2310 312786 / 2310 329232

Συστήματα Συναγερμού

Συστήματα Συναγερμού


Out of stock
Ampire WFS400 Αόρατο Σύστημα Ασφαλείας Ampire WFS400 Αόρατο Σύστημα Ασφαλείας

Ampire WFS400 Αόρατο Σύστημα Ασφαλείας

169€

Ampire WFS400 Αόρατο Σύστημα Ασφαλείας Με το WFS400 χρησιμοποιείτε τα κουμπιά του οχήματός σας, για να δημιουργήσετε μια μοναδική ακολουθία κωδικού PIN.Μόλις δοθεί ο σωστός κωδικός, τότε μόνο μπορείτε να εκκινήσετε το αυτοκίνητο σας.Η μέγιστη ασφάλεια... χωρίς καλώδια !Το  WFS400 είναι ίσως το πρώτο αναβαθμιζόμενο σύστημα ακινητοποίη..

Out of stock
Avital 3101L Συναγερμός Αυτοκινήτου Avital 3101L Συναγερμός Αυτοκινήτου

Avital 3101L Συναγερμός Αυτοκινήτου

59€

Σύστημα ασφαλείας 1-way με 1 χειριστήριο 4-button.Όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε σε ένα βασικό σύστημα ασφάλειας θα τα βρείτε στον Avital 3101. Το πιο προσιτό σύστημα ασφαλείας με έλεγχο του συστήματος σας από το 4-button χειριστήριο με εμβέλεια έως 500 μέτρα.Περιλαμβάνει:· Κυλιόμενους μεταβαλλόμενους μη αντιγράψιμους κωδικούς· 1 χειρισ..

Out of stock
Avital 3305L Συναγερμός Αυτοκινήτου Avital 3305L Συναγερμός Αυτοκινήτου

Avital 3305L Συναγερμός Αυτοκινήτου

199€

Σύστημα Ασφαλείας Αυτοκινήτου Avital 2-WayΗ Avital ® είναι υπερήφανη που παρουσιάζει το πιο προσιτό σύστημα ασφαλείας 2-Way που θα προστατέψει το όχημα σας με τις πιο εξελιγμένες ηλεκτρονικές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες σήμερα. Συμπεριλαμβανομένου του αισθητήρα κραδασμού, της 6τονης σειρήνας και του Failsafe® Starter Kill.Με εγγύηση εφ' ..

Out of stock
Avital 5305L Συναγερμός Αυτοκινήτου με Εκκίνηση Κινητήρα Avital 5305L Συναγερμός Αυτοκινήτου με Εκκίνηση Κινητήρα

Avital 5305L Συναγερμός Αυτοκινήτου με Εκκίνηση Κινητήρα

269€

2-Way Σύστημα Ασφαλείας & Εκκίνησης Κινητήρα.Κορυφαίο σύστημα ασφαλείας αυτοκινήτου και απομακρυσμένη εκκίνησης, από την Avital. Το αυτοκίνητο σας θα πάρει μπρος με το πάτημα ενός κουμπιού σε απόσταση έως και 500 μέτρα μακριά - και θα το επιβεβαιώσει στην LCD οθόνη του 2-way χειριστηρίου σας. Ο συναγερμός λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο: όταν..

Out of stock
Bizzar Συναγερμός Αυτοκινήτου BCA-UPG

Bizzar Συναγερμός Αυτοκινήτου BCA-UPG

79€

Συναγερμός αυτοκινήτου PLIP, χειρισμός από τα εργοστασιακά τηλ/ρια.Χαρακτηριστικά: Διαιρούμενος συναγερμός αυτοκίνητουΣειρήνα 120dB 6toneΡελέ μπλοκαρίσματος κινητήραΑισθητήρας ΚραδασμούΟγκομετρικό ΡαντάρΣύστημα ComfortΣυνεργασία με όλους τους τύπους κεντρικών κλειδωμάτων..

Out of stock
Bizzar Σύστημα συναγερμού BCA1

Bizzar Σύστημα συναγερμού BCA1

89€

1-way Συναγερμός αυτοκινήτου.Χαρακτηριστικά:Διαιρούμενος συναγερμός αυτοκίνητου.2 Τηλεχειριστήρια με 4 μπουτόνΣειρήνα 120dB 6toneΡελέ μπλοκαρίσματος κινητήραΑισθητήρας ΚραδασμούΟγκομετρικό ΡαντάρΣύστημα Comfort για ανέβασμα ηλεκτρικών παραθύρωνΣυμβατό με όλους τους τύπους κεντρικών κλειδωμάτων..

Out of stock
CAN 3900  Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

CAN 3900 Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

149€

Σύστημα συναγερμού CanBus, που λειτουργεί πάνω από το εργοστασιακό χειριστήριο.Ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας που σας παρέχεται με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που απαιτούνται για την προστασία του αυτοκινήτου σας, καθώς και με μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες που αποσκοπούν στην βελτίωση της άνεσης στη λειτουργίας του οχήματος.Χαρα..

Out of stock
CAN GPS 400

CAN GPS 400

378€

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας για το αυτοκίνητό σαςΠεριλαμβάνει:- Clifford 330X1D, Canbus σύστημα ασφαλείας  που λειτουργεί πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου για τον έλεγχο του συναγερμού με εγγύσηση εφ' όρου ζωής(199€).- Keetec GPS Sniper, σύστημα εντοπισμού της τρέχουσα θέση του οχήματος, χρησιμοποιώντας συντεταγμ..

Out of stock
CAN PinToDrive 600

CAN PinToDrive 600

526€

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλείας για το αυτοκίνητό σαςΠεριλαμβάνει :- Clifford 330X1ESP, Canbus σύστημα ασφαλείας  που λειτουργεί πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου για τον έλεγχο του συναγερμού με εγγύσηση εφ' όρου ζωής. (229€)- Ampire WFS300-BT, κορυφαίο CAN bus immobiliser που εξασφαλίζει την προστασία του αυτοκινήτ..

Out of stock
Clifford 330X1 Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

Clifford 330X1 Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

229€

Συναγερμός αυτοκινήτου CAN BUS για οχήματα: Audi/ Bmw/ Chrysler/ Fiat/ Mercedes/ Dodge/ Jeep/ Skoda/ Peugeot/ Citroen/ Mitsubishi/ Porsche/ Lancia/ Seat / VWTo Clifford 330X1 είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού ..

Out of stock
Clifford 330X1D Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus Clifford 330X1D Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

Clifford 330X1D Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

199€

Συναγερμός αυτοκινήτου CAN BUS.To Clifford 330X1D είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού και αφοπλίστε μέσω του CANBUS.  Έχετε τη μέγιστη ασφάλεια του οχήματός σας από την κορυφαία αμερικάνικη εταιρία Clifford. Συμβ..

Out of stock
Clifford 330X1ESP Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

Clifford 330X1ESP Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

229€

Συναγερμός αυτοκινήτου CAN BUS. To Clifford 330X1ESP είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού και αφοπλίστε μέσω του CANBUS.  Έχετε τη μέγιστη ασφάλεια του οχήματός σας από την κορυφαία αμερικάνικη εταιρία Cliffo..

Out of stock
Clifford 330X1F Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

Clifford 330X1F Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

299€

Συναγερμός αυτοκινήτου CAN BUS.To Clifford 330X1F είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού και αφοπλίστε μέσω του CANBUS.  Έχετε τη μέγιστη ασφάλεια του οχήματός σας από την κορυφαία αμερικάνικη εταιρία Clifford. Συμβ..

Out of stock
Clifford 330X1J Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

Clifford 330X1J Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

149€

Συναγερμός αυτοκινήτου CAN BUS.To Clifford 330X1J είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού και αφοπλίστε μέσω του CANBUS.  Έχετε τη μέγιστη ασφάλεια του οχήματός σας από την κορυφαία αμερικάνικη εταιρία Clifford. Συμβ..

Out of stock
Clifford 330X2 Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

Clifford 330X2 Συναγερμός Αυτοκινήτου Can Bus

229€

Συναγερμός Αυτοκινήτου CAN BUSO Clifford 330X2 είναι συναγερμός αυτοκινήτου που δουλεύει πάνω από τα εργοστασιακά χειριστήρια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε τα OEM χειριστήρια σας για τον έλεγχο του συναγερμού και αφοπλίστε μέσω του CANBUS.Έχετε τη μέγιστη ασφάλεια του οχήματός σας από την κορυφαία αμερικάνικη εταιρία Clifford. Συμβατό με όλ..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 103 (7 Σελ.)