2310 312786 / 2310 329232

Επεξεργαστές ήχου

Επεξεργαστές ήχου


Out of stock
Alpine KCA-410C Προσαρμογέας Ήχου

Alpine KCA-410C Προσαρμογέας Ήχου

99€

Alpine KCA-410C Προσαρμογέας ΉχουΜιλώντας για ευελιξία - με τον προσαρμογέα πηγής KCA-410C Versatile-Link μπορείτε να προσθέσετε έως και δύο προϊόντα Alpine και να "κερδίσετε" δύο βοηθητικές εισόδους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε τέσσερις ξεχωριστές πηγές (δορυφορικό ραδιόφωνο, MP3 player, τηλέφωνο Bluetooth κ.λπ.) μέσω μίας..

Out of stock
Alpine PXA-H800

Alpine PXA-H800

680€

Οι εκτενείς δυνατότητες επεξεργασίας ήχου του PXA-H800 θα μεγιστοπο&iot..

Out of stock
Alpine RUX-C800

Alpine RUX-C800

220€

Το RUX-C800 παρέχει πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του PXA-H800 και ενδείξεις με αν..

Out of stock
AudioControl 6XS Επεξεργαστής Ήχου AudioControl 6XS Επεξεργαστής Ήχου

AudioControl 6XS Επεξεργαστής Ήχου

119€

Ηλεκτρονικό crossover 6 Κάναλια, με ενσύρματο χειριστήριο. · 6 εισόδων και 8 εξόδων · 24dB ανά οκτάβα, ενεργό crossover 2 κατευθύνσεων · Απόδοση Audiophile Crossover · Ελεγκτές εξόδου · Υψηλής τάσης έξοδοι · Χαμηλή ειδική αντίσταση · Τηλεχειριζόμενος έλεγχος εξόδου subwoofer..

Out of stock
AudioControl DQL-8 Επεξεργαστής Ήχου AudioControl DQL-8 Επεξεργαστής Ήχου

AudioControl DQL-8 Επεξεργαστής Ήχου

699€

Ψηφιακός μετατροπέας Hi σε Low με equalizer & είσοδο AUX. Οκτώ καναλιών converter εξόδου με βοηθητική είσοδο και ψηφιακό επεξεργαστή σήματος. Το DQL-8 προηγμένος μετατροπέας εξόδου γραμμής είναι ο απόλυτος ΟΕΜ επεξεργαστής σχεδιασμένος με στόχο τη βελτίωση του συστήματος OEM, διατηρώντας παράλληλα την εμφάνιση και τις λειτουργίες του εργοστ..

Out of stock
AudioControl EQX Επεξεργαστής Ήχου AudioControl EQX Επεξεργαστής Ήχου

AudioControl EQX Επεξεργαστής Ήχου

229€

Aναλογικό Equalizer με Crossover Μια εντυπωσιακή ενημέρωσητου πρώτου σοβαρού Equalizer / Crossover.  Δεκατρία φίλτρα ισοσταθμιστή διπλής ζώνης καιπρογραμματιζόμενο φίλτρο συχνότητας (PFM). 24 κλίση dB / οκτάβα 2-wayLinkwitz-Riley ηλεκτρονικό crossover που σας επιτρέπει εύκολα να ελέγξετε έναsubwoofer για το επίπεδο του μπάσου. Διαθέτει ε..

Out of stock
AudioControl LC2i Επεξεργαστής Ήχου AudioControl LC2i Επεξεργαστής Ήχου

AudioControl LC2i Επεξεργαστής Ήχου

119€

2 Kαναλιών Line Out Converter με AccuBASS (tm) και έλεγχος Subwoofer. Το LC2i, είναι έναςσυμπαγής επεξεργαστής δύο καναλιών με ενεργό κύκλωμα εισόδου, που του επιτρέπεινα δέχεται είσοδο ηχείων μέχρι 400 watt ανά κανάλι από το εργοστασιακή εγκατεστημένηπηγή ή ενισχυτή. Τα μετατρέπει σε υψηλής ποιότητας προ-ενισχύσεις που μπορούνστη συνέχεια να συ..

Out of stock
AudioControl LC7 Επεξεργαστής Ήχου

AudioControl LC7 Επεξεργαστής Ήχου

230€

To AUDIOCONTROL LC7i, έξι καναλιών, προσφέρει σε όλους τους λάτρεις της μουσικής μια ..

Out of stock
AudioControl SA-3055 Επεξεργαστής Ήχου AudioControl SA-3055 Επεξεργαστής Ήχου

AudioControl SA-3055 Επεξεργαστής Ήχου

1.949€

Real Time SpectrumAnalyzer and SPL Meter Οι επαγγελματίεςεγκαταστάτες πρέπει να έχουν το καλύτερα διαγνωστικό εξοπλισμό. Χρειάζονται τονεξοπλισμό για να βεβαιωθούνε ότι το σύστημα ήχου του αυτοκινήτου σας είναι σετέλεια αρμονία με το ηχητικό περιβάλλον του αυτοκινήτου σας και τις προσωπικέςσας προτιμήσεις. Το AudioControl SA-3055 είναι το απόλυτ..

Out of stock
AudioControl Sa-4100i Μικρόφωνο Μέτρησης Ήχου AudioControl Sa-4100i Μικρόφωνο Μέτρησης Ήχου

AudioControl Sa-4100i Μικρόφωνο Μέτρησης Ήχου

299€

Μικρόφωνου δοκιμής και μέτρησης για iOSΤο SA-4100i είναι ένα βαθμονομημένο, πλήρους φάσματος, ομοιόμορφο μικρόφωνο δοκιμής και μέτρησης για άμεση σύνδεση σε συσκευές iOS που εκτελούν λογισμικό iOS 5.0 ή νεότερη έκδοση. Με το SA-4100i και την εφαρμογή AudioControl Mobile Tools μπορείτε να αναλύσετε την ακουστική οποιουδήποτε περιβάλλοντος με υψηλή α..

Out of stock
AudioControl THE EPICENTER Επεξεργαστής Ήχου AudioControl THE EPICENTER Επεξεργαστής Ήχου

AudioControl THE EPICENTER Επεξεργαστής Ήχου

229€

Ψηφιακός επεξεγαστής επαναφοράς μπάσου.  Το MP3 player σας σκέφτεται ότι το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας είναι ένα ζευγάρι ακουστικά, έτσι αυτό αφαιρεί το μπάσο! Το Epicenter επαναφέρει την συγκλονιστική δύναμη του μπάσου. ·Ψηφιακός επεξεργαστής επαναφοράς μπάσου.   ·Ψηφιακός επεξεργαστής επαναφοράς μπάσου ·Ρυθμίσεις..

Out of stock
PowerBass ALC-4  Μετατροπέας 4 Καναλιών

PowerBass ALC-4 Μετατροπέας 4 Καναλιών

89€

 ALC-4 Καναλιών ΜετατροπέαςΤο ALC-4 είναι ένας premium 4-καναλιών LOC (Line Output Converter) για την ενσωμάτωση ραδιοφώνων εργοστασίων OEM με εξόδους υψηλού επιπέδου σε ενισχυτές μετά την αγορά με εισόδους χαμηλού επιπέδου.Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας εξαρτήματα χαμηλής αντοχής και τεχνολογία SMD (Surface Mount Devices), το υψηλό επίπεδο ..

Out of stock
PowerBass ASC-1.21.2 Πυκνωτής Ψηφιακής Ενίσχυσης Farad

PowerBass ASC-1.21.2 Πυκνωτής Ψηφιακής Ενίσχυσης Farad

59€

Powerbass ASC-1.21.2 Πυκνωτής Ψηφιακής Ενίσχυσης FaradΠαρέχει την στιγμιαία ισχύ που χρειάζεται ο ενισχυτής σας για μέγιστη SPL και αυστηρότερο μπάσο μαζί με δυναμικότερο χώρο κεφαλής.Οι πυκνωτές παρέχουν "στιγμιαία" τάση και ρεύμα για να κρατήσουν τους ενισχυτές σας τροφοδοτικό από χαλάρωση όταν χρειάζεστε τη μέγιστη ισχύ. Θα παρέχουν τάση αμέσως ..

Out of stock
PowerBass ASC-2.4 Πυκνωτής Σκλήρυνσης Farad

PowerBass ASC-2.4 Πυκνωτής Σκλήρυνσης Farad

79€

 ASC-2.4  Πυκνωτής σκλήρυνσης FaradΠαρέχει την στιγμιαία ισχύ που χρειάζεται ο ενισχυτής σας για μέγιστη SPL και αυστηρότερο μπάσο μαζί με δυναμικότερο χώρο κεφαλής.Οι πυκνωτές παρέχουν "στιγμιαία" τάση και ρεύμα για να κρατήσουν τους ενισχυτές σας τροφοδοτικό από χαλάρωση όταν χρειάζεστε τη μέγιστη ισχύ. Θα παρέχουν τάση αμέσως σε αντίθε..

Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)