2310 312786 / 2310 329232

Ηχεία βάσης

Ηχεία βάσης


Kef LS50 WIRELESS Λευκά Ασύρματα Ηχεία Βιβλιοθήκης (Ζεύγος)

2.389€

Με τα ηχεία KEF LS50 θα απολαύσεις εντυπωσιακό πολυδιάστατο ήχο αλλά και καθαρές και υψηλής ακρίβειας λεπτομέρειες που έως τώρα δεν μπορούσες να ακούσεις. Οπουδήποτε κι αν κάτσεις στο δωμάτιο, θα ακούς με την ίδια υψηλή ανάλυση, χάρη στην τεχνολογία Uni-Q και το tweeter το οποίο έχει τοποθετηθεί ακριβώς στο κέντρο του μπάσου. Κάτι που έως τώρα υπήρ..

Advance Acoustic Kubik K Center Κεντρικό Ηχείο

290€

Ο σχεδιασμός της γαλλικής Advance Acoustic μας παραδίδει ένα κομψό κεντρικό ηχείο, από τη διάσημη σειρά kubik. Έτσι, το κεντρικό ηχείο kubik K Center έχει μελετηθεί προσεκτικά για να αναπαραγάγει όσο το δυνατόν ακριβέστερα το κεντρικό κανάλι των πολλαπλών καναλιών μουσικής σας. Διαθέτει δύο μεγάφωνα μεσαίου / χαμηλού επεξεργασμένου πολτού κυτταρίνη..

Advance Acoustic Kubik K3SE Ηχεία Βιβλιοθήκης (Ζεύγος)

289€

Το συμπαγές ηχείο Kubik K3SE είναι η ιδανική λύση για τη βιβλιοθήκη. Το μικρό του μέγεθος επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση σε δωμάτια από περίπου 30 τετραγωνικά μέτρα. Η απίστευτη απόδοση του σε χαμηλές συχνότητες είναι καταπληκτική, ειδικά αν ληφθεί υπόψη το μικρό του μέγεθος! Η ισορροπία και η ουδετερότητα του το καθιστούν το ιδανικό ηχείο για να ..

Audioengine HDP6 Παθητικά Ηχεία

499€

Audioengine HDP6 Παθητικά ΗχείαΣΟΒΑΡΟΣ ΗΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ, ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΤα ηχεία βιβλιοθήκης σας προσφέρουν την ευελιξία να τα τοποθετήσετε σε στενούς χώρους, αλλά συνήθως δεν έχουν τον ίδιο σπουδαίο ήχο με τα ηχεία δαπέδου. Αυτή ωστόσο δεν ισχύει στην περίπτωση των HDP6. Θα χαρείτε όταν τα ακούσετε και αντιληφθείτε ότι προβάλλουν ένα ηχητικό απ..

Audioengine P4 BAMBOO Παθητικά Ηχεία Βιβλιοθήκης

319€

P4 PASSIVE SPEAKERSTα Audioengine P4 (AP4) είναι ένα ζεύγος ηχείων βιβλιοθήκης υψηλής απόδοσης με εξαιρετική εμφάνιση και ήχο, όπως όλα τα ηχεία Audioengine. Ζήστε και απολαύστε την ποιότητα ήχου της Audioengine με τα όμορφα και μικρά P4. Αποτελούν την τέλεια επιλογή για το σαλόνι σας, την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο σας. Ένα ηχείο, ι..

Audioengine P4 Παθητικά Ηχεία Βιβλιοθήκης

249€

P4 PASSIVE SPEAKERSTα Audioengine P4 (AP4) είναι ένα ζεύγος ηχείων βιβλιοθήκης υψηλής απόδοσης με εξαιρετική εμφάνιση και ήχο, όπως όλα τα ηχεία Audioengine. Ζήστε και απολαύστε την ποιότητα ήχου της Audioengine με τα όμορφα και μικρά P4. Αποτελούν την τέλεια επιλογή για το σαλόνι σας, την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο σας. Ένα ηχείο, ι..

Dali Callisto 2 C Ηχεία Βιβλιοθήκης 3 Δρόμων 6.5" 250W (Ζευγάρι)

2.798€

Dali Callisto 2 C Ηχεία Βιβλιοθήκης 3 Δρόμων 6.5" 250W (Ζευγάρι)Στο πλαίσιο του ασύρματου συστήματος CALLISTO eco, η βάση CALLISTO 2 C αντιπροσωπεύει τις αρετές του παραδοσιακού Hi-Fi που συγχωνεύονται με την άνεση του ασύρματου ήχου. Σχεδιασμένο για να παραδώσει την υπόσχεση της DALI να παράγει την πιο φυσική και πιστή αναπαραγωγή.Το CALLISTO 2 C ..

Dali Epicon 2 Ηχεία Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων (Ζευγάρι)

4.150€

Dali Epicon 2 Ηχεία Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων (Ζευγάρι)Αν ονειρεύεσαι φανταστικές ηχητικές εμπειρίες, τότε το DALI Epicon 2 είναι το ηχείο που θα σου επιτρέψει να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να ταξιδέψεις νοερά στους κόσμους που εσύ θες! Μην κρίνεις από το μέγεθός του –πρόκειται άλλωστε για το μικρότερο σε διαστάσεις ηχείο Epicon: στηριζόμενο επ..

Dali Fazon Mikro Stand Βάση Ηχείου (Ζευγάρι)

139€

Dali Fazon Mikro Stand Βάση Ηχείου (Ζευγάρι)Το FAZON MIKRO STAND είναι ιδανικό για αίθουσες ακρόασης, όπου δεν είναι δυνατό να κρεμάσετε το FAZON MIKRO απευθείας στον τοίχο. Ή όταν χρησιμοποιείτε τα MIKRO ως πίσω ηχεία σε περιβάλλον surround, όπου δεν υπάρχει τοίχος πίσω από τη θέση ακρόασης. Το ύψος του FAZON MIKRO STAND ρυθμίζεται σύμφωνα με μια ..

Dali Fazon Sat Ηχείο Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 120W (Τεμάχιο)

269€

Dali Fazon Sat Ηχείο Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 120W (Τεμάχιο)Το FAZON SAT είναι ένα αμφίδρομο δορυφορικό μεγάφωνο που περιλαμβάνει ένα 4.5" mid / woofer με κώνο από ίνες ξύλου και ένα tweeter 28 mm / 1,1" με ισχυρό σύστημα μαγνητών νεοδυμίου. Οι οδηγοί μοιράζονται την ίδια τεχνολογική πλατφόρμα με τους οδηγούς που αναπτύχθηκαν για την αναγνωρισμένη σειρ..

Dali Mentor 2 Ηχεία Βιβλιοθήκης 180W (Ζευγάρι)

2.098€

Dali Mentor 2 Ηχεία Βιβλιοθήκης 180W (Ζευγάρι)Ένα κλασσικό σχεδιασμό μικρού μπάσου με την αποκλειστική μονάδα υβριδικού tweeter της σειράς MENTOR, το MENTOR 2 είναι ένα πραγματικό ηχείο για λάτρεις της μουσικής ή ως εμπρός / πίσω ηχείο σε ένα σύστημα surround. Παρά το μικρό του μέγεθος, η απόκριση των μπάσων είναι σημαντική με την εξαιρετ..

Dali Menuet Ηχεία Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 100W (Ζευγάρι)

958€

Dali Menuet Ηχεία Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 100W (Ζευγάρι)Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το DALI MENUET - ένα μικρό, αλλά ισχυρό ηχείο που αποκαλύπτει μεγάλη μουσικότητα που θα θέσει νέα πρότυπα για τον ήχο και την απόδοση από ένα συμπαγές ηχείο.Εννοιολογικά, το DALI MENUET είναι ένα συμπαγές ηχείο με μεγεθυντικό μπάσο που έχει μόνο 25 x 15 x 23 cm / ..

Dali Oberon 1 Ηχεία Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 5.25" (Ζευγάρι)

398€

Dali Oberon 1 Ηχεία Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 5.25" (Ζευγάρι)Τα DALI Oberon 1 είναι τα πλέον συμπαγή ηχεία ραφιού. Το μικρό τους μέγεθος, τους επιτρέπει να συνδυάζουν την απαιτούμενη ισχύ για εντυπωσιακή απόδοση μπάσου και την κομψή εμφάνιση για άνετη τοποθέτηση όπου βολεύει περισσότερο –γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή για μικρότερα δωμάτια, τοπο..

Dali Oberon 3 Ηχεία Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 7" (Ζευγάρι)

558€

Dali Oberon 3 Ηχεία Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 7" (Ζευγάρι)To Oberon 3 συνδυάζει τον γεμάτο και πλούσιο ήχο ενός ηχείου δαπέδου με το συμπαγές και μικρών διαστάσεων design ενός ηχείου σε stand. Το εξαιρετικά ελαφρύ και με απαλό θόλο tweeter των 29 mm συνεργάζεται άρτια με το κατασκευασμένο από ίνες ξύλου woofer των 7”, χαρίζοντας εντυπωσιακά ψηλά, λεπτομ..

Dali Opticon 1 Ηχεία Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 100W (Ζευγάρι)

630€

Dali Opticon 1 Ηχεία Βιβλιοθήκης 2 Δρόμων 100W (Ζευγάρι)Το DALI OPTICON 1 είναι ένα συμπαγές ηχείο stand, σχεδιασμένο για να τοποθετείται κοντά στον τοίχο ή να τοποθετείται πάνω του. Συνδυάζει σχεδόν τα 5 λίτρα της χωρητικότητας αέρα με μια οπίσθια θήκη μπάσων, έναν Wood Fiber χαμηλής απώλειας των 4 ¾ ιντσών, ένα υπερβολικά ελαφρύ Tweeter Soft Dome..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 90 (6 Σελ.)