2310 312786 / 2310 329232

Συστήματα Συναγερμού

Συστήματα Συναγερμού


Ampire WFS400 Αόρατο Σύστημα Ασφαλείας

169€

Ampire WFS400 Αόρατο Σύστημα Ασφαλείας Με το WFS400 χρησιμοποιείτε τα κουμπιά του οχήματός σας, για να δημιουργήσετε μια μοναδική ακολουθία κωδικού PIN.Μόλις δοθεί ο σωστός κωδικός, τότε μόνο μπορείτε να εκκινήσετε το αυτοκίνητο σας.Η μέγιστη ασφάλεια... χωρίς καλώδια !Το  WFS400 είναι ίσως το πρώτο αναβαθμιζόμενο σύστημα ακινητοποίη..

Ampire WFS400-BT Αόρατο Σύστημα Ασφαλείας με Bluetooth

279€

Ampire WFS400-BT Αόρατο Σύστημα Ασφαλείας με BluetoothΜε το WFS400-BT χρησιμοποιείτε τα κουμπιά του οχήματός σας, για να δημιουργήσετε μια μοναδική ακολουθία κωδικού PIN.Μόλις δοθεί ο σωστός κωδικός, τότε μόνο μπορείτε να εκκινήσετε το αυτοκίνητο σας.Και για να διευκολύνουμε τον χρήστη, με το WFS400-BT και έχοντας μαζί σας τα ειδικά bluetooth ..

Avital 3100L Συναγερμός Αυτοκινήτου 1-way

89€

Το σύστημα ασφαλείας Avital 3100L θα προστατέψει το όχημά σας, με τις πιο εξελιγμένες ηλεκτρονικές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες σήμερα, συμπεριλαμβανομένου του αισθητήρα κρούσης Stinger DoubleGuard, της σειρήνας έξι τόνων Revenger και του Failsafe Starter Kill...

Avital 3101L Συναγερμός Αυτοκινήτου

59€

Σύστημα ασφαλείας 1-way με 1 χειριστήριο 4-button.Όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε σε ένα βασικό σύστημα ασφάλειας θα τα βρείτε στον Avital 3101. Το πιο προσιτό σύστημα ασφαλείας με έλεγχο του συστήματος σας από το 4-button χειριστήριο με εμβέλεια έως 500 μέτρα.Περιλαμβάνει:· Κυλιόμενους μεταβαλλόμενους μη αντιγράψιμους κωδικούς· 1 χειρισ..

Avital 3305L Συναγερμός Αυτοκινήτου

199€

Σύστημα Ασφαλείας Αυτοκινήτου Avital 2-WayΗ Avital ® είναι υπερήφανη που παρουσιάζει το πιο προσιτό σύστημα ασφαλείας 2-Way που θα προστατέψει το όχημα σας με τις πιο εξελιγμένες ηλεκτρονικές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες σήμερα. Συμπεριλαμβανομένου του αισθητήρα κραδασμού, της 6τονης σειρήνας και του Failsafe® Starter Kill.Με εγγύηση εφ' ..

Avital 5305L Συναγερμός Αυτοκινήτου με Εκκίνηση Κινητήρα

269€

2-Way Σύστημα Ασφαλείας & Εκκίνησης Κινητήρα.Κορυφαίο σύστημα ασφαλείας αυτοκινήτου και απομακρυσμένη εκκίνησης, από την Avital. Το αυτοκίνητο σας θα πάρει μπρος με το πάτημα ενός κουμπιού σε απόσταση έως και 500 μέτρα μακριά - και θα το επιβεβαιώσει στην LCD οθόνη του 2-way χειριστηρίου σας. Ο συναγερμός λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο: όταν..

CAN 3900 Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

149€

Σύστημα συναγερμού CanBus, που λειτουργεί πάνω από το εργοστασιακό χειριστήριο.Ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας που σας παρέχεται με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που απαιτούνται για την προστασία του αυτοκινήτου σας, καθώς και με μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες που αποσκοπούν στην βελτίωση της άνεσης στη λειτουργίας του οχήματος.Χαρα..

CAN GPS 400

378€

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας για το αυτοκίνητό σαςΠεριλαμβάνει:- Clifford 330X1D, Canbus σύστημα ασφαλείας  που λειτουργεί πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου για τον έλεγχο του συναγερμού με εγγύσηση εφ' όρου ζωής(199€).- Keetec GPS Sniper, σύστημα εντοπισμού της τρέχουσα θέση του οχήματος, χρησιμοποιώντας συντεταγμ..

CAN PinToDrive 600

526€

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας για το αυτοκίνητό σαςΠεριλαμβάνει :- Clifford 330X1ESP, Canbus σύστημα ασφαλείας  που λειτουργεί πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου για τον έλεγχο του συναγερμού με εγγύσηση εφ' όρου ζωής. (229€)- Ampire WFS300-BT, κορυφαίο CAN bus immobiliser που εξασφαλίζει την προστασία του αυτοκινήτ..

Clifford 3005X Συναγερμός Αυτοκινήτου 1-way

69€

Σύστημα ασφαλείας με ένα χειριστήριο με 4-button. Το νέο σύστημα της cliiford διαθέτει ένα χειριστήριο με 4 κουμπιά. Αυτό το σύστημα ασφαλείας Clifford Matrix +1 θα προστατέψει το όχημα σας με τις πιο εξελιγμένες ηλεκτρονικές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες σήμερα, συμπεριλαμβανομένου και του αισθητήρα κραδασμού και της 6τονης σειρήνας...

Clifford 3105X Συναγερμός Αυτοκινήτου 1-way

109€

Σύστημα ασφαλείας με δύο χειριστήρια με 4-button. Το νέο σύστημα της cliiford διαθέτει χειριστήρια με 4 κουμπιά. Αυτό το σύστημα ασφαλείας Clifford Matrix +1 θα προστατέψει το όχημα σας με τις πιο εξελιγμένες ηλεκτρονικές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες σήμερα, συμπεριλαμβανομένου και του αισθητήρα κραδασμού και της 6τονης σειρήνας...

Clifford 3205X Συναγερμός Αυτοκινήτου Με Τηλεειδοποίηση Mε 2-way LCD Χειριστήριο

159€

Σύστημα Ασφαλείας Αυτοκινήτου Clifford 2-Way Η Clifford® είναι υπερήφανη που παρουσιάζει το πιο προσιτό σύστημα ασφαλείας 2-Way που θα προστατέψει το όχημα σας με τις πιο εξελιγμένες ηλεκτρονικές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες σήμερα. Συμπεριλαμβανομένου του αισθητήρα κραδασμού, της 6τονης σειρήνας και του Failsafe® Starter Kill.Με εγγύηση ε..

Clifford 3305X Συναγερμός Αυτοκινήτου 2-way Με Τηλεειδοποίηση (Matrix 1X)

199€

Σύστημα Ασφαλείας Αυτοκινήτου Clifford 2-WayΗ Clifford® είναι υπερήφανη που παρουσιάζει το πιο προσιτό σύστημα ασφαλείας με τηλεειδοποίηση που θα προστατέψει το όχημα σας με τις πιο εξελιγμένες ηλεκτρονικές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες σήμερα, συμπεριλαμβανομένου του αισθητήρα κραδασμού, της 6τονης σειρήνας και του Failsafe® Starter Kill...

Clifford 330X1 Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

229€

Συναγερμός αυτοκινήτου CAN BUS για οχήματα: Audi/ Bmw/ Chrysler/ Fiat/ Mercedes/ Dodge/ Jeep/ Skoda/ Peugeot/ Citroen/ Mitsubishi/ Porsche/ Lancia/ Seat / VWTo Clifford 330X1 είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού ..

Clifford 330X1B BETTER Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

179€

Συναγερμός αυτοκινήτου CAN BUS.To Clifford 330X1B είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού και αφοπλίστε μέσω του CANBUS.  Έχετε τη μέγιστη ασφάλεια του οχήματός σας από την κορυφαία αμερικάνικη εταιρία Clifford. Συμβ..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 120 (8 Σελ.)