάρια του πολύβραβευμένου D-M40, το νέο D-M41 διαθέτει βελτιωμένο ήχο, στιλ και δυνατότητες. Το νέας-σχεδίασης διακριτό αναλογικό κύκλωμα ενισχυτή μειώνει τις διαδρομές σημάτων για μεγαλύτερη καθαρότητα και δυναμική, ενώ η νέα εφαρμογή συνδεσιμότητας Bluetooth συνδυάζει ευκολία χρήσης με ..

-50%
Out of stock
Ολοκληρωμένο Σύστημα Polk Audio Omni Bundle Ολοκληρωμένο Σύστημα Polk Audio Omni Bundle Sale

Ολοκληρωμένο Σύστημα Polk Audio Omni Bundle

454€ 908€

Ολοκληρωμένο Σύστημα Polk Audio με τον ασύρματο ενισχυτή Omni A1 και 2 χωνευτά ηχεία (RC85i)Το ηχοσύστημα περιλαμβάνει: Polk Audio Omni A1 Ασύρματος Ενισχυτής  (ΤΕΜΑΧΙΟ 1)Όλη η μουσική που αγαπάτε, οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας. Το Omni A1 Rechargeable είναι μέρος του Omni Collection, μια σειρά ασύρματων προϊόντων που σας επιτρέπουν να ελ..

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)