2310 312786 / 2310 329232

Βοηθήματα παρκαρίσματος

Βοηθήματα παρκαρίσματος


Alpine HCE-C200F Μπροστινή Κάμερα

199€

Alpine HCE-C200F Μπροστινή ΚάμεραΗ μπροστινή κάμερα HCE-C200F επιτρέπει στον οδηγό να δει οτιδήποτε δεν μπορεί να παρατηρηθεί σε κανονικές συνθήκες από τη θέση του οδηγού, και κάνει πιο ασφαλέστερη την οδήγηση. Οι πεζοί, ποδηλάτες ή τα μικρά παιδιά γίνονται ορατά την τελευταία στιγμή, ειδικά όταν διέρχονται από τα "τυφλά" σημεία ή άπο τις γωνίες. Μ..

Ampire display for parking sensor PD400COL

19€

Αυτή η οθόνη LED είναι κατάλληλη μόνο για τους συναγερμούς AMPIRE PS400C ... / PSA400C ... και απλά συνδέεται στην αντίστοιχη υποδοχή οθόνης LED της μονάδας ελέγχου. Το PD400COL σας ενημερώνει όχι μόνο για την απόσταση από το αντικείμενο, αλλά και για το αν το αντικείμενο βρίσκεται δεξιά ή αριστερά. Η οθόνη ενσωματώνεται όμορφα σε κάθε ταμπλό και ε..

Ampire HCE‐C125 Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητα (Τεμάχιο)

108€

Ampire HCE‐C125 Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητα (Τεμάχιο)Μια κάμερα οπίσθιας όψης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στάθμευσης και να κάνετε την αντιστροφή ασφαλέστερη. Η εικόνα της κάμερας ενεργοποιείται αυτόματα όταν αλλάζετε αντίστροφα.Οι κάμερες είναι πολύ μικρές, έτσι ώστε να είναι εύκολο να εγκατασταθ..

Ampire HCE‐C127D Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητα (Τεμάχιο)

98€

Ampire HCE‐C127D Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητα (Τεμάχιο)Μια κάμερα οπίσθιας όψης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στάθμευσης και να κάνετε την αντιστροφή ασφαλέστερη. Η εικόνα της κάμερας ενεργοποιείται αυτόματα όταν αλλάζετε αντίστροφα.Οι κάμερες είναι πολύ μικρές, έτσι ώστε να είναι εύκολο να εγκαταστα..

Ampire HCE‐C157D Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητα (Τεμάχιο)

198€

Ampire HCE‐C157D Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητα (Τεμάχιο)Μια κάμερα οπίσθιας όψης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στάθμευσης και να κάνετε την αντιστροφή ασφαλέστερη. Η εικόνα της κάμερας ενεργοποιείται αυτόματα όταν αλλάζετε αντίστροφα.Οι κάμερες είναι πολύ μικρές, έτσι ώστε να είναι εύκολο να εγκαταστα..

Ampire HCE‐C210RD Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας Πολλαπλής Θέασης (Τεμάχιο)

328€

Ampire HCE‐C210RD Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας Πολλαπλής Θέασης (Τεμάχιο)Αυτή η μικροσκοπική μονάδα δεν έχει επιπλέον μαύρο κουτί, απλά ένα καλώδιο που συνδέεται απευθείας στο πίσω μέρος της κεντρικής μονάδας.Η εικόνα είναι εξαιρετικά φωτεινή και σαφές, ώστε να γνωρίζετε πάντα αυτό που είναι πίσω σας, για πιο εύκολο χειρισμό και μεγαλύτερη ασφάλεια. ..

Ampire HCE‐C252RD Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας Πολλαπλής Θέασης (Τεμάχιο)

309€

Ampire HCE‐C252RD Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας Πολλαπλής Θέασης (Τεμάχιο)Αυτό το σύστημα κάμερας με οπίσθιο προβολέα παρέχει ασφάλεια στάθμευσης με τεχνολογία αιχμής και τεχνολογία κάμερας με πλήρη οθόνη αφής.Ενεργοποιείται αυτόματα κατά την αντιστροφή και επίσης σβήνει τον ήχο, ώστε να ακούτε τα σήματα του αισθητήρα στάθμευσης.Υπάρχει μια επιλογή απ..

Ampire HCE‐C257FD Σύστημα Καμερών Πολλαπλής Μπροστινής Λήψης (Τεμάχιο)

249€

Ampire HCE‐C257FD Σύστημα Καμερών Πολλαπλής Μπροστινής Λήψης (Τεμάχιο)Αυτό το σύστημα κάμερας προβολής προσφέρει ασφάλεια στάθμευσης με τεχνολογία αιχμής της κάμερας και πλήρη λειτουργία οθόνης αφής.Ένα ευρύ φάσμα προβολής παρέχει καλύτερη ορατότητα όταν βγαίνει από «τυφλά» σοκάκια ή γύρω από φραγμένες γωνίες. Ιδιαίτερα χρήσιμο για τη μείωση των τυ..

Ampire KC203-BLK Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Φορτηγά και Λεωφορεία (Τεμάχιο)

99€

Ampire KC203-BLK Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητο και Φορτηγά (Τεμάχιο)Η κάμερα οπισθοπορείας KC203 είναι μια κάμερα παρακολούθησης με απεριόριστη χρήση στο αυτοκίνητο, το λεωφορείο, το RV, το φορτηγό και το τρέιλερ ή για την παρακολούθηση ακινήτων, κτιρίων και δωματίων. Το περίβλημα αλουμινίου είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ..

Ampire KC203-SIL Ασημί Κάμερα Οπισθοπορείας για Φορτηγά και Λεωφορεία (Τεμάχιο)

99€

Ampire KC203-SIL Ασημί Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητο και Φορτηγά (Τεμάχιο)Η κάμερα οπισθοπορείας KC203 είναι μια κάμερα παρακολούθησης με απεριόριστη χρήση στο αυτοκίνητο, το λεωφορείο, το RV, το φορτηγό και το τρέιλερ ή για την παρακολούθηση ακινήτων, κτιρίων και δωματίων. Το περίβλημα αλουμινίου είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ..

Ampire KC203-WHI Λευκή Κάμερα Οπισθοπορείας για Φορτηγά και Λεωφορεία (Τεμάχιο)

99€

Ampire KC203-WHI Λευκή Κάμερα Οπισθοπορείας για Φορτηγά και Λεωφορεία (Τεμάχιο)Η κάμερα οπισθοπορείας KC203 είναι μια κάμερα παρακολούθησης με απεριόριστη χρήση στο αυτοκίνητο, το λεωφορείο, το RV, το φορτηγό και το τρέιλερ ή για την παρακολούθηση ακινήτων, κτιρίων και δωματίων. Το περίβλημα αλουμινίου είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, α..

Ampire KC302 Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητα και Φορτηγά (Τεμάχιο)

79€

Ampire KC302 Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητα και Φορτηγά (Τεμάχιο)Η KC302 της Ampire μπορεί προαιρετικά να εγκατασταθεί ως ενσωματωμένη κάμερα. Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα περιλαμβάνονται ήδη στην παράδοση. Πρόκειται για μια κάμερα οπισθοπορείας / παρακολούθησης με απεριόριστη περιοχή εφαρμογής στο αυτοκίνητο, το λεωφορείο, το τροχόσπιτο..

Ampire KC403-50 Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητα και Φορτηγά (Τεμάχιο)

79€

Ampire KC403-50 Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητα και Φορτηγά (Τεμάχιο)Η KC403-50 της Ampire μπορεί να εγκατασταθεί ως ενσωματωμένη κάμερα. Πρόκειται για μια κάμερα οπισθοπορείας / παρακολούθησης με απεριόριστη περιοχή εφαρμογής στο αυτοκίνητο, το λεωφορείο, το τροχόσπιτο, το φορτηγό, το ρυμουλκούμενο ή για την παρακολούθηση κτιρίων και δωμ..

Ampire KC403-70 Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητα και Φορτηγά (Τεμάχιο)

99€

Ampire KC403-70 Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητα και Φορτηγά (Τεμάχιο)Η KC403-70 της Ampire μπορεί να εγκατασταθεί ως ενσωματωμένη κάμερα. Πρόκειται για μια κάμερα οπισθοπορείας / παρακολούθησης με απεριόριστη περιοχή εφαρμογής στο αυτοκίνητο, το λεωφορείο, το τροχόσπιτο, το φορτηγό, το ρυμουλκούμενο ή για την παρακολούθηση κτιρίων και δωμ..

Ampire KC403-90 Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητα και Φορτηγά (Τεμάχιο)

79€

Ampire KC403-90 Μαύρη Κάμερα Οπισθοπορείας για Αυτοκίνητα και Φορτηγά (Τεμάχιο)Το KC403-90 της Ampire μπορεί να εγκατασταθεί ως ενσωματωμένη κάμερα. Πρόκειται για μια κάμερα οπισθοπορείας / παρακολούθησης με απεριόριστη περιοχή εφαρμογής στο αυτοκίνητο, το λεωφορείο, το τροχόσπιτο, το φορτηγό, το ρυμουλκούμενο ή για την παρακολούθηση γης, κτιρίων κ..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 47 (4 Σελ.)