2310 312786 / 2310 329232

Ενισχυτές

Ενισχυτές


Definitive Technology W Amp Ασύρματος Ενισχυτής  - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology W Amp Ασύρματος Ενισχυτής - Τεμάχιο

359€ 599€

Τώρα μπορείτε να παίξετε όλη τη μουσική στο διαδίκτυο μέσω των αγαπημένων σας ηχεία μέσω της συσκευής W Amp της Definitive Technology . Είναι ένας ασύρματος ενισχυτής streaming που προσφέρει μια audiophile, υψηλού  ψηφιακού σήματος με ονομαστική ισχύ των 150 watts x 2 κανάλια. Περιλαμβάνονται οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις EQ για τη βελτιστοποίησ..

Denon HEOS Drive

2.699€

    Η εξέλιξη συνεχίζεται με Heos Drive, ένα δίκτυο ενισχυτή multi-room. Ο ισχυρός 4-ζώνος, 8-κάναλος ενισχυτής multi-room καλύπτει όλες τις Heos ζώνες με ένα μόνο 2U tall, rack mountable σασσί ιδανικό για custom εγκαταστάτες.     Ηχοσύστημα    Κατηγορία D ψηφιακής ενίσχυσης: 8 x 60 (20Hz-20kHz, 05% THD)..

Polk Audio Omni A1 Ασύρματος Ενισχυτής Polk Audio Omni A1 Ασύρματος Ενισχυτής Sale

Polk Audio Omni A1 Ασύρματος Ενισχυτής

299€ 459€

Όλη η μουσική που αγαπάτε, οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας. Το Omni A1 Rechargeable είναι μέρος του Omni Collection, μια σειρά ασύρματων προϊόντων που σας επιτρέπουν να ελέγχετε ότι θέλετε να ακούσετε από το κινητό σας, το tablet σας ή τον υπολογιστή σας και να κάνετε streaming ασύρματα σε κάθε δωμάτιο. Πλέον, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα και στη συ..

SONOS CONNECT Ψηφιακός Προενισχυτής

399€

Εύκολη σύνδεση στο αγαπημένο σύστημα ήχου σαςΣυνδέεται και με το σύστημα οικιακού κινηματογράφου ή με εξωτερικό ενισχυτή. Ενσωματώνει το σύστημα home theater και τις άλλες συσκευές Sonos σας  με το σύστημα μουσικής Sonos multi-room.Αναλογική και ψηφιακή έξοδος ήχουΑπολαύστε ανώτερη ποιότητα ήχου με αναλογική, οπτική και ομοαξονική έξοδο ψ..

SONOS CONNECT:AMP Ψηφιακός Ενισχυτής 2x55W RMS

579€

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ STREAMING ΜΟΥΣΙΚΗΣ SONOS Μετατρέπει τα ηχεία σας σε σύστημα συνεχούς ροής μουσικής Sonos. Απλά τοποθετήστε τον CONNECT: AMP στο ράφι σας, και συνδέστε οποιαδήποτε ηχεία εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Με 55W ισχύ ρεύματος, απολαύστε όλη τη μουσική της γης ασύρματα σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Δεν απαιτείτ..

Yamaha WXA-50

550€

O WXA-50 διαθέτει ένα συμπαγές μεταλλικό σώμα, με ένα κάλυμμα αλουμινίου, και ένα λεπτό, συμπαγές σχεδιασμό που ταιριάζει τέλεια οπουδήποτε. Στο εσωτερικό του διαθέτει εξαρτήματα υψηλής απόδοσης και προηγμένα κυκλώματα που προσφέρουν δυναμική, ηχητικά καθαρή ενίσχυση. Χαρακτηριστικά:   Απλά με την προσθήκη στο σύστημα ηχείων σας..

Ολοκληρωμένο Σύστημα Polk Audio Omni Bundle Ολοκληρωμένο Σύστημα Polk Audio Omni Bundle Sale

Ολοκληρωμένο Σύστημα Polk Audio Omni Bundle

454€ 908€

Ολοκληρωμένο Σύστημα Polk Audio με τον ασύρματο ενισχυτή Omni A1 και 2 χωνευτά ηχεία (RC85i)Το ηχοσύστημα περιλαμβάνει: Polk Audio Omni A1 Ασύρματος Ενισχυτής  (ΤΕΜΑΧΙΟ 1)Όλη η μουσική που αγαπάτε, οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας. Το Omni A1 Rechargeable είναι μέρος του Omni Collection, μια σειρά ασύρματων προϊόντων που σας επιτρέπουν να ελ..

Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)