2310 312786 / 2310 329232

Παρελκόμενα - Αξεσουάρ

Παρελκόμενα - Αξεσουάρ
Out of stock
Audioengine B1 Bluetooth Music Receiver Audioengine B1 Bluetooth Music Receiver

Audioengine B1 Bluetooth Music Receiver

189€

Audioengine B1 Premium Bluetooth® Music Receiver Το B1 είναι ένα προϊόν ήχου υψηλής πιστότητας που ενσωματώνεται εύκολα στο σύστημά σας και παίζει μουσική απευθείας από τη "βιβλιοθήκη" σας ή κάνει streaming από οποιαδήποτε εφαρμογή. Το Β1 κάνει streaming με υψηλής ποιότητας ήχο μέσω του Bluetooth® απο το smartphone σας, τον υπολογιστή, το ta..

Out of stock
Audioengine D1 Μετατροπέας Σήματος Ήχου Audioengine D1 Μετατροπέας Σήματος Ήχου

Audioengine D1 Μετατροπέας Σήματος Ήχου

169€

  Audioengine D1 24-Bit Computer InterfaceΤο Audioengine D1 Premium 24-Bit DAC (μετατροπέας από ψηφιακό σε αναλογικό σήμα) σας επιτρέπει να παρακάμψετε την κάρτα ήχου του υπολογιστή σας ή την έξοδο των ακουστικών σας και να στείλετε τον ήχο μέσω USB ή οπτικής ίνας.Το D1 είναι ο τέλειος ψηφιακός αντάπτορας μεταξύ του υπολογιστή σας και τ..

Out of stock
Audioengine D2 Ασύρματος Αναμεταδότης Ήχου Audioengine D2 Ασύρματος Αναμεταδότης Ήχου

Audioengine D2 Ασύρματος Αναμεταδότης Ήχου

399€

D2 24-bit Wireless DAC Computer Interface Το Audioengine D2 είναι ένα 24-Bit ασύρματο DAC σας επιτρέπει να κάνετε streaming ήχου υψηλής ποιότητας ασύρματα από τον υπολογιστή σας σε οποιοδήποτε σύστημα μουσικής, ανεξάρτητα από το Wi-Fi δίκτυο σας. Το D2 περιλαμβάνει USB και ψηφιακή είσοδο, ένα υψηλής απόδοσης DAC, με τα οφέλη της ασύρματης μετάδο..

Out of stock
Audioengine D3 Μετατροπέας Ήχου Audioengine D3 Μετατροπέας Ήχου

Audioengine D3 Μετατροπέας Ήχου

99€

AUDIOENGINE D3 PREMIUM 24-BIT DAC Computer Interface Το Audioengine D3 Premium 24-Bit DAC (μετατροπέας από ψηφιακό σε αναλογικό σήμα) σας επιτρέπει να παρακάμψετε την κάρτα ήχου του υπολογιστή σας ή την έξοδο των ακουστικών σας και να στείλετε τον ήχο μέσω USB. Το D3 είναι ο τέλειος ψηφιακός αντάπτορας μεταξύ του υπολογιστή σας και του μουσ..

Out of stock
Audioengine W3 Premium Wireless Audio Adapter Audioengine W3 Premium Wireless Audio Adapter

Audioengine W3 Premium Wireless Audio Adapter

149€

Audioengine W3 Premium Wireless Audio Adapter Ασύρματη μετάδοση ήχου από οποιαδήποτε συσκευή (Player) που διαθέτει Aux Out σε οποιαδήποτε πηγή που διαθέτει Aux-In με ποιότητα ήχου ίδια με ενός CD. Θα σας επιτρέπει να απολαύσετε την μουσική από την αγαπημένη σας συσκευή χωρίς καλώδια και σε άριστη ποιότητα ήχου. Παρακάμψτε την κάρτα..

Out of stock
AvLink BTTR1 Αναμεταδότης ήχου Bluetooth 2-1 (Τεμάχιο) AvLink BTTR1 Αναμεταδότης ήχου Bluetooth 2-1 (Τεμάχιο)

AvLink BTTR1 Αναμεταδότης ήχου Bluetooth 2-1 (Τεμάχιο)

35€

AvLink BTTR1 Αναμεταδότης ήχου Bluetooth 2-1 (Τεμάχιο)Μια εκπληκτική συσκευή Bluetooth που σας παρουσιάζει ένα νέο κόσμο ασύρματης απόλαυσης ήχου τόσο στο σπίτι όσο και εν κινήσει. Συνδέστε το απλά χρησιμοποιώντας το καλώδιο ήχου που εξέρχεται από την τηλεόρασή σας, τον προβολέα ή άλλη συσκευή ήχου και μεταφέρετε τον ήχο σας ασύρματα σε ακουστικά B..

Out of stock
Denon Heos 1 GoPack Battery Denon Heos 1 GoPack Battery

Denon Heos 1 GoPack Battery

99€

Μπαταρία εξωτερική για το HEOS 1. Συνδέεται στη βάση του ηχείου και με αντάπτορα το μετατρέπει σε Bluetooth. Παρέχει 6 ώρες αναπαραγωγής και φορτίζεται πλήρως σε 2,5 ώρες..

Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)