2310 312786 / 2310 329232

Πηγές ήχου

Πηγές ήχου


Advance Acoustic X-Cd1000 Advance Paris CD-Player

1.500€

Καθαρός και ποιοτικός ήχος, αλλά και εξαιρετικό design, προσφέρει η νέα συσκευή αναπαραγωγής CD Advance Paris X-Cd1000. Καθαρός ήχος, καθαρή γραμμή, 2 από τα βασικά στοιχεία που προσφέρει η συσκευή αναπαραγωγής CD Advance Paris X-Cd1000. Το X-cd1000 αποτελείται από ένα άκαμπτο χωρισμένο πλαίσιο, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική μόνωση. Έτσι εξ..

Advance Acoustic X-cd5 CD Player

450€

Η νέα συσκευή αναπαραγωγής CD X-Cd5 συνδυάζει εξαιρετική παρουσίαση με τέλεια τεχνική ακρίβεια. Το X-Cd5 αποτελείται από ένα μεταλλικό πλαίσιο που μειώνει τον κίνδυνο παρεμβολής μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων του συστήματος Hi-Fi. Το μεταλλικό μηχανικό εξάρτημα αναστέλλεται για να αποφευχθεί η ανάπτυξη κραδασμών κατά την αναπαραγωγή. Τίποτα δεν έχ..

Advance Acoustic X-Stream9 Advance Paris Δικτυακό Player

990€

To ολοκαίνουργιο network player ανήκει στην αναβαθμισμένη σειρά της Advance Acoustic, την Advance Paris και είναι εξοπλισμένο με ό,τι θα μπορούσε να επιθυμήσει κανείς από μια απόλυτα σύγχρονη πηγή. Μπορεί να αναπαράγει τα κλασικά format σε CD (αφού διαθέτει και οδηγό δίσκου CD) όσο και οποιοδήποτε άυλο αρχείο. Για το σκοπό αυτό διαθέτει ψηφιακ..

Advance Paris WTX-StreamPro Advance Δικτυακό Player

299€

Το WTX-StreamPro είναι μια δικτυακή συσκευή αναπαραγωγής ήχου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω WiFi (ασύρματα) ή ethernet (ενσύρματα). Μπορεί να διαχειρίζεται streaming υπηρεσίες (Spotify, Qobuz, Tidal ...), αρκετές χιλιάδες τοπικές, εθνικές και παγκόσμιες ραδιοφωνικές εκπομπές, διαβάζοντας τη ντίσκο που είναι αποθηκευμένη τοπικά στον υπ..

Avlink BTR1 Bluetooth Audio & Hands-free Receiver

15€

Μετατρέψτε οποιαδήποτε συσκευή ήχου με είσοδο 3,5 χιλιοστών σε δέκτη Bluetooth με αυτόν τον συμπαγή αλλά ισχυρό δέκτη hands-free. Με διάρκεια έως και 220 ώρες με μία μόνο φόρτιση και με εντυπωσιακό εύρος έως και 25 μέτρα, αυτή η πρακτική μικρή συσκευή είναι ιδανική για τη σύνδεση συσκευών Bluetooth, όπως smartphones και tablet, με ακουστικά, ενισχυ..

BLAUPUNKT BB16BK BOOMBOX FM PLL / Κασέτα / CD / MP3 / USB / AUX

89€

Το BB16 είναι ένα νέο μοντέλο Boombox από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων Blaupunkt. Παίρνετε τους ήχους των αγαπημένων σας τραγουδιών οπουδήποτε θέλετε με αυτό το φορητό combo για συσκευές αναπαραγωγής 3 σε 1, που υποστηρίζεται από μια ποικιλία μορφών ήχου. Μπορείτε να ακούσετε CD ή ραδιοφωνικούς σταθμούς FM ή να αναπαράγετε μουσική απευθείας από μια..

BLAUPUNKT BB5WH Boombox FM CD/MP3/USB/AUX

55€

Αυτή η συσκευή είναι πολύ βολική και εξαιρετικά ελαφριά εξαιτίας της εφαρμοζόμενης εξωτερικής τροφοδοσίας. Η μονάδα σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία CD και αγαπημένων αρχείων MP3 μέσω της θύρας USB.Το Boombox είναι επίσης εξοπλισμένο με δέκτη FM PLL που μπορεί να αποθηκεύσει 20 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Αυτή η συσκευή έχει επίσης μια καθαρή οθόνη ..

BLAUPUNKT BT01BL ΜΠΛΕ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ FM/ USB

21€

Το BT01BL είναι ένα μικρό, φορητό ηχείο με ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth, τα αρχεία μουσικής μπορούν να μεταφερθούν μέσω του A2DP από μια ποικιλία φορητών συσκευών, όπως smartphones, tablet ή φορητοί υπολογιστές, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας τραγούδια χωρίς κανένα όριο.Το ηχείο διαθέτει ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη που σας επι..

BLAUPUNKT BT01OR ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ FM/ USB

21€

Το BT01OR είναι ένα μικρό, φορητό ηχείο με ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth, τα αρχεία μουσικής μπορούν να μεταφερθούν μέσω του A2DP από μια ποικιλία φορητών συσκευών, όπως smartphones, tablet ή φορητοί υπολογιστές, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας τραγούδια χωρίς κανένα όριο.Το ηχείο διαθέτει ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη που σας επι..

BLAUPUNKT BT02GOLD ΧΡΥΣΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB

19€

Αυτό το μικρό ηχείο σε θήκη από αλουμίνιο διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη FM με 20 προεπιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και MP3 player με υποδοχή κάρτας microSD (έως και 32GB) που σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σε οποιονδήποτε τόπο και χρόνο.Το BT02GOLD μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηχείο για τον επιτραπέζιο υπολογιστή και επίσης ως ..

BLAUPUNKT BT02GR ΠΡΑΣΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB

19€

Αυτό το μικρό ηχείο σε θήκη από αλουμίνιο διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη FM με 20 προεπιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και MP3 player με υποδοχή κάρτας microSD (έως και 32GB) που σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σε οποιονδήποτε τόπο και χρόνο.Το BT02GR μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηχείο για τον επιτραπέζιο υπολογιστή και επίσης ως το..

BLAUPUNKT BT02RD ΚΟΚΚΙΝΟ/ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB

19€

Αυτό το μικρό ηχείο σε θήκη από αλουμίνιο διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη FM με 20 προεπιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και MP3 player με υποδοχή κάρτας microSD (έως και 32GB) που σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σε οποιονδήποτε τόπο και χρόνο.Το BT02WH μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηχείο για τον επιτραπέζιο υπολογιστή και επίσης ως το..

BLAUPUNKT BT02WH ΜΠΛΕ/ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM/SD/USB

19€

Αυτό το μικρό ηχείο σε θήκη από αλουμίνιο διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη FM με 20 προεπιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και MP3 player με υποδοχή κάρτας microSD (έως και 32GB) που σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σε οποιονδήποτε τόπο και χρόνο.Το BT02WH μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηχείο για τον επιτραπέζιο υπολογιστή και επίσης ως το..

BLAUPUNKT BT03BK ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM PLL/SD/AUX

23€

Ένα ηχείο Bluetooth είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο στις κοινωνικές συναντήσεις στο σπίτι ή στο εξωτερικό. Αυτή η συσκευή θα βελτιώσει επίσης την ποιότητα ήχου του τηλεφώνου ή του tablet σας. Οποιοσδήποτε αθλητής, beachgoer, φοιτητής πάρτι ή φοιτητής θα εκτιμήσουν σίγουρα τον καθαρό ήχο που ρέει από αυτό το μικρού μεγέθους ηχείο.Το BT03BK είναι μια ..

BLAUPUNKT BT03BL ΜΠΛΕ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ ΜΕ FM PLL/SD/AUX

23€

Ένα ηχείο Bluetooth είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο στις κοινωνικές συναντήσεις στο σπίτι ή στο εξωτερικό. Αυτή η συσκευή θα βελτιώσει επίσης την ποιότητα ήχου του τηλεφώνου ή του tablet σας. Οποιοσδήποτε αθλητής, beachgoer, φοιτητής πάρτι ή φοιτητής θα εκτιμήσουν σίγουρα τον καθαρό ήχο που ρέει από αυτό το μικρού μεγέθους ηχείο.Το BT03BL είναι μια ..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 69 (5 Σελ.)