2310 312786 / 2310 329232

Ηχεία υπολογιστή

Ηχεία  υπολογιστή


-10%
Out of stock
Audioengine A2+ Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή Audioengine A2+ Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή Sale

Audioengine A2+ Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

224€ 249€

Audioengine 2 + (A2 +) Premium Powered Desktop Speakers. Εξαιρετικός ήχος με κομψή απλότητα και ένα νέο πρότυπο για τον ήχο του υπολογιστή. Ευέλικτο κατά τη σύνδεση, με USB υποδοχή και ψηφιακή έξοδο για subwoofer. Σχεδιασμένο για την επιφάνεια εργασίας σας και ταυτόχρονα ακούγεται άψογα σε όλη την αίθουσα. Το βραβευμένα ηχεία Audioengine 2 μό..

Out of stock
Audioengine A5+ Bamboo Ασύρματα  Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή Audioengine A5+ Bamboo Ασύρματα  Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

Audioengine A5+ Bamboo Ασύρματα Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

569€

Ηχεία Audioengine 5+ (A5+) Wireless Premium Powered BookshelfΤα ασύρματα ηχεία A5 + είναι μια συναρπαστική εξέλιξη που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ακούν μουσική. Το A5+ Wireless δεν είναι μόνο ένα ζευγάρι ασύρματων ηχείων αλλά ένα πλήρες σύστημα μουσικής. Με την υποστήριξη του ενσωματωμένου κωδικοποιητή aptX HD, ετοιμαστείτε να ..

Out of stock
Audioengine A5+ Bamboo Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή Audioengine A5+ Bamboo Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

Audioengine A5+ Bamboo Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

469€

Ηχεία Audioengine 5+ (A5+) Premium Powered Bookshelf Τα ενισχυμένα ηχεία Audioengine 5+ (A5 +) προσφέρουν ήχο και χαρακτηριστικά ποιότητας ομιλίας σε τιμή που συνεχίζει να ορίζει το πρότυπο για οικονομικά προσιτό ήχο υψηλής ποιότητας. Συνδέστε το iDevice, τον υπολογιστή, την τηλεόραση ή οποιοδήποτε άλλη συσκευή ήχου για εξαιρετικό στερεοφωνικό ..

Out of stock
Audioengine A5+ Ασύρματα Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή Audioengine A5+ Ασύρματα Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

Audioengine A5+ Ασύρματα Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

499€

Ηχεία Audioengine 5+ (A5+) Wireless Premium Powered Bookshelf Τα ασύρματα ηχεία A5 + είναι μια συναρπαστική εξέλιξη που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ακούν μουσική. Το A5+ Wireless δεν είναι μόνο ένα ζευγάρι ασύρματων ηχείων αλλά ένα πλήρες σύστημα μουσικής. Με την υποστήριξη του ενσωματωμένου κωδικοποιητή aptX HD, ετοιμαστείτε να α..

Out of stock
Audioengine A5+ Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή Audioengine A5+ Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

Audioengine A5+ Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

399€

Ηχεία Audioengine 5+ (A5+) Premium Powered Bookshelf Τα ενισχυμένα ηχεία Audioengine 5+ (A5 +) προσφέρουν ήχο και χαρακτηριστικά ποιότητας ομιλίας σε τιμή που συνεχίζει να ορίζει το πρότυπο για οικονομικά προσιτό ήχο υψηλής ποιότητας. Συνδέστε το iDevice, τον υπολογιστή, την τηλεόραση ή οποιοδήποτε άλλη συσκευή ήχου για εξαιρετικό στερεοφωνικό ..

-8%
Out of stock
Audioengine HD3 Ηχεία Υπολογιστή Audioengine HD3 Ηχεία Υπολογιστή Sale

Audioengine HD3 Ηχεία Υπολογιστή

369€ 399€

Αυτοενισχυόμενα Bluetooth Ηχεία Υπολογιστή HD3. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΙΝΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΗ HD σειρά μας έχει σχεδιαστεί για τον τρόπο που οι άνθρωποι ακούνε μουσική σήμερα - streaming ασύρματα, ψηφιακές λήψεις, βινύλιο κλπ. Το HD3 θέτει ένα νέο πρότυπο για συμπαγή συστήματα μίνι μουσικής, χάρη στην ευελιξία και την ικανότητά του να αναπαράγει όλη τη ..

Out of stock
Audioengine HD6 Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Audioengine HD6 Αυτοενισχυόμενα Ηχεία

Audioengine HD6 Αυτοενισχυόμενα Ηχεία

699€

AUDIOENGINE HD6 Premium ηχείαH ναυαρχίδα HD6 ηχείων αποτελεί ορόσημο για την AUDIOENGINE και δείχνει πόσο μακριά έχουμε έρθει σε 10 χρόνια.  Χαρακτηρίζεται με ενσωματωμένο ενισχυτή που πραγματικά εντυπωσιάζει , καθώς και αναλογικές και ψηφιακές εισόδους, συμπεριλαμβανομένων aptX® Bluetooth® και οπτικών, η HD6 δεν είναι απλώς άλλο ένα μεγάλο ζ..

-7%
Out of stock
Denon SC-M41 Denon SC-M41 Sale

Denon SC-M41

111€ 119€

Σύστημα Ηχείων 2-δρόμων για το Σύστημα D-M41. Τα ηχεία αυτά έχουν σχεδιαστεί με την δεξιοτεχνία της Denon στο χώρο του Hi-Fi και κατά τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Ήχου. Για καλύτερη απόδοση, έχει συνδυαστεί ένα υψηλής ποιότητας πλαίσιο woofer / midrange διαμέτρου 12 cm με ένα υψηλής ευκρίνειας tweeter και ένα crossover από επιλεγμένα εξαρτήματα για αναπ..

Out of stock
Marantz HD-DAC1 Premium ενισχυτής ακουστικών με DAC mode Marantz HD-DAC1 Premium ενισχυτής ακουστικών με DAC mode

Marantz HD-DAC1 Premium ενισχυτής ακουστικών με DAC mode

775€

Αυτός ο υπερ-υψηλής ποιότητας Ενισχυτής ακουστικών & DAC, δημιουργεί &..

Out of stock
MISSION LX1 MISSION LX1

MISSION LX1

249€

Τα ηχεία της σειράς LX είναι έξυπνα, πρακτικά και οικονομικά προσιτά, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια κλασική αλλά μοντέρνα εμφάνιση, σύμφωνα με την συνήθη σχεδιαστική εστίαση της Mission.   Το LX-1 είναι ένα ηχείο 2 δρόμων. Οι οδηγοί mid/bass χρησιμοποιούν κώνους που κατασκευάζονται από ένα προηγμένο σκεύασμα ινών,..

Out of stock
MISSION LX2 MISSION LX2

MISSION LX2

319€

Τα ηχεία της σειράς LX είναι έξυπνα, πρακτικά και οικονομικά προσιτά, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια κλασική αλλά μοντέρνα εμφάνιση, σύμφωνα με την συνήθη σχεδιαστική εστίαση της Mission.   Το LX-2 είναι ένα ηχείο 2 δρόμων. Οι οδηγοί mid/bass χρησιμοποιούν κώνους που κατασκευάζονται από ένα προηγμένο σκεύασμα ινών,..

Out of stock
MISSION MX1

MISSION MX1

259€

Τα MX1 είναι ένα  Hi-Fi Mission ηχείο βιβλιοθήκης για υψηλής ποιότητας ήχο, με εξαιρετικό design αλλά και κορυφαία ηλεκτρονικά.    Οι οδηγοί μπάσων με τους σχεδιασμένους κώνους και τα μηχανήματα μηχανικής ακριβείας, καθώς και τα προηγμένα tweeters με πίεση, χρησιμοποιούνται σε όλη την έκταση.&..

Out of stock
MISSION MX2 MISSION MX2

MISSION MX2

329€

Τα MX2 είναι ένα  Hi-Fi Mission επιδαπέδιο ηχείο για υψηλής ποιότητας ήχο, με εξαιρετικό design αλλά και κορυφαία ηλεκτρονικά.    Οι οδηγοί μπάσων με τους σχεδιασμένους κώνους και τα μηχανήματα μηχανικής ακριβείας, καθώς και τα προηγμένα tweeters με πίεση, χρησιμοποιούνται σε όλη την έκταση. Τ..

-25%
Out of stock
Podspeakers MicroPod BΤ MKII Κόκκινο Bluetooth Ηχείο Βιβλιοθήκης (Τεμάχιο) Podspeakers MicroPod BΤ MKII Κόκκινο Bluetooth Ηχείο Βιβλιοθήκης (Τεμάχιο) Sale

Podspeakers MicroPod BΤ MKII Κόκκινο Bluetooth Ηχείο Βιβλιοθήκης (Τεμάχιο)

149€ 199€

Podspeakers MicroPod BΤ MKII Κόκκινο Bluetooth Ηχείο Βιβλιοθήκης (Τεμάχιο)Μικρό αλλά ισχυρό ηχείο Hi-Fi με Bluetooth και τεχνολογία Truewireless για τέλεια ασύρματη στερεοφωνική εγκατάσταση (με 2 x MicroPod BT MKII). Ενσωματωμένη μπαταρία για πλήρη φορητή χρήση. Το ένα παίζει υπέροχα - ο συνδυασμός δύο είναι μια έκρηξη!Σχεδίαση Δανικής Αρχιτεκ..

-25%
Out of stock
Podspeakers MicroPod BΤ MKII Λευκό Bluetooth Ηχείο Βιβλιοθήκης (Τεμάχιο) Podspeakers MicroPod BΤ MKII Λευκό Bluetooth Ηχείο Βιβλιοθήκης (Τεμάχιο) Sale

Podspeakers MicroPod BΤ MKII Λευκό Bluetooth Ηχείο Βιβλιοθήκης (Τεμάχιο)

149€ 199€

Podspeakers MicroPod BΤ MKII Λευκό Bluetooth Ηχείο Βιβλιοθήκης (Τεμάχιο)Μικρό αλλά ισχυρό ηχείο Hi-Fi με Bluetooth και τεχνολογία Truewireless για τέλεια ασύρματη στερεοφωνική εγκατάσταση (με 2 x MicroPod BT MKII). Ενσωματωμένη μπαταρία για πλήρη φορητή χρήση. Το ένα παίζει υπέροχα - ο συνδυασμός δύο είναι μια έκρηξη!Σχεδίαση Δανικής Αρχιτεκτο..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 27 (2 Σελ.)