2310 312786 / 2310 329232

Αξεσουάρ Συναγερμού

Αξεσουάρ Συναγερμού


Bizzar BCA2+ Ανταλλακτικό Remote

49€

Bizzar BCA2+ Ανταλλακτικό Remote 2 Way LCD επαναφορτιζόμενο τηλεκοντρόλ τηλεειδοποίησης BCA2+...

Ampire OBD-C100

89€

AMPIRE OBD σύστημα ασφάλειας που περιλαμβάνει κωδικοποιημένο αντάπτορα με καλώδιο στην τσάντα μεταφοράς. Μήκους 1 μέτρο. Τα καινούργια Αυτοκίνητα είναι με εξοπλισμένα με την OBDφισα. Αυτή η OBDφίσα επιτρέπει την ανάγνωση δεδομένων για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, τον προγαμματισμό των μονάδων ελέγχου του οχήματος. Αυτή η διεπαφή δίνει στου..

Ampire OBD-C200 Σύστημα ασφαλείας OBD

49€

AMPIRE OBD σύστημα ασφάλειας που περιλαμβάνει κωδικοποιημένο αντάπτορα με καλώδιο στην τσάντα μεταφοράς. Μήκος 2 μ.Τα καινούργια αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με την OBDφίσα. Αυτή η OBDφίσα επιτρέπει την  ανάγνωση δεδομένων για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο , τον προγραμματισμό των μονάδων ελέγχου του οχήματος .Αυτή η διεπαφή δίνει στους κλέφ..

Ampire OBD-V200 Σύστημα ασφαλείας OBD

29€

Ampire καλώδιο προέκτασης και απόκρυψης της OBD φίσας, 2μ.Η ασφάλεια του οχήματος έχει γίνει ένα μεγάλο θέμα τα τελευταία χρόνια. Με την εισαγωγή της νέας τεχνολογίας που χρησιμοποιείται από τους κλέφτες αυτοκινήτων για να παραβιάσουν τα σύγχρονα οχήματα μέσω των αδύνατων σημείων, όπως της θύρας OBD του οχήματος. Υπάρχουν πολλές συσκευές στην αγ..

AMPIRE Passive Crossover for BMW

29€

AMPIRE Passive Crossover for BMW 2-way crossover για τα BMW M1 και BMW-T1. Συναρμολογούνται με έναν προσαρμογέα για την καλωδίωση της BMW..

Ampire ZVM100 Μοτέρ Κλειδαριάς

10€

Ampire Μοτέρ Κλειδαριάς.  Ανθεκτικό περίβλημα κατασκευασμένο από, ανθεκτικό στη θερμότητα, νάιλον...

Clifford 620C Ένδειξη Προστασίας Neon

19€

Η προαιρετική νέον της Clifford εφιστά την προσοχή του ίδιου του συναγερμού (ιδιαίτερα τη νύχτα) και μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα προς τους επίδοξους κλέφτες αυτοκινήτων: Αυτό το όχημα προστατεύεται από Clifford - καλύτερα να το αφήσετε μόνο του και προσπαθήστε  να κλέψετε κάποιου άλλου το αυτοκίνητο αντί αυτού!..

CLIFFORD G5 BLACKJAX 5 Σύστημα Συναγερμού Αυτοκινήτου

190€

Anti - carjackingΤο BlackJax είναι το μοναδικό σύστημα απόκρισης αντι - carjacking της Clifford που βάζει πρώτα την προσωπική σας ασφάλεια, ενώ χρησιμοποιώντας καινοτόμες εξελίξεις διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να ανακτήσουν τον έλεγχο του οχήματος. Αν ένας ένοπλος κλέφτης αυτοκινήτων πλησιάζει αμέσως παραδώστε τα κλειδιά και απομακρυσμένα..

CLIFFORD Διακόπτης Valet G4/G5

10€

Τα πλέον σύγχρονα εξαρτήματα Clifford είναι συμβατά με το G5!Μεγάλα νέα για το G5 - η Clifford έχει σχεδιάσει την επόμενη γενιά τεχνολογικής καινοτομίας στην ασφάλεια των οχημάτων για να είναι συμβατή προς τα πίσω.Ο διακόπτης του καλέντουρ σας είναι φθαρμένος, σπασμένος ή αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην είσοδο του δακτυλίου σας. Αν ναι, απλά αγο..

CLIFFORD Σειρήνα Συναγερμού Αυτοκινήτου Για G5

100€

Σειρήνα για συναγερμό αυτοκινήτου τύπου G5 της Clifford..

Direceted KIVW Smart key Mονάδα Διεπαφής

130€

KIVW - VW / AUDI / PORSCHE Smart key μονάδα διεπαφής..

Directed 103T Failsafe Starter Kill

89€

Failsafe Starter Kill Ψηφιακό πληκτρολόγιοΜπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της κατάσταση πανικού, Valet  ή έκτακτης ανάγκης...

Directed 1101T Μονάδα Παράκαμψης Κλειδιού

55€

Το Directed 1101T είναι μια μονάδα διασύνδεσης που χρησιμοποιείται κατά την εγκατάσταση προϊόντων απομακρυσμένης εκκίνησης σε οχήματα εξοπλισμένα με κλειδί εγγύτητας. Αυτός ο τύπος κλειδιού δεν χρειάζεται να εισαχθεί στην ανάφλεξη για να ξεκινήσει. Ένα μικρό τσιπ που ονομάζεται αναμεταδότης, μεταδίδει ένα πολύ χαμηλής ισχύος σήμα ραδιοσυχνοτήτ..

Directed 450R Πλακέτα Επέκτασης Καναλιών

100€

Πλακέτα επέκτασης Καναλιών 450R Directed (μέχρι 6) με κεραία - 434MHz   Ένας δέκτης 6 καναλιών που έχει προγραμματιζόμενες εξόδους από τον χρήστη θα μάθει κανάλια από οποιονδήποτε πομπό "HF".Μια προχωρημένη διαδρομή εκμάθησης χρησιμοποιείται για την αποθήκευση καναλιών πομπού, καθώς και για τον προγραμματισμό των τύπων εξόδου.Το..

Directed 451M Ρελέ Κλειδωμάτων

12€

Ειδικό ρελέ κλειδωμάτων DirectedΚλειδώστε ή ξεκλειδώστε εύκολα την πόρτα του αυτοκινήτου σας με το πάτημα ενός κουμπιού με αυτή τη διεπαφή κλειδώματος πόρτας που διαθέτει 2 ενσωματωμένα ρελέ 40-amp...

Εμφάνιση 1 έως 15 από 57 (4 Σελ.)