2310 312786 / 2310 329232

Συστήματα Συναγερμού

Συστήματα Συναγερμού


GEMINI 952 Συναγερμός μηχανής 1-Way

135€

GEMINI 952 Συναγερμός μηχανής 1-Way O Gemini 952 είναι ένας συναγερμός μηχανής 1-way που μας προστατεύει από κλοπή της μηχανής και μας προσφέρει περισσότερη ασφάλεια.Περιλαμβάνει:Πιεζοηλεκτρική σειρήνα υψηλής ισχύος και μπλοκάρισμα κινητήρα.Ενσωματωμένος αισθητήρας κραδασμού ρυθμιζόμενος μέσω του τηλεχειριστηρίου.Οπτική ένδειξη και ακουστι..

GEMINI 954 Συναγερμός μηχανής

215€

Συναγερμός ΜΟΤΟ αδιάβροχος και ανθεκτικός στους κραδασμούς.  Προγραμματισμός:- Ηχητικός οπτικός κατα την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση- Παθητικό όπλισμα του συναγερμού- Πανικός- Λειτουργία κατα της πειρατίας (anti-hijack)- Αυτόματη επαναενεργοποίηση του συναγερμού   Eιδική καλωδίωση για τις περισσότερες μοτοσυκλέτες +20..

GPS TRACKER DIR-108

69€

Σύστημα εντοπισμού GPS Mε εντοπισμό θέσης και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο μέσω Google link από την δωρεάν εφαρμογή. Η συσκευή DIR-108 είναι ένα είναι μικρό και έξυπνο προϊόν υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται ευρέως για τον εντοπισμό οχημάτων και την καταπολέμηση της κλοπής αυτοκινήτων , μοτοσυκλετών και φορτηγών...

GT Moto Alarm 970 Συναγερμός μηχανής

139€

Moto alarm GT 970 Διαθέτει δύο τηλεχειριστήρια έχει προστασία κινητήρα επίσης διαθέτει ενσωματωμένο ανιχνευτή κλίσης. Όλα τα ηλεκτρονικά του συναγερμού η  εφεδρική   μπαταρία καιη σειρήνα είναι ενσωματωμένα στη κεντρική μονάδα του συναγερμού , η οποία είναι αδιάβροχη με πολύ μικρές διαστάσεις. Επίσης ο συναγερμός έχει ρελέ..

Pandora Moto EU

249€

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το σύστημα συναγερμού Pandora Moto EU είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για την παροχή αξιόπιστης προστασίας για κάθε μηχανή. Η κεντρική μονάδα του συστήματος είναι τοποθετημένη σε αδιάβροχη θήκη και διαθέτει ενσωματωμένη κεραία και πομποδέκτη και ο χειρισμός της γίνεται από το χειριστήριο D-010 με firmware ειδικό για μηχανές..

Pandora X1100-moto GPS

349€

Ο πιο εύκολος τρόπος ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του αντικλεπτικού συστήματος μιας μηχανής, με την χρήση της λειτουργίας Hands Free. Δεν απαιτεί χρήση τηλεχειριστηρίου για την όπλιση και την αφόπλιση του συναγερμού της μηχανής σας. Αρκεί να πλησιάσετε ή να απομακρυνθείτε από την μηχανή σας και το σύστημα της Pandora θα αφοπλίσει ή οπλίσει αυτ..

Scorpio SRX-800 Συναγερμός Mοτοσικλέτας 1-way

149€

Συναγερμός Mοτοσικλέτας  1-wayO Scorpio SRX-800 εισάγει το επόμενο βήμα στην ασφάλεια της μοτοσικλέτας, με την ενσωματωμένη λειτουργία RFID που σημαίνει την αυτόματη αναγνώριση του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας μέσω του 1-way χειριστηρίου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βιομηχανία της μοτοσικλέτας.Με την ενσωμάτωση του RFID, το σύστημα είναι σε..

Scorpio SRX-950 Συναγερμός Μοτοσικλέτας 2-way

299€

Συναγερμός Μοτοσικλέτας 2-wayO Scorpio SRX-950 εισάγει το επόμενο βήμα στην ασφάλεια της μοτοσικλέτας, με την ενσωματωμένη λειτουργία RFID που σημαίνει την αυτόματη αναγνώριση του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας μέσω του 2-way χειριστηρίου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βιομηχανία της μοτοσικλέτας.ΛειτουργίεςΧειροκίνητο έξυπνο τηλεχειριστήριο με ειδο..

Viper 3120V Συναγερμός Μηχανής Με 1 Χειριστήριο

99€

Το Σύστημα Ασφαλείας Viper Powersports σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για μοτοσικλέτες, ATV, σκάφη, PWCs και Snowmobiles. Συμπαγές και αδιάβροχο, το Σύστημα Ασφαλείας Viper Powersports διαθέτει ένα μικρό και εύκολο στη μεταφορά, αδιάβροχo τηλεχειριστήριο 2 πλήκτρων.Το σύστημα ασφαλείας διαθέτει ένα σύστημα κλειστού βρόχου ενεργοποιηθεί, η οπ..

Viper 3121V Συναγερμός Μηχανής

169€

Το Σύστημα Ασφαλείας Viper Powersports σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για μοτοσικλέτες, ATV, σκάφη, PWCs και Snowmobiles. Συμπαγές και αδιάβροχο, το Σύστημα Ασφαλείας Viper Powersports διαθέτει δύο μικρά και εύκολα στη μεταφορά, αδιάβροχα τηλεχειριστήρια 2 πλήκτρων.Το σύστημα ασφαλείας διαθέτει ένα σύστημα κλειστού βρόχου ενεργοποιηθεί, η οπ..

Πακέτο Συναγερμού Μηχανής Με Τηλεειδοποίηση Scorpio SRΧ-950 Premium

349€

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο συναγερμού για τη μοτοσυκλέτα σας, που περιλαμβάνει :  - Σύστημα ασφαλείας SRΧ-950 , αμφίδρομη επικοινωνία μοτοσικλέτας και χειριστηρίου εμβέλεια 0,5 μίλι. - Περιμετρικός αισθητήρας SN-5, ανιχνεύει κίνηση γύρω από την μοτοσικλέτα σας...

Σύστημα Συναγερμού Μηχανής Με Τηλεειδοποίηση Scorpio SR-i900 Max

378€

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο συναγερμού για τη μοτοσυκλέτα σας, που περιλαμβάνει:  - Σύστημα ασφαλείας SR-i900S, αμφίδρομη επικοινωνία μοτοσικλέτας και χειριστηρίου εμβέλεια 0,5 μίλι. - Περιμετρικός αισθητήρας SN-5, ανιχνεύει κίνηση γύρω από την μοτοσικλέτα σας. - Μπλοκάρισμα μίζας RID-5, για την ασφαλή διακοπή του κινητήρα. ..

Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)