2310 312786 / 2310 329232

Συστήματα Συναγερμού

Συστήματα Συναγερμού


Avital 3101L Συναγερμός Αυτοκινήτου

59€

Σύστημα ασφαλείας 1-way με 1 χειριστήριο 4-button.Όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε σε ένα βασικό σύστημα ασφάλειας θα τα βρείτε στον Avital 3101. Το πιο προσιτό σύστημα ασφαλείας με έλεγχο του συστήματος σας από το 4-button χειριστήριο με εμβέλεια έως 500 μέτρα.Περιλαμβάνει:· Κυλιόμενους μεταβαλλόμενους μη αντιγράψιμους κωδικούς· 1 χειρισ..

Avital 3305L Συναγερμός Αυτοκινήτου

199€

Σύστημα Ασφαλείας Αυτοκινήτου Avital 2-WayΗ Avital ® είναι υπερήφανη που παρουσιάζει το πιο προσιτό σύστημα ασφαλείας 2-Way που θα προστατέψει το όχημα σας με τις πιο εξελιγμένες ηλεκτρονικές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες σήμερα. Συμπεριλαμβανομένου του αισθητήρα κραδασμού, της 6τονης σειρήνας και του Failsafe® Starter Kill.Με εγγύηση εφ' ..

Avital 5305L Συναγερμός Αυτοκινήτου με Εκκίνηση Κινητήρα

269€

2-Way Σύστημα Ασφαλείας & Εκκίνησης Κινητήρα.Κορυφαίο σύστημα ασφαλείας αυτοκινήτου και απομακρυσμένη εκκίνησης, από την Avital. Το αυτοκίνητο σας θα πάρει μπρος με το πάτημα ενός κουμπιού σε απόσταση έως και 500 μέτρα μακριά - και θα το επιβεβαιώσει στην LCD οθόνη του 2-way χειριστηρίου σας. Ο συναγερμός λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο: όταν..

Bizzar Συναγερμός Αυτοκινήτου BCA-UPG

79€

Συναγερμός αυτοκινήτου PLIP, χειρισμός από τα εργοστασιακά τηλ/ρια.Χαρακτηριστικά: Διαιρούμενος συναγερμός αυτοκίνητουΣειρήνα 120dB 6toneΡελέ μπλοκαρίσματος κινητήραΑισθητήρας ΚραδασμούΟγκομετρικό ΡαντάρΣύστημα ComfortΣυνεργασία με όλους τους τύπους κεντρικών κλειδωμάτων..

Bizzar Σύστημα συναγερμού BCA1

89€

1-way Συναγερμός αυτοκινήτου.Χαρακτηριστικά:Διαιρούμενος συναγερμός αυτοκίνητου.2 Τηλεχειριστήρια με 4 μπουτόνΣειρήνα 120dB 6toneΡελέ μπλοκαρίσματος κινητήραΑισθητήρας ΚραδασμούΟγκομετρικό ΡαντάρΣύστημα Comfort για ανέβασμα ηλεκτρικών παραθύρωνΣυμβατό με όλους τους τύπους κεντρικών κλειδωμάτων..

CAN 3900 Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

149€

Σύστημα συναγερμού CanBus, που λειτουργεί πάνω από το εργοστασιακό χειριστήριο.Ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας που σας παρέχεται με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που απαιτούνται για την προστασία του αυτοκινήτου σας, καθώς και με μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες που αποσκοπούν στην βελτίωση της άνεσης στη λειτουργίας του οχήματος.Χαρα..

CAN GPS 400

378€

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας για το αυτοκίνητό σαςΠεριλαμβάνει:- Clifford 330X1D, Canbus σύστημα ασφαλείας  που λειτουργεί πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου για τον έλεγχο του συναγερμού με εγγύσηση εφ' όρου ζωής(199€).- Keetec GPS Sniper, σύστημα εντοπισμού της τρέχουσα θέση του οχήματος, χρησιμοποιώντας συντεταγμ..

CAN PinToDrive 600

526€

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας για το αυτοκίνητό σαςΠεριλαμβάνει :- Clifford 330X1ESP, Canbus σύστημα ασφαλείας  που λειτουργεί πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου για τον έλεγχο του συναγερμού με εγγύσηση εφ' όρου ζωής. (229€)- Ampire WFS300-BT, κορυφαίο CAN bus immobiliser που εξασφαλίζει την προστασία του αυτοκινήτ..

Clifford 330X1 Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

229€

Συναγερμός αυτοκινήτου CAN BUS για οχήματα: Audi/ Bmw/ Chrysler/ Fiat/ Mercedes/ Dodge/ Jeep/ Skoda/ Peugeot/ Citroen/ Mitsubishi/ Porsche/ Lancia/ Seat / VWTo Clifford 330X1 είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού ..

Clifford 330X1D Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

199€

Συναγερμός αυτοκινήτου CAN BUS.To Clifford 330X1D είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού και αφοπλίστε μέσω του CANBUS.  Έχετε τη μέγιστη ασφάλεια του οχήματός σας από την κορυφαία αμερικάνικη εταιρία Clifford. Συμβ..

Clifford 330X1ESP Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

229€

Συναγερμός αυτοκινήτου CAN BUS. To Clifford 330X1ESP είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού και αφοπλίστε μέσω του CANBUS.  Έχετε τη μέγιστη ασφάλεια του οχήματός σας από την κορυφαία αμερικάνικη εταιρία Cliffo..

Clifford 330X1F Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

299€

Συναγερμός αυτοκινήτου CAN BUS.To Clifford 330X1F είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού και αφοπλίστε μέσω του CANBUS.  Έχετε τη μέγιστη ασφάλεια του οχήματός σας από την κορυφαία αμερικάνικη εταιρία Clifford. Συμβ..

Clifford 330X1J Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

149€

Συναγερμός αυτοκινήτου CAN BUS.To Clifford 330X1J είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού και αφοπλίστε μέσω του CANBUS.  Έχετε τη μέγιστη ασφάλεια του οχήματός σας από την κορυφαία αμερικάνικη εταιρία Clifford. Συμβ..

Clifford 330X2 Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

229€

Συναγερμός Αυτοκινήτου CAN BUSO Clifford 330X2 είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού και αφοπλίστε μέσω του CANBUS.Έχετε τη μέγιστη ασφάλεια του οχήματός σας από την κορυφαία αμερικάνικη εταιρία Clifford. Συμβατό με όλ..

Clifford 330X3 Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

229€

Συναγερμός αυτοκινήτου τεχνολογίας CAN BUS Σύστημα ασφαλείας CAN BUS OEM για οχήματα: Ford/ Honda/ Mazda/ Mercedes/ Nissan/ Renault/ Toyota To Clifford 330X3J είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού και αφοπλίστε μέ..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 103 (7 Σελ.)