2310 312786 / 2310 329232

Ηχεία υπολογιστή

Ηχεία  υπολογιστή


Audioengine A2+ Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

249€

Audioengine 2 + (A2 +) Premium Powered Desktop Speakers. Εξαιρετικός ήχος με κομψή απλότητα και ένα νέο πρότυπο για τον ήχο του υπολογιστή. Ευέλικτο κατά τη σύνδεση, με USB υποδοχή και ψηφιακή έξοδο για subwoofer. Σχεδιασμένο για την επιφάνεια εργασίας σας και ταυτόχρονα ακούγεται άψογα σε όλη την αίθουσα. Το βραβευμένα ηχεία Audioengine 2 μό..

Audioengine A5+ Bamboo Ασύρματα Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

569€

Ηχεία Audioengine 5+ (A5+) Wireless Premium Powered BookshelfΤα ασύρματα ηχεία A5 + είναι μια συναρπαστική εξέλιξη που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ακούν μουσική. Το A5+ Wireless δεν είναι μόνο ένα ζευγάρι ασύρματων ηχείων αλλά ένα πλήρες σύστημα μουσικής. Με την υποστήριξη του ενσωματωμένου κωδικοποιητή aptX HD, ετοιμαστείτε να ..

Audioengine A5+ Bamboo Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

469€

Ηχεία Audioengine 5+ (A5+) Premium Powered Bookshelf Τα ενισχυμένα ηχεία Audioengine 5+ (A5 +) προσφέρουν ήχο και χαρακτηριστικά ποιότητας ομιλίας σε τιμή που συνεχίζει να ορίζει το πρότυπο για οικονομικά προσιτό ήχο υψηλής ποιότητας. Συνδέστε το iDevice, τον υπολογιστή, την τηλεόραση ή οποιοδήποτε άλλη συσκευή ήχου για εξαιρετικό στερεοφωνικό ..

Audioengine A5+ Ασύρματα Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

499€

Ηχεία Audioengine 5+ (A5+) Wireless Premium Powered Bookshelf Τα ασύρματα ηχεία A5 + είναι μια συναρπαστική εξέλιξη που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ακούν μουσική. Το A5+ Wireless δεν είναι μόνο ένα ζευγάρι ασύρματων ηχείων αλλά ένα πλήρες σύστημα μουσικής. Με την υποστήριξη του ενσωματωμένου κωδικοποιητή aptX HD, ετοιμαστείτε να α..

Audioengine A5+ Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

399€

Ηχεία Audioengine 5+ (A5+) Premium Powered Bookshelf Τα ενισχυμένα ηχεία Audioengine 5+ (A5 +) προσφέρουν ήχο και χαρακτηριστικά ποιότητας ομιλίας σε τιμή που συνεχίζει να ορίζει το πρότυπο για οικονομικά προσιτό ήχο υψηλής ποιότητας. Συνδέστε το iDevice, τον υπολογιστή, την τηλεόραση ή οποιοδήποτε άλλη συσκευή ήχου για εξαιρετικό στερεοφωνικό ..

Audioengine ADS1 Βάση Ηχείων

29€

Βάσεις ηχείων για τα Audioengine A2+ "Ανυψώστε" τον ήχο σαςΤα Stands Desktop Audioengine DS1 σχεδιάστηκαν για να κάνουν το καλύτερο σε μια επιφάνεια εργασίας, πρώτα απ 'όλα με στόχο τα ηχεία να "στοχεύουν" υψηλότερα. Αυτό φέρνει τα ηχεία tweeters πιο κοντά στο επίπεδο του αυτιού και ενισχύει τις συχνότητες που αποτελούν τη μουσική του σκηνικού..

Audioengine HD3 Ηχεία Υπολογιστή

399€

Αυτοενισχυόμενα Bluetooth Ηχεία Υπολογιστή HD3. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΙΝΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΗ HD σειρά μας έχει σχεδιαστεί για τον τρόπο που οι άνθρωποι ακούνε μουσική σήμερα - streaming ασύρματα, ψηφιακές λήψεις, βινύλιο κλπ. Το HD3 θέτει ένα νέο πρότυπο για συμπαγή συστήματα μίνι μουσικής, χάρη στην ευελιξία και την ικανότητά του να αναπαράγει όλη τη ..

Audioengine HD6 Αυτοενισχυόμενα Ηχεία

699€

AUDIOENGINE HD6 Premium ηχείαH ναυαρχίδα HD6 ηχείων αποτελεί ορόσημο για την AUDIOENGINE και δείχνει πόσο μακριά έχουμε έρθει σε 10 χρόνια.  Χαρακτηρίζεται με ενσωματωμένο ενισχυτή που πραγματικά εντυπωσιάζει , καθώς και αναλογικές και ψηφιακές εισόδους, συμπεριλαμβανομένων aptX® Bluetooth® και οπτικών, η HD6 δεν είναι απλώς άλλο ένα μεγάλο ζ..

Definitive Technology Incline - Σετ Definitive Technology Incline - Σετ Sale

Definitive Technology Incline - Σετ

210€ 299€

Μια νέα οπτική γωνία.. σε υψηλής απόδοσης ηχεία Desktop. Τα Incline είναι ένα ζευγάρι αυτοενισχυόμενα ηχεία USB, με ψηφιακό-αναλογικό σήμα. Μετατρέπει και μεταμορφώνει το χώρο γύρω από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, σε ένα πλούσιο περιβάλλον ακρόασης. Με μοναδική μορφή, παράγει μια βελτιωμένη ποιότητα ήχου. Ταυτόχρονα συμπληρώνει την εμ..

Denon SC-M40

118€

Σύστημα Ηχείων 2-δρόμων για το σύστημα D-M40. Τα ηχεία αυτά έχουν σχεδιαστεί με την δεξιοτεχνία της Denon στο χώρο του Hi-Fi και κατά τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Ήχου. Για καλύτερη απόδοση, έχει συνδυαστεί ένα υψηλής ποιότητας σασί woofer / midrange διαμέτρου 12 cm με ένα υψηλής ευκρίνειας tweeter και ένα crossover από επιλεγμένα εξαρτήματα για αναπαρα..

Denon SC-M41 Denon SC-M41 Sale

Denon SC-M41

108€ 119€

Σύστημα Ηχείων 2-δρόμων για το Σύστημα D-M41. Τα ηχεία αυτά έχουν σχεδιαστεί με την δεξιοτεχνία της Denon στο χώρο του Hi-Fi και κατά τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Ήχου. Για καλύτερη απόδοση, έχει συνδυαστεί ένα υψηλής ποιότητας πλαίσιο woofer / midrange διαμέτρου 12 cm με ένα υψηλής ευκρίνειας tweeter και ένα crossover από επιλεγμένα εξαρτήματα για αναπ..

Marantz HD-DAC1 Premium ενισχυτής ακουστικών με DAC mode

775€

Αυτός ο υπερ-υψηλής ποιότητας Ενισχυτής ακουστικών & DAC, δημιουργεί &..

MISSION LX1

249€

Τα ηχεία της σειράς LX είναι έξυπνα, πρακτικά και οικονομικά προσιτά, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια κλασική αλλά μοντέρνα εμφάνιση, σύμφωνα με την συνήθη σχεδιαστική εστίαση της Mission.   Το LX-1 είναι ένα ηχείο 2 δρόμων. Οι οδηγοί mid/bass χρησιμοποιούν κώνους που κατασκευάζονται από ένα προηγμένο σκεύασμα ινών,..

MISSION LX2

319€

Τα ηχεία της σειράς LX είναι έξυπνα, πρακτικά και οικονομικά προσιτά, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια κλασική αλλά μοντέρνα εμφάνιση, σύμφωνα με την συνήθη σχεδιαστική εστίαση της Mission.   Το LX-2 είναι ένα ηχείο 2 δρόμων. Οι οδηγοί mid/bass χρησιμοποιούν κώνους που κατασκευάζονται από ένα προηγμένο σκεύασμα ινών,..

MISSION MX1

259€

Τα MX1 είναι ένα  Hi-Fi Mission ηχείο βιβλιοθήκης για υψηλής ποιότητας ήχο, με εξαιρετικό design αλλά και κορυφαία ηλεκτρονικά.    Οι οδηγοί μπάσων με τους σχεδιασμένους κώνους και τα μηχανήματα μηχανικής ακριβείας, καθώς και τα προηγμένα tweeters με πίεση, χρησιμοποιούνται σε όλη την έκταση.&..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 21 (2 Σελ.)