2310 312786 / 2310 329232

Παρελκόμενα - Αξεσουάρ

Παρελκόμενα - Αξεσουάρ

Advance Acoustics WTX-1000 Ασύρματος Δέκτης Bluetooth aptX

189€

Ο WTX-1000 της Advance Acoustics είναι ένας ασύρματος Bluetooth aptX δέκτης για Η/Υ (PC/MAC), tablets & smartphones.  Έχουμε εξελιχθεί πλέον σε ένα περιβάλλον όπου η "άυλη" μουσική συμμετέχει όλο και πιο ενεργά στη ζωή μας, αποθηκεύοντας την σε διαφορετικές και ποικίλες συσκευές (κινητά, υπολογιστές, ταμπλέτες, smartpho..

Advance Acoustics WTX-500 Ασύρματος Δέκτης Bluetooth aptX

99€

Ο WTX-500 της Advance Acoustics είναι ένας ασύρματος Bluetooth aptX δέκτης για Η/Υ (PC/MAC), tablets & smartphones.  Έχουμε εξελιχθεί πλέον σε ένα περιβάλλον όπου η "άυλη" μουσική συμμετέχει όλο και πιο ενεργά στη ζωή μας, αποθηκεύοντας την σε διαφορετικές και ποικίλες συσκευές (κινητά, υπολογιστές, ταμπλέτες, smartphon..

Audioengine B1 Bluetooth Music Receiver

189€

Audioengine B1 Premium Bluetooth® Music Receiver Το B1 είναι ένα προϊόν ήχου υψηλής πιστότητας που ενσωματώνεται εύκολα στο σύστημά σας και παίζει μουσική απευθείας από τη "βιβλιοθήκη" σας ή κάνει streaming από οποιαδήποτε εφαρμογή. Το Β1 κάνει streaming με υψηλής ποιότητας ήχο μέσω του Bluetooth® απο το smartphone σας, τον υπολογιστή, το ta..

Audioengine D1 Μετατροπέας Σήματος Ήχου

169€

  Audioengine D1 24-Bit Computer InterfaceΤο Audioengine D1 Premium 24-Bit DAC (μετατροπέας από ψηφιακό σε αναλογικό σήμα) σας επιτρέπει να παρακάμψετε την κάρτα ήχου του υπολογιστή σας ή την έξοδο των ακουστικών σας και να στείλετε τον ήχο μέσω USB ή οπτικής ίνας.Το D1 είναι ο τέλειος ψηφιακός αντάπτορας μεταξύ του υπολογιστή σας και τ..

Audioengine D2 Ασύρματος Αναμεταδότης Ήχου

399€

D2 24-bit Wireless DAC Computer Interface Το Audioengine D2 είναι ένα 24-Bit ασύρματο DAC σας επιτρέπει να κάνετε streaming ήχου υψηλής ποιότητας ασύρματα από τον υπολογιστή σας σε οποιοδήποτε σύστημα μουσικής, ανεξάρτητα από το Wi-Fi δίκτυο σας. Το D2 περιλαμβάνει USB και ψηφιακή είσοδο, ένα υψηλής απόδοσης DAC, με τα οφέλη της ασύρματης μετάδο..

Audioengine D3 Μετατροπέας Ήχου

99€

AUDIOENGINE D3 PREMIUM 24-BIT DAC Computer Interface Το Audioengine D3 Premium 24-Bit DAC (μετατροπέας από ψηφιακό σε αναλογικό σήμα) σας επιτρέπει να παρακάμψετε την κάρτα ήχου του υπολογιστή σας ή την έξοδο των ακουστικών σας και να στείλετε τον ήχο μέσω USB. Το D3 είναι ο τέλειος ψηφιακός αντάπτορας μεταξύ του υπολογιστή σας και του μουσ..

Audioengine W3 Premium Wireless Audio Adapter

149€

Audioengine W3 Premium Wireless Audio Adapter Ασύρματη μετάδοση ήχου από οποιαδήποτε συσκευή (Player) που διαθέτει Aux Out σε οποιαδήποτε πηγή που διαθέτει Aux-In με ποιότητα ήχου ίδια με ενός CD. Θα σας επιτρέπει να απολαύσετε την μουσική από την αγαπημένη σας συσκευή χωρίς καλώδια και σε άριστη ποιότητα ήχου. Παρακάμψτε την κάρτα..

AvLink BTTR1 Αναμεταδότης ήχου Bluetooth 2-1 (Τεμάχιο) AvLink BTTR1 Αναμεταδότης ήχου Bluetooth 2-1 (Τεμάχιο) Sale

AvLink BTTR1 Αναμεταδότης ήχου Bluetooth 2-1 (Τεμάχιο)

29€ 35€

Μια εκπληκτική συσκευή Bluetooth που σας παρουσιάζει ένα νέο κόσμο ασύρματης απόλαυσης ήχου τόσο στο σπίτι όσο και εν κινήσει. Συνδέστε το απλά χρησιμοποιώντας το καλώδιο ήχου που εξέρχεται από την τηλεόρασή σας, τον προβολέα ή άλλη συσκευή ήχου και μεταφέρετε τον ήχο σας ασύρματα σε ακουστικά Bluetooth, ηχεία ή ηχομπάρες. Εναλλακτικά, συνδέστε το ..

SONOS Boost Ενισχυτής WiFi Sonos

119€

ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.Το Boost είναι το πιο δυνατό ασύρματο προϊόν που έχουμε κατασκευάσει ποτέ. Το Boost είναι δύο φορές πιο δυνατό από το Bridge, προσφέρει ασύρματη ισχύ που συγκρίνετε μόνο με επαγγελματικά routers που βρίσκονται σε μεγάλες εταιρείες και γραφεία. Για απαράμιλλη ασύρματη αξιοπιστία..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)