2310 312786 / 2310 329232

Ηχεία Εντοιχισμένα

Ηχεία Εντοιχισμένα


-14%
Out of stock
Definitive Technology DI 3.5R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology DI 3.5R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology DI 3.5R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

179€ 209€

Disappearing In-Wall 3-1/2 Εκπληκτικά ηχεία υψηλών επιδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανιζονται μέσα στο χώρο σας! Τα ηχεία Disapperating in-wall της Definititve Technology ίσως και να ενσωματώνουν την αέναη αναζήτηση για τον απόλυτο ήχο στα εντοιχισμένα ηχεία. Θέλετε υπέροχο ήχο σε όλα τα μέρη του σπιτιού σας αλλά ίσως να μην έχετε το χώρο..

Out of stock
Definitive Technology DI 4.5R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology DI 4.5R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

Definitive Technology DI 4.5R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

219€

Disappearing In-Wall Series 4-1/2 round in-ceiling loudspeakers. Εκπληκτικά ηχεία υψηλών επιδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανίζονται μέσα στο χώρο σας! Τα ηχεία in-wall της Definititve Technology ίσως και να ενσωματώνουν την αέναη αναζήτηση για τον απόλυτο ήχο στα εντοιχισμένα ηχεία. Θέλετε υπέροχο ήχο σε όλα τα μέρη του σπιτιού σας αλλά ίσω..

-13%
Out of stock
Definitive Technology DI 5.5LCR Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology DI 5.5LCR Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology DI 5.5LCR Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

389€ 449€

Disappearing In-Wall series dual 5-1/4 Εκπληκτικά ηχεία υψηλών επιδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανίζονται μέσα στο χώρο σας! Τα ηχεία της σειράς Disapperating in-wall της Definititve Technology ίσως και να ενσωματώνουν την αέναη αναζήτηση για τον απόλυτο ήχο στα χωνευτά ηχεία. Θέλετε υπέροχο ήχο σε όλα τα μέρη του σπιτιού σας αλλά ίσως να μην έχ..

Out of stock
Definitive Technology DI 5.5R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology DI 5.5R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

Definitive Technology DI 5.5R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

249€

Disappearing In-Wall Series 5-1/4 Εκπληκτικά ηχεία υψηλών επιδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανίζονται μέσα στο χώρο σας! Τα ηχεία Disapperating in-wall της Definititve Technology ίσως και να ενσωματώνουν την αέναη αναζήτηση για τον απόλυτο ήχο στα εντοιχισμένα ηχεία. Θέλετε υπέροχο ήχο σε όλα τα μέρη του σπιτιού σας αλλά ίσως να μην έχετε το..

-12%
Out of stock
Definitive Technology DI 5.5S Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology DI 5.5S Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology DI 5.5S Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

219€ 249€

Disappearing In-Wall series 5-1/4 Εκπληκτικά ηχεία υψηλών επιδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανίζονται μέσα στο χώρο σας! Τα ηχεία της σειράς Disapperating in-wall της Definititve Technology ίσως και να ενσωματώνουν την αέναη αναζήτηση για τον απόλυτο ήχο στα χωνευτά ηχεία. Θέλετε υπέροχο ήχο σε όλα τα μέρη του σπιτιού σας αλλά ίσως να μην έχετε το χώ..

-15%
Out of stock
Definitive Technology DI 6.5LCR Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology DI 6.5LCR Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology DI 6.5LCR Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

469€ 549€

Disappearing In-Wall series dual 6-1/2 L/C/R loudspeaker Εκπληκτικά ηχεία υψηλών επιδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανιζονται μέσα στο χώρο σας! Τα ηχείαDisapperating in-wall της Definititve Technology ίσως και να ενσωματώνουν τηναέναη αναζήτηση για τον απόλυτο ήχο στα εντοιχισμένα ηχεία. Θέλετε υπέροχο ήχο σε όλα τα μέρη του σπιτιού σας αλλά ί..

Out of stock
Definitive Technology DI 6.5R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology DI 6.5R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

Definitive Technology DI 6.5R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

279€

Disappearing In-Wall Series 6-1/2 Εκπληκτικά ηχεία υψηλών επιδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανιζονται μέσα στο χώρο σας! Ταηχεία Disapperating in-wall της Definititve Technology ίσως και να ενσωματώνουν την αέναηαναζήτηση για τον απόλυτο ήχο στα εντοιχισμένα ηχεία. Θέλετε υπέροχο ήχο σε όλα τα μέρη του σπιτιού σας αλλά ίσως να μην έχετε το χ..

-14%
Out of stock
Definitive Technology DI 6.5S Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology DI 6.5S Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology DI 6.5S Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

239€ 279€

Disappearing In-Wall Series -  6-1/2 square in-wall loudspeaker. Εκπληκτικά ηχεία υψηλών επιδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανίζονται μέσα στο χώρο σας! Τα ηχεία Disapperating in-wall της Definitive Technology ίσως και να ενσωματώνουν την αέναη αναζήτηση για τον απόλυτο ήχο στα εντοιχισμένα ηχεία. Θέλετε υπέροχο ήχο σε όλα τα μέρη του σπιτιο..

-15%
Out of stock
Definitive Technology DI 6.5STR Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology DI 6.5STR Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology DI 6.5STR Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

255€ 299€

Disappearing In-Wall Series 6-1/5 Εκπληκτικά ηχεία υψηλών επιδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανίζονται μέσα στο χώρο σας! Τα ηχεία Disapperating in-wall της Definitive Technology ίσως και να ενσωματώνουν την αέναη αναζήτηση για τον απόλυτο ήχο στα εντοιχισμένα ηχεία. Θέλετε υπέροχο ήχο σε όλα τα μέρη του σπιτιού σας αλλά ίσως να μην έχετε το χώ..

-15%
Out of stock
Definitive Technology DI 8R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology DI 8R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology DI 8R Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

279€ 329€

Disappearing In-Wall Series 8-inch round in-ceiling loudspeaker. Εκπληκτικά ηχεία υψηλών επιδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανιζονται μέσα στο χώρο σας! Τα ηχεία Disappearing in-wall της Definitive Technology ίσως και να ενσωματώνουν την αέναη αναζήτηση για τον απόλυτο ήχο στα εντοιχισμένα ηχεία. Θέλετε υπέροχο ήχο σε όλα τα μέρη του σπιτιού σα..

-15%
Out of stock
Definitive Technology UIW 63-A Χωνευτό Ηχείο - Ζεύγος Definitive Technology UIW 63-A Χωνευτό Ηχείο - Ζεύγος Sale

Definitive Technology UIW 63-A Χωνευτό Ηχείο - Ζεύγος

169€ 199€

In-Ceiling Loudspeaker. Εκπληκτικά ηχεία υψηλών αποδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανίζονται μέσα στο χώρο σας! Όταν θέλετε την ποιότητα του ήχου των μεγάλων ηχείων αλλά δεν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε σε κάποιο πάτωμα ή σε έναν χώρο πάνω σε ράφι τότε τα ηχεία της σειράς UIW είναι η τέλεια λύση. Επιλέξτε ηχεία που μπαίνουν σε τοίχο, σε οροφή, διπολικ..

-15%
Out of stock
Definitive Technology UIW RCS III Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology UIW RCS III Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

509€ 599€

Reference In-ceiling Loudspeaker. Εκπληκτικά ηχεία υψηλών αποδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανίζονται μέσα στο χώρο σας!     Τεχνολογία Launch wave που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα ηχεία είναι μπροστά σας και όχι από πάνω σας.     Δύο οδηγούς 4-1/2 ίντσες και ένα 5-1/4 x 4-1/8 ίνστες low bass radiator για βαθύ ..

-14%
Out of stock
Definitive Technology UIW RLS II Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology UIW RLS II Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

769€ 899€

In-wall Reference Line Source Speaker. Εκπληκτικά ηχεία υψηλών αποδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανίζονται μέσα στο χώρο σας!     Δύο οδηγούς 6-1/2 ίντσες και 6-1/2 ίνστες low bass radiator για βαθύ και εντυπωσιακό μπάσο.     Ολοκληρωμένο περίβλημα από ξύλο που εξασφαλίζει την σταθερή και υψηλή απόδοση κάθε φορά. &..

-15%
Out of stock
Definitive Technology UIW RLS III Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology UIW RLS III Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

549€ 649€

In-wall Reference Line Source Speaker. Εκπληκτικά ηχεία υψηλών αποδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανίζονται μέσα στο χώρο σας!     Δύο οδηγούς 5-1/4 ίντσες και δύο 5-1/4 ίνστες low bass radiator για βαθύ και εντυπωσιακό μπάσο.     Ολοκληρωμένο περίβλημα από ξύλο που εξασφαλίζει την σταθερή και υψηλή απόδοση κάθε φορά..

-15%
Out of stock
Definitive Technology UIW RSS II Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology UIW RSS II Χωνευτό Ηχείο - Τεμάχιο

549€ 649€

Reference In-ceiling/In-wall Bipolar Loudspeaker. Εκπληκτικά ηχεία υψηλών αποδόσεων τα οποία σχεδόν εξαφανίζονται μέσα στο χώρο σας!     Η συστοιχεία των διπολικών ηχείων εξαπλώνει ομοιόμορφα το αποτέλεσμα του surround σε όλη την περιοχή.     Δύο οδηγούς 3-1/2 ίντσες και δύο 3-1/2 ίνστες low bass radiator για βα..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 103 (7 Σελ.)