2310 312786 / 2310 329232

Ηχεία βάσης

Ηχεία βάσης


Audioengine HDP6 Παθητικά Ηχεία

499€

Audioengine HDP6 Παθητικά ΗχείαΣΟΒΑΡΟΣ ΗΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ, ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΤα ηχεία βιβλιοθήκης σας προσφέρουν την ευελιξία να τα τοποθετήσετε σε στενούς χώρους, αλλά συνήθως δεν έχουν τον ίδιο σπουδαίο ήχο με τα ηχεία δαπέδου. Αυτή ωστόσο δεν ισχύει στην περίπτωση των HDP6. Θα χαρείτε όταν τα ακούσετε και αντιληφθείτε ότι προβάλλουν ένα ηχητικό απ..

Audioengine P4 BAMBOO Παθητικά Ηχεία Βιβλιοθήκης

319€

P4 PASSIVE SPEAKERSTα Audioengine P4 (AP4) είναι ένα ζεύγος ηχείων βιβλιοθήκης υψηλής απόδοσης με εξαιρετική εμφάνιση και ήχο, όπως όλα τα ηχεία Audioengine. Ζήστε και απολαύστε την ποιότητα ήχου της Audioengine με τα όμορφα και μικρά P4. Αποτελούν την τέλεια επιλογή για το σαλόνι σας, την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο σας. Ένα ηχείο, ι..

Audioengine P4 Παθητικά Ηχεία Βιβλιοθήκης

249€

P4 PASSIVE SPEAKERSTα Audioengine P4 (AP4) είναι ένα ζεύγος ηχείων βιβλιοθήκης υψηλής απόδοσης με εξαιρετική εμφάνιση και ήχο, όπως όλα τα ηχεία Audioengine. Ζήστε και απολαύστε την ποιότητα ήχου της Audioengine με τα όμορφα και μικρά P4. Αποτελούν την τέλεια επιλογή για το σαλόνι σας, την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο σας. Ένα ηχείο, ι..

Definitive Technology Demand 11 Ηχεία Βιβλιοθήκης - Ζεύγος Definitive Technology Demand 11 Ηχεία Βιβλιοθήκης - Ζεύγος Sale

Definitive Technology Demand 11 Ηχεία Βιβλιοθήκης - Ζεύγος

1.019€ 1.199€

Definitive Technology Demand 11 Ηχεία Βιβλιοθήκης - ΖεύγοςΗ νέα σειρά ηχείων της Definitive Technology (Def Tech) παρουσιάζει τα ηχεία βάσης D11. Έχουν μοντέρνο και κομψό design, εμπλουτισμένα με τεχνολογικές εξελίξεις. Τα tweeters έχουν θόλο από αλουμίνιο με 20/20 Wave Alignment Lens για πιο ήπια πρίμα και βελτιωμένη διασπορά στο χώρο.Τα tweeters ..

Definitive Technology Demand 7 Ηχεία Βιβλιοθήκης - Ζεύγος Definitive Technology Demand 7 Ηχεία Βιβλιοθήκης - Ζεύγος Sale

Definitive Technology Demand 7 Ηχεία Βιβλιοθήκης - Ζεύγος

509€ 599€

Definitive Technology Demand 7 Ηχεία Βιβλιοθήκης - ΖεύγοςΗ νέα σειρά ηχείων της Definitive Technology (Def Tech) παρουσιάζει τα ηχεία βάσης D7. Έχουν μοντέρνο και κομψό design, εμπλουτισμένα με τεχνολογικές εξελίξεις. Τα tweeters έχουν θόλο από αλουμίνιο με 20/20 Wave Alignment Lens για πιο ήπια πρίμα και βελτιωμένη διασπορά στο χώρο.Τα tweeters βρ..

Definitive Technology Demand 9 Ηχεία Βιβλιοθήκης - Ζεύγος Definitive Technology Demand 9 Ηχεία Βιβλιοθήκης - Ζεύγος Sale

Definitive Technology Demand 9 Ηχεία Βιβλιοθήκης - Ζεύγος

769€ 899€

Definitive Technology Demand 9 Ηχεία Βιβλιοθήκης - ΖεύγοςΗ νέα σειρά ηχείων της Definitive Technology (Def Tech) παρουσιάζει τα ηχεία βάσης D9. Έχουν μοντέρνο και κομψό design, εμπλουτισμένα με τεχνολογικές εξελίξεις. Τα tweeters έχουν θόλο από αλουμίνιο με 20/20 Wave Alignment Lens για πιο ήπια πρίμα και βελτιωμένη διασπορά στο χώρο.Τα tweeters βρ..

Definitive Technology Mythos Six Ηχεία Home Cinema - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology Mythos Six Ηχεία Home Cinema - Τεμάχιο

279€ 399€

Table top & On-wall LoudspeakerΤα μοντέλα της σειράς Mythos είναι λεπτά, κομψά ηχεία με περίβλημα από αλουμίνιο αεροσκαφών σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το στυλ των επίπεδων τηλεοράσεων τελευταίας τεχνολογίας. Τα ηχεία Mythos είναι διαθέσιμα σε επιτοίχια, βιβλιοθήκης και επιδαπέδια για απόλυτη ευελιξία και ευκολία τοποθέτησης. Ο συνδυασμός αυ..

Definitive Technology ProMonitor 1000 Ηχείο Βιβλιοθήκης - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology ProMonitor 1000 Ηχείο Βιβλιοθήκης - Τεμάχιο

175€ 249€

Τα μοντέλα της σειράς ProMonitor ικανοποιούν την ανάγκη σας για μικρά εύκολα τοποθετήσιμα ηχεία, τα οποία έχουν απαράμιλλη απόδοση. Οι δορυφόροι της σειράς ProMonitor είναι αρκετά μικροί ώστε να χωράνε στη παλάμη του χεριού σας και μπορούν να τοποθετηθούν είτε στο τοίχο είτε με την επιδαπέδια βάση. Η αναπαραγωγή του βάθος, του πλάτος και του ύψος τ..

Definitive Technology StudioMonitor 45 Ηχείο Βιβλιοθήκης - Ζεύγος Definitive Technology StudioMonitor 45 Ηχείο Βιβλιοθήκης - Ζεύγος Sale

Definitive Technology StudioMonitor 45 Ηχείο Βιβλιοθήκης - Ζεύγος

279€ 398€

Υψηλής απόδοσης shelf/stand ηχεία Για εφαρμογές που απαιτούν ηχεία με συμπαγείς διαστάσεις αλλά μεγάλη μουσική σκηνή υπάρχει η σειρά Studio Monitor. Τα StudioMonitors είναι πραγματικά  full range ηχεία με εκτεταμένα χαμηλής συχνότητας χαρακτηριστικά, για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση, τόσο ως αυτόνομα ηχεία καθώς και όταν συνδυάζεται με ξ..

Definitive Technology StudioMonitor 55 Ηχείο Βιβλιοθήκης - Ζεύγος Definitive Technology StudioMonitor 55 Ηχείο Βιβλιοθήκης - Ζεύγος Sale

Definitive Technology StudioMonitor 55 Ηχείο Βιβλιοθήκης - Ζεύγος

419€ 598€

NEW! High performance shelf/stand monitor loudspeaker   Για εφαρμογές που απαιτούν ηχεία με συμπαγείς διαστάσεις αλλά μεγάλη μουσική σκηνή υπάρχει η σειρά Studio Monitor. Τα StudioMonitor είναι πραγματικά  full range ηχεία με εκτεταμένα χαμηλής συχνότητας χαρακτηριστικά, για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση, τόσο ως αυτόνομα ηχεία κα..

Denon SC-M40

118€

Σύστημα Ηχείων 2-δρόμων για το σύστημα D-M40. Τα ηχεία αυτά έχουν σχεδιαστεί με την δεξιοτεχνία της Denon στο χώρο του Hi-Fi και κατά τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Ήχου. Για καλύτερη απόδοση, έχει συνδυαστεί ένα υψηλής ποιότητας σασί woofer / midrange διαμέτρου 12 cm με ένα υψηλής ευκρίνειας tweeter και ένα crossover από επιλεγμένα εξαρτήματα για αναπαρα..

Denon SC-M41 Denon SC-M41 Sale

Denon SC-M41

108€ 119€

Σύστημα Ηχείων 2-δρόμων για το Σύστημα D-M41. Τα ηχεία αυτά έχουν σχεδιαστεί με την δεξιοτεχνία της Denon στο χώρο του Hi-Fi και κατά τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Ήχου. Για καλύτερη απόδοση, έχει συνδυαστεί ένα υψηλής ποιότητας πλαίσιο woofer / midrange διαμέτρου 12 cm με ένα υψηλής ευκρίνειας tweeter και ένα crossover από επιλεγμένα εξαρτήματα για αναπ..

Focal Aria 905

759€

Παρά το μικρό του μέγεθος, το Aria 905 μπορεί να αναπαράγει ήχο αντάξιο ενός πο&lambd..

Focal Aria 906 Focal Aria 906 Sale

Focal Aria 906

795€ 799€

Το μοντέλο Aria 906 είναι το κορυφαίο ηχείο βάσης - βιβλιοθήκης της σειράς Ari..

Focal Aria 926 Focal Aria 926 Sale

Focal Aria 926

1.848€ 1.989€

Επιδαπέδιο Ηχείο Aria 926. Το Aria 926 της εταιρίας Focal ενσαρκώνει το επιδαπέδιο ηχ&e..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 50 (4 Σελ.)