JBL STADIUM GTO 600C Ηχεία Αυτοκινήτου

249,00€ 299,00€

  • Κατασκευαστής: JBL
  • Κωδικός Προϊόντος: JBL STADIUM GTO 600C
  • Διαθεσιμότητα: Σε 2-3 ημέρες

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: JBL STADIUM GTO 600C

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
            Χειρισμός ισχύος: 100W rms, κορυφή 300W
            Ευαισθησία (@ 2.83V): 93dB
            Απόκριση συχνότητας: 45Hz - 25kHz
            Διάμετρος πηνίου φωνής: 1-3 / 16in. (30mm)
            Αντίσταση: 2,5 ohms

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:
Οκτώ μοντέλα για να φιλοξενήσουν όλες τις εφαρμογές / περιβάλλοντα
Σταθμός GTO600C 6-1 / 2 "(160mm) σύστημα αμφίδρομης συνιστώσας με διακόπτη διακένου crossover
JBL πατενταρισμένες μονάδες Woofers από γυαλί ινών Plus με πλέγματα από καουτσούκ
Οι κώνοι woofer από ίνες γυαλιού Plus One ™ είναι ελαφρύτεροι και πιο σκληροί, με έως και 25% πιο ενεργό κώνο από τον ανταγωνισμό. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ακριβής ήχος με υψηλή απόδοση SPL. Το ελαστικό περίβλημα του hi-roll επιτρέπει στον κώνο woofer να μετακινείται ελεύθερα και να εκπέμπει πιο τολμηρά μπάσα.
Μεγάλες (35mm) φούρνους φωνής
Τα υπερμεγέθη πηνία φωνής με επιπλέον χαλκό και επιφανειακή επιφάνεια χρησιμεύουν για τη διάχυση της θερμότητας για βελτιωμένη αξιοπιστία, επιτρέποντας τη μέγιστη δυνατή διαχείριση ισχύος με χαμηλή παραμόρφωση.
Ακουστικά με μαλακό θόλο που κινούνται με άκρη
Τα υψηλής ποιότητας κουμπιά tweeters ποιότητας Home Cinema παρέχουν ευρύτερη και ομαλότερη απόκριση υψηλής συχνότητας. Ένας ρυθμιστής επιπέδου πιεζομέτρου (+0 dB επίπεδη και +3 dB) παρέχει προσαρμοσμένη ρύθμιση των υψηλών συχνοτήτων στα περισσότερα ηχεία πολλαπλών στοιχείων.
Τρισδιάστατη αναβάθμιση
Οι διασταυρώσεις σε συστήματα εξαρτημάτων επιτρέπουν τη μεταβολή της απόκλισης για την προσαρμογή σε μεσαία κλίμακα. Το προαιρετικό μεσαίο τμήμα περιλαμβάνει ένα crossover bandpass για να μετατρέψει ένα αμφίδρομο σύστημα σε ένα σύστημα τριών δρόμων με τέλεια ισορροπία και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε πολλές εργοστασιακές εφαρμογές τριών δρόμων.
Υψηλή έξοδος 2 Ohm Design
Ο υψηλός σχεδιασμός 2 ohm εξόδου με πηνία φωνής χαμηλής σύνθετης αντίστασης εξάγει κάθε ρεύμα από τον ενισχυτή, παρέχοντας μέγιστη ισχύ με ευκολία. Η χαμηλότερη αντίσταση αντισταθμίζει επίσης οποιαδήποτε πρόσθετη αντίσταση στις αραιές καλωδιώσεις εγκατεστημένες στο εργοστάσιο.
Πρότυπη δοκιμή αξιοπιστίας Harman
Οι ομιλητές της JBL πρέπει να περάσουν από περιβαλλοντικές δοκιμές που θα καταστρέψουν άλλους ομιλητές. Το JBL τους παγώνει, τους τα ψύχει, τους τινάζει, τις εκπέμπει με υπεριώδες φως και τους οδηγεί με πλήρη ισχύ για μέρες κάθε φορά.
Ανταγωνιστικά
Η JBL χρησιμοποιεί φίλτρα δεύτερης τάξης για τα tweeters και εξελιγμένα αμφίδρομα crossovers για ηχεία πολλαπλών στοιχείων και συστήματα εξαρτημάτων που έχουν ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο χειρισμό ισχύος και πρόσθετη ευελιξία και ακρίβεια όταν συντονίζονται τα ηχεία. Μια διασταύρωση υψηλότερης ποιότητας επιτρέπει στους οδηγούς της JBL να λαμβάνουν υπόψη τα ηχητικά χαρακτηριστικά των ηχείων καθώς και τις προδιαγραφές κατά τον συντονισμό του ήχου JBL.
Σταθικά ηχεία από την JBL
Ο σύγχρονος εξωτερικός σχεδιασμός και τα κορυφαία φινιρίσματα των ομιλητών του Στάδιο αντικατοπτρίζουν περαιτέρω την ποιότητα της μηχανικής της JBL. Με λίγα λόγια, φαίνονται τόσο καλά όσο ακούγονται.
iCan
Απόκριση Συχνότητας 45Hz - 25kHz
Ευαισθησία 93 dB
Ευαισθησία 93 dB
Αντίσταση 2,5Ω
Ισχύς Μέγιστη: 300 Watts RMS: 100 Watts