2310 312786 / 2310 329232

Ηχεία Κεντρικά

Ηχεία Κεντρικά


Dali Epicon Vokal Κεντρικό Ηχείο 6.5" (Τεμάχιο)

3.780€

Dali Epicon Vokal Κεντρικό Ηχείο 6.5" (Τεμάχιο)Μετατρέψτε το σαλόνι σας σε κινηματογραφική αίθουσα παγκόσμιας κλάσης. Απολαύστε κάθε ήχο με σαφήνεια με το αστέρι της οικογένειας DALI EPICON, το κεντρικό ηχείο VOKAL, αναπαράγοντας χωρίς κόπο τις ανθρώπινες φωνές και παραδίδοντας ηχητικά κομμάτια με εκπληκτική ρεαλισμό και ακρίβεια. Το EPICON VOKAL θ..

Dali Fazon Mikro Vokal Κεντρικό Ηχείο Hi-Fi 4" (Τεμάχιο)

159€

Dali Fazon Mikro Vokal Κεντρικό Ηχείο Hi-Fi 4" (Τεμάχιο)Ο πραγματικός ήχος Hi-Fi μπορεί πραγματικά να έρθει σε ένα μικρό και κομψό σχεδιασμό. Το FAZON MIKRO είναι ένα ηχείο εξαιρετικά συμπαγές και μπορεί να ταιριάξει απόλυτα σε κάθε σαλόνι.Συμπεριλαμβανόμενοι με το FAZON MIKRO είναι ένας βραχίονας πολλαπλών λειτουργιών ο οποίος λειτουργεί ως λεπτός..

Dali Mentor Vokal Κεντρικό Ηχείο 200W (Τεμάχιο)

1.525€

Dali Mentor Vokal Κεντρικό Ηχείο 200W (Τεμάχιο)Ως πηγή της συντριπτικής πλειοψηφίας του διαλόγου σε μια κινηματογραφική μουσική, η ευκρίνεια ομιλίας του κεντρικού καναλιού είναι ζωτικής σημασίας για την θέαση και την ευχαρίστηση ακρόασης, μαζί με μια συνεκτική και σταθερή σφαίρα ήχου και στις τρεις διαστάσεις.Για να επιτύχει αυτούς τους φιλόδοξους ..

Dali Oberon Vokal Κεντρικό Ηχείο 2 Δρόμων 2 x 5.25" (Τεμάχιο)

349€

Dali Oberon Vokal Κεντρικό Ηχείο 2 Δρόμων 2 x 5.25" (Τεμάχιο)Το ηχείο δύο δρόμων DALI Oberon Vokal θα σου χαρίσει απόδοση ακριβείας προκειμένου να απολαύσεις τις αγαπημένες σου ταινίες, παραστάσεις, συναυλίες και εκτελέσεις μουσικών κομματιών με ασυναγώνιστη καθαρότητα και μοναδικές λεπτομέρειες.Είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει άψογα με όλα τα άλ..

Dali Opticon Vokal Κεντρικό Ηχείο 2.5 Δρόμων 150W (Τεμάχιο)

499€

Dali Opticon Vokal Κεντρικό Ηχείο 2.5 Δρόμων 150W (Τεμάχιο)Το στοιχείο που χειρίζεται το μεγαλύτερο μέρος της άμεσης μπροστινής δράσης, επιλέγοντας ένα αποτελεσματικό κεντρικό ηχείο είναι απαραίτητο για όλη την εμπειρία οικιακού κινηματογράφου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδιάσαμε το VOKAL να είναι ένα απίστευτο ηχείο σε οποιοδήποτε σπίτι, ..

Dali Rubicon Vokal Κεντρικό Ηχείο 2.5 Δρόμων 2 x 6.5" (Τεμάχιο)

1.699€

Dali Rubicon Vokal Κεντρικό Ηχείο 2.5 Δρόμων 2 x 6.5" (Τεμάχιο)Το RUBICON VOKAL είναι ένα κεντρικό ηχείο, το οποίο με την κομψή ισορροπία μεταξύ μεγέθους και απόδοσης, το RUBICON VOKAL είναι αρκετά ισχυρό ώστε να ταιριάζει με το RUBICON 8 και ακόμα αρκετά συμπαγές για να ταιριάζει στα περισσότερα σαλόνια. Τα δύο 6½ ½" woofer ξύλου χαμηλής απώλειας ..

Dali Spektor Vokal Κεντρικό Ηχείο 2 Δρόμων 2 x 4.25" (Τεμάχιο)

170€

Dali Spektor Vokal Κεντρικό Ηχείο 2 Δρόμων 2 x 4.25" (Τεμάχιο)Το ηχείο Dali Spektor Vokal είναι γεννημένο πρωταγωνιστής! Θα πάρει τη θέση του στο κέντρο του συστήματος ψυχαγωγίας σου, ενισχύοντας την εμπειρία που σου προσφέρει η κάθε ταινία, προσδίδοντας βάθος σε κάθε σκηνή.Τα δύο woofers του στις 4½” έκαστο και ο απαλός θόλος των 25 mm συνδυάζοντα..

Dali Zensor Pico Vokal Κεντρικό Ηχείο 2 Δρόμων 4.5" (Τεμάχιο)

108€

Dali Zensor Pico Vokal Κεντρικό Ηχείο 2 Δρόμων 4.5" (Τεμάχιο)Η εύρεση χώρου για μεγάλης ποιότητας ηχεία δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Η εύρεση χώρου για τα παραδοσιακά ηχεία Hi-Fi στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το παιδικό δωμάτιο είναι πάντα ισορροπία μεταξύ απόδοσης και μεγέθους. Το DALI έχει τώρα την λύση σε αυτό το πρόβλημα.Το ZENSOR PICO VOKAL ..

Dali Zensor Vokal Κεντρικό Ηχείο 2 Δρόμων 2 x 5.25" (Τεμάχιο)

261€

Dali Zensor Vokal Κεντρικό Ηχείο 2 Δρόμων 2 x 5.25" (Τεμάχιο)Το κεντρικό ηχείο καλύπτει μια ουσιαστικά σημαντική ζώνη ήχου, δεδομένου ότι στο σημείο αυτό βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του διαλόγου σε κινηματογραφικές ταινίες. Το ZENSOR VOKAL έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει αυτή τη ζώνη, δημιουργώντας έτσι μια πραγματικά ρεαλιστική εμπειρία φωνής κα..

Definitive Technology CS9040 Κεντρικό Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology CS9040 Κεντρικό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology CS9040 Κεντρικό Ηχείο - Τεμάχιο

499€ 579€

Υψηλής απόδοσης κεντρικό ηχείο με ενσωματωμένο subwoofer 8 ιντσών και παθητικό ακτινοβολητή   ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΧΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ!Το ηχείο κεντρικών καναλιών CS9040 προσφέρει απέραντη σαφήνεια και εστίαση στη φωνητική εμβέλεια, αναπαράγοντας με ακρίβεια ακόμα και το πιο απαιτητικό ηχητικό κομμάτι, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε κάθε λεπτομέρεια α..

Definitive Technology CS9060 Κεντρικό Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology CS9060 Κεντρικό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology CS9060 Κεντρικό Ηχείο - Τεμάχιο

679€ 799€

Κεντρικό Ηχείο υψηλής απόδοσης με Ενσωματωμένο Subwoofer 8 ιντσώνΗ άφιξη της σειράς BP9000 σηματοδοτεί μια νέα εποχή αποδίδοντας πραγματικό ήχο πλήρους φάσματος συχνοτήτων. Πλήρως επανασχεδιασμένο με βελτιώσεις που κατακλύζονται από όλες τις πατενταρισμένες τεχνολογίες ήχου της εταιρίας. Από τις εξελίξεις στην τεχνολογία εμπρόσθιας εστίασης ή..

Definitive Technology CS9080 - Τεμάχιο Definitive Technology CS9080 - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology CS9080 - Τεμάχιο

979€ 1.149€

Υψηλής απόδοσης κεντρικό ηχείο με ενσωματωμένο υπογούφερ 8 ιντσών και παθητικό ακτινοβολητή   Η άφιξη της σειράς BP9000 σηματοδοτεί μια νέα εποχή αποδίδοντας πραγματικό ήχο πλήρους φάσματος συχνοτήτων. Πλήρως επανασχεδιασμένο με βελτιώσεις που κατακλύζονται από όλες τις πατενταρισμένες τεχνολογίες ήχου της εταιρίας. Από τις εξελίξεις στη..

Kef Q650c Center Speaker

572€

Kef Q650c Center SpeakerΤο κεντρικό ηχείο Q650c της KEF αποτελεί βασικό στοιχείο για κάθε σύστημα home theatre. Σχεδιασμένο για να πραγματοποιεί τα «θέλω» ακόμα και του πιο απαιτητικού σκηνοθέτη σε ό,τι αφορά την αναπαραγωγή του δημιουργήματός του.Διαθέτει τη χαρακτηριστική, καινοτόμο διάταξη οδηγών Uni-Q της KEF και ένα νέο crossover, μεταφέροντας..

Magnat Monitor Supreme C252 Κεντρικό Ηχείο - Τεμάχιο

75€

Magnat Monitor Supreme C252 Κεντρικό Ηχείο - ΤεμάχιοΤο Monitor Supreme C252 αποτελεί μία ακόμα προσθήκη στα ποιοτικά κεντρικά ηχεία της Γερμανικής Magnat. Με μέγιστη ισχύ στα 150W Max, τεχνολογία 2 δρόμων και αποσπώμενη προστατευτική σίτα, θα αναβαθμίσετε και θα αξιοποιήσετε στο μέγιστο το ηχητικό σας σύστημα με καθαρό, κρυστάλλινο ήχο. ..

Magnat Tempus C-22 Κεντρικό Ηχείο - Τεμάχιο

160€

Magnat Tempus C-22 Κεντρικό Ηχείο - ΤεμάχιοΤο κεντρικό ηχείο C-22 της οικογένειας Tempus έχει σχεδιαστεί ως σύστημα 2 δρόμων και διαθέτει δύο οδηγούς μεσαίων-μπάσων 130 mm από τη σειρά FE Dynamics. Ο υψηλός σχεδιασμός τους έχει ως αποτέλεσμα την εξαιρετική ακρίβεια και τον κρυστάλλινο ήχο. Όπως ισχύει και με τα άλλα ηχεία της σειράς Tempus, το νέο..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 31 (3 Σελ.)