Marantz SR5014 Silver/Gold

849,00€

  • Κατασκευαστής: Marantz
  • Κωδικός Προϊόντος: SR5014 G
  • Εκτύπωση:
  • Διαθεσιμότητα: Σε 2-3 ημέρες

Ετικέτες: Marantz SR5014 Silver/Gold

Marantz SR5014

Δώστε στον ήχο Marantz τον κληρονομιά του home theatre με τον δέκτη SR5014 7,4 καναλιών Ultra HD AV. Το Marantz SR5014, εξειδικευμένο από τους παγκοσμίως γνωστούς ακουστικούς στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, παράγει τον πιο μουσικό ήχο, ανεξάρτητα από την πηγή, από το βινύλιο στην ψηφιακή ροή. Βυθιστείτε εντελώς σε ταινίες και τηλεόραση με αυξημένη μορφοποίηση ήχου surround υψηλής ευκρίνειας από Dolby Atmos, τεχνολογία Dolby Atmos Height Virtualization, DTS: X και DTS Virtual: X. Μεταδώστε μουσική από κορυφαίες υπηρεσίες μουσικής και ελέγξτε το SR5014 με συμβατότητα φωνητικού ελέγχου μέσω του Amazon Alexa, του Google Assistant και της Apple Siri.Κάθε μία από τις 8 εισόδους HDMI είναι πλήρως συμβατή με τις τελευταίες προδιαγραφές, όπως βίντεο 4K Ultra High Definition, βίντεο 60Hz, HDR10, Dolby Vision και Hybrid Log-Gamma (HLG) και υποστηρίζουν την ALLM για παιχνίδια.


Βασικά χαρακτηριστικά

Ισχύς και συνδεσιμότητα που ταιριάζει στις προτιμήσεις ήχου: Ενισχυτής ισχύος χωρητικότητας 7,2 καναλιών, 180 W ανά κανάλι

Προηγμένες μορφές ήχου βασισμένες σε αντικείμενα: Dolby Atmos, τεχνολογία Virtualization ύψους Dolby Atmos, DTS: X και DTS Virtual: επεξεργασία X

Audyssey MultEQ XT, Δυναμικός Όγκος και Δυναμικό EQ: Παρέχει τέλεια ισοστάθμιση για το δικό σας δωμάτιο

Ευέλικτη σύνδεση eARC HDMI: Περιλαμβάνει 8 εισόδους HDMI, συμπεριλαμβανομένης μιας εισόδου HDMI στον μπροστινό πίνακα, με πλήρη υποστήριξη

HDCP 2.3, καθώς και 2 εξόδους HDMI, συμπεριλαμβανομένων 1 εξόδου HDMI που υποστηρίζει λειτουργία eARC

Επεξεργασία βίντεο υψηλής ευκρίνειας: Pass-through 4K / 60 Hz, ανάλυση χρώματος 4: 4: 4, HDR 10 και BT.2020, συμβατότητα Dolby Vision και Hybrid Log-Gamma (HLG)

Υψηλής απόδοσης, αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης: Η δυνατότητα αποκωδικοποίησης των αρχείων χωρίς απώλειες ALAC, FLAC και WAV μέχρι

κομμάτια των 24 bit / 192 kHz και DSD 2.8MHz και 5.6MHz σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε μουσική ακριβώς όπως ο καλλιτέχνης είχε

Αποκλειστικά στοιχεία που ανυψώνουν την ηχητική υπογραφή Marantz : Πλακέτες κυκλωμάτων HDAM της Marantz για πιο λεπτομερή, δυναμικό ήχο

Μεταδώστε μουσική από τις αγαπημένες σας πηγές: Αναπαράγετε τραγούδια από το Spotify Free και Premium, τη μουσική Amazon, την παλιρροιακή

ενέργεια και πολλά άλλα ή τη ροή από έξυπνες συσκευές μέσω AirPlay 2 ή Bluetooth

Χαρακτηριστικά HEOS Ενσωματωμένο: Η προηγμένη τεχνολογία επιτρέπει τη λήψη πολυφωνικών ήχων, φωνητικού ελέγχου και ροής ψηφιακής μουσικής, καθώς και άνετη λειτουργία εφαρμογής HEOS

Υποστηρίζει το Amazon Alexa, βοηθός Google και πράκτορες φωνής Apple Siri: Χρησιμοποιήστε τη φωνή σας για να ελέγξετε το SR5014

Εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού: Η Λειτουργία αυτόματης χαμηλής καθυστέρησης (ALLM) εξασφαλίζει στους χρήστες του Xbox One μια πιο ευχάριστη και

συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού

Ενσωματώνεται με το οικιακό σας δίκτυο: Ενσωματωμένο Wi-Fi με υποστήριξη διπλής ζώνης 2.4GHz / 5GHz

Έξυπνος έλεγχος με το smartphone σας: Η απομακρυσμένη εφαρμογή Marantz AVR είναι διαθέσιμη για συσκευές iPhone και Android


Ο πιο μουσικός ήχος

Εκτεταμένα συντονισμένοι από τους Marantz sound masters στο μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεων είναι οι εγκαταστάσεις για την παράδοση μιας εξαιρετικής ηχητικής υπογραφής. Κανένα εξάρτημα δεν αφήνει τα χέρια των ηχητικών πλοιάρχων του Marantz μέχρι να περάσει από αυστηρούς ελέγχους. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τον πιο μουσικό ήχο, από οποιαδήποτε πηγή.


Ισχυρός διαχωριστικός ενισχυτής 7 καναλιών

Διαθέτοντας διακριτούς ενισχυτές ισχύος υψηλής τάσης σε όλα τα κανάλια, το SR5014 παρέχει ισχύ 180W ανά κανάλι.Με δυνατότητα οδήγησης χαμηλής αντίστασης, προσφέρει λειτουργική σταθερότητα με ένα ευρύ φάσμα ηχείων για ισορροπημένο, ποιοτικό ήχο. Η λειτουργία Auto Eco ρυθμίζει την έξοδο ισχύος στα ηχεία βάσει του επιπέδου έντασης και του οικολογικού μετρητή επί της οθόνης, παρέχοντας μείωση της κατανάλωσης ρεύματος σε πραγματικό χρόνο χωρίς να θυσιάζεται ο υπέροχος ήχος Marantz.

 

Τελευταίες συνδέσεις HDMI

Περιλαμβάνει 8 εισόδους HDMI - με 1 είσοδο HDMI στον μπροστινό πίνακα για γρήγορη σύνδεση - κάθε μία υποστηρίζει HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz βίντεο, 4: 4: 4 Υποδειγματοληψία Pure Color, Dolby Vision, HLG, High Dynamic Range ), 3D και BT.2020. Ο επεξεργαστής βίντεο είναι σε θέση να αναβαθμίσει το βίντεο SD και HD σε 4K Ultra HD. Οι είσοδοι HDMI μετονομάζονται αυτόματα σε πληροφορίες που παρέχονται από την πηγή, όταν είναι διαθέσιμες. Υπάρχουν δύο έξοδοι HDMI.


Υποστηρίζει τελευταίες μορφές ήχου βάσει αντικειμένων

Βυθιστείτε στον πολυδιάστατο ήχο με τις τελευταίες μορφές surround, όπως Dolby Atmos, τεχνολογία Virtualization ύψους Dolby Atmos, DTS: X και DTS Virtual: X.


Dolby Atmos και τεχνολογία Virtualization ύψους Dolby Atmos

Νιώστε κάθε διάσταση στο Dolby Atmos. Απολαύστε ένα ηχείο 5.1 ήχου και δύο επιπλέον ηχεία ή δύο ηχεία Dolby Atmos για την απόλυτη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου - συμπεριλαμβανομένου του Dolby Surround upmixer για περιεχόμενο παλαιού τύπου. 


Για όσους δεν έχουν οθόνες στην οροφή, η Dolby Atmos Height Virtualization Technology εκμεταλλεύεται τη βαθιά κατανόηση της Dolby για την ανθρώπινη αντίληψη ήχου για να δημιουργήσει την αίσθηση του ηχητικού ρυθμού από ηχεία ακροατών.


DTS: X και DTS Virtual: X

DTS: Το X βυθισμένο περιεχόμενο ήχου τοποθετεί τον ήχο όπου θα εμφανιζόταν φυσικά στο διάστημα, δημιουργώντας πολυδιάστατο ήχο ζωής. Ο ενσωματωμένος μηχανισμός χωρικής μετατόπισης του DTS Neural: X ™ προσφέρει βελτιωμένη εμβάπτιση και αυξημένο ρεαλισμό σε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες. 


Το DTS Virtual: Το X παρέχει εμβολοφόρο ήχο χωρίς κανάλια ύψους, δημιουργώντας εφέ εικονικού ύψους σε διάταξη ηχείων 7.1, 5.1 ή 2.1.


Υποστήριξη ήχου βασισμένο σε αντικειμενικό στοιχείο eARC

Το eARC (βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου) υποστηρίζει τη μετάδοση ασυμπίεστου ήχου από την τηλεόραση σας με ένα μόνο καλώδιο HDMI, απλουστεύοντας τη συνολική ρύθμιση.


Λειτουργία αυτόματης χαμηλής καθυστέρησης για το Xbox One

Η Λειτουργία αυτόματης χαμηλής καθυστέρησης (ALLM) εξασφαλίζει στους χρήστες του Xbox One μια πιο ευχάριστη και συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού όταν συνδέονται με επιλεγμένα μοντέλα τηλεόρασης που υποστηρίζουν επίσης το ALLM.


Δύο έξοδοι Subwoofer

Υποστηρίζει διπλά υπογούφερ για ζωντανή απόκριση μπάσων χαμηλής συχνότητας στο περιβάλλον ακρόασης. Απολαύστε ακριβή μπάσα χωρίς ακουστικές κορυφές ή βουτιά ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο τοποθετείτε το subwoofer σας.


Ενσωματωμένη Wi-Fi και ασύρματη ροή Bluetooth με κεραίες διπλής πολυμορφίας

Με τις διπλές κεραίες διαφορετικότητας, το SR5014 σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα αγαπημένα σας κομμάτια ήχου ασύρματα μέσω Wi-Fi και Bluetooth. Το σύστημα διπλής διαμόρφωσης κεραιών εξασφαλίζει σταθερή ροή ακόμα και σε αστικά περιβάλλοντα με συμφόρηση και η λειτουργία Wi-Fi διαθέτει τεχνολογία 2,4 GHz (11 b / g) και 5 GHz (11 a / n) για συμβατότητα με το ευρύτερο φάσμα έξυπνων συσκευών. Το SR5014 προσφέρει γρήγορη και εύκολη ρύθμιση με προστασία μέσω Wi-Fi και εύκολη κοινή χρήση Wi-Fi στο iOS.

 

HEOS Ενσωματωμένο

Με την τεχνολογία HEOS Ενσωματωμένη τεχνολογία, απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας για μια ασύρματη εμπειρία οικιακού ήχου. Αναπαραγωγή του ίδιου τραγουδιού σε κάθε δωμάτιο ή επιλογή διαφορετικού τραγουδιού για κάθε συνδεδεμένο δωμάτιο - η επιλογή είναι δική σας. Απολαύστε μουσική από το Spotify Free και το Premium, το Tidal, την Amazon Music, το Deezer, το TuneIn Internet Radio και περισσότερες ή τις τοπικές βιβλιοθήκες μουσικών αρχείων σας. Με επιπλέον HEOS Ενσωματωμένα εξαρτήματα, όπως ηχεία με δυνατότητα HEOS, παίζουν όλη τη μουσική σας σε ένα δωμάτιο ή σε πολλά.


Υποστηρίζει σημαντικούς πράκτορες φωνητικού ελέγχου

Απολαύστε απλό φωνητικό έλεγχο και πλήρη ευελιξία από τους κορυφαίους πράκτορες φωνής Μιλήστε με εντολές με το Amazon Alexa, το Google Βοηθός ή την Apple Siri. Ζητήστε να αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική, να ενεργοποιήσετε την ένταση ήχου, να μεταβείτε στο επόμενο κομμάτι, να κάνετε εναλλαγή εισόδων και πολλά άλλα. Μεταβείτε ανάμεσα στους πράκτορες φωνής ή επιλέξτε ένα αγαπημένο για χρήση - έχετε τον έλεγχο. Η λειτουργικότητα ποικίλλει ανάλογα με τον πράκτορα φωνής.


AirPlay 2 + Έλεγχος φωνής Apple Siri

Μεταδώστε ήχο από εφαρμογές μουσικής όπως η Apple Music και Spotify ή βελτιώστε την εμπειρία ήχου του βίντεο YouTube και του Netflix. Παίξτε όλα από οποιοδήποτε iPhone, iPad, Mac ή Apple TV σε τέλεια αρμονία. 


Για ήχο πολλαπλών δωματίων, ασύρματα μεταφορά περιεχομένου σε πολλαπλές συσκευές συμβατές με AirPlay 2 ταυτόχρονα με βελτιωμένο buffer ήχου για την ομαλή αναπαραγωγή ήχου. Το AirPlay 2 παρέχει έλεγχο και ομαδοποίηση συμβατών συσκευών ήχου μέσα στην εφαρμογή Apple Music ή Home. Χρησιμοποιήστε το AirPlay 2 σε εφαρμογή ή με τη φωνή σας μέσω του Siri. 


Amazon Alexa Voice Control

Χρησιμοποιήστε τη φωνή σας για τη ροή των αγαπημένων σας υπηρεσιών μουσικής μέσω της Alexa στο SR5014 με ενσωματωμένο HEOS. Ζητήστε από την Alexa να παίζει μουσική από την Spotify, την Tidal και πολλά άλλα. Μετατρέψτε την ένταση προς τα πάνω ή προς τα κάτω, πατήστε, σίγαση και αναπαραγωγή του επόμενου τραγουδιού - όλα με τη φωνή σας. 


Για να ξεκινήσετε τη ροή με φωνητικές εντολές Alexa, ανοίξτε την εφαρμογή Alexa και επιλέξτε "Δεξιότητες". Προσθέστε το HEOS Home Entertainment για να ενεργοποιήσετε. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Smart Home στο μενού της εφαρμογής Alexa και επιλέξτε Συσκευές και Ανακαλύψτε ή πείτε "Alexa, ανακαλύψτε τις συσκευές μου".


Βοηθητικός έλεγχος φωνής Google

Ζητήστε από το Google Home, την εφαρμογή Google ή άλλες συσκευές σας με ενσωματωμένο το Google Assistant να ελέγχει περιεχόμενο σε ολόκληρο το περιβάλλον ακρόασης. Ξεκινήστε τη μουσική στην εφαρμογή HEOS και, στη συνέχεια, ζητήστε από τον βοηθό Google να ελέγχει τον τόμο, να παίζει, να παίζει, να παρακάμπτει κομμάτια και πολλά άλλα. Η λειτουργία "Συνεργασία με το Βοηθό Google" βελτιώνεται συνεχώς.


Υποστήριξη Hi-Res Audio

Η δυνατότητα αποκωδικοποίησης των αρχείων χωρίς ήχο ALAC, FLAC και WAV έως 24 bit / 192 kHz, καθώς και των tracks DSD 2.8MHz και 5.6MHz (η μορφή audiophile του SACD) σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε μουσική ακριβώς όπως είχε ο καλλιτέχνης . Ακούστε τη μουσική σας μέσω της θύρας USB του μπροστινού πίνακα ή μέσω πηγών δικτύου.

 

Marantz HDAM και Τρέχουσα Τοπολογία Feedback

Διαθέτει ιδιόκτητους πίνακες κυκλωμάτων HDAM, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση χαμηλού θορύβου ευρείας ζώνης και εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό μετακίνησης για μέγιστο δυναμικό εύρος για υποστήριξη μορφών ήχου υψηλής ανάλυσης. Επιπλέον, η τεχνολογία της σημερινής τεχνολογίας αναφοράς, μια άλλη καινοτομία της Marantz, παρέχει ένα ευρύ εύρος ζώνης κλειστού βρόχου και πολύ υψηλό ρυθμό μετάδοσης για ανώτερη πιστότητα με ευρυζωνικές πηγές ήχου.


Προηγμένη μετατροπή D / A σε 32-bit σε όλα τα κανάλια

Προηγμένοι μετατροπείς AKM AK4458 D / A των 32 bit AKM AK4458 D / A σε όλα τα κανάλια για βέλτιστη πιστότητα και ευρύτερο δυναμικό εύρος με τη χαμηλότερη παραμόρφωση. Αυτό εξασφαλίζει σταθερή αντιστοίχιση υψηλής πιστότητας και ακρίβειας σε όλα τα κανάλια για την απόλυτη εμπειρία ακρόασης.


Ενσωματωμένη είσοδος Phono

Συνδέστε εύκολα το αναλογικό πικάπ σας στον δέκτη και απολαύστε την καθαρότητα κάθε εγγραφής μέσα στη συλλογή βινυλίου.


Εύκολο στην εγκατάσταση, εύκολο στη χρήση

Το SR5014 διαθέτει μια οριζόντια σειρά από ακροδέκτες υψηλής έντασης καλωδιακής τηλεόρασης, με ένα σύνολο προσαρμοσμένων ετικετών καλωδίων που παρέχονται για να εξασφαλιστεί η σωστή σύνδεση. Ο ενσωματωμένος Βοηθός εγκατάστασης προσφέρει σαφή, γραφική κατεύθυνση στην οθόνη και ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης εξασφαλίζει τη βέλτιστη ρύθμιση για οποιαδήποτε διαμόρφωση.


Audyssey MultEQ για απλή ρύθμιση και βαθμονόμηση χώρου

Βελτιστοποιήστε την εμπειρία ήχου σας με Audyssey MultEQ XT για απρόσκοπτη ρύθμιση του περιβάλλοντος ακρόασης.Με το παρεχόμενο μικρόφωνο μέτρησης, το MultEQ XT αναλύει την έξοδο κάθε ηχείου (συμπεριλαμβανομένων των υπογούφερ) σε οκτώ θέσεις μέτρησης και παράγει ψηφιακά φίλτρα ακριβείας που βελτιστοποιούν κάθε κανάλι για τη σωστή απόκριση συχνότητας και χρόνου. Το Audyssey Dynamic Volume εξομαλύνει τα αναστατωμένα άλματα στον όγκο (όπως οι τηλεοπτικές διαφημίσεις), επιτρέποντάς σας να ακούτε τα χαμηλότερα επίπεδα ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε σαφή διάλογο, μουσική και ήχο. Το Audyssey Dynamic EQ παρέχει πλήρη ευκρίνεια σε οποιοδήποτε επίπεδο ακρόασης.

 

Audyssey MultEQ Επεξεργαστής App

Το SR5014 υποστηρίζει την ολοκαίνουργια εφαρμογή Audyssey MultEQ Editor. Πηγαίνετε κάτω από την κουκούλα, δείτε και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις για λεπτομερή ρύθμιση, προσαρμόστε τον ήχο με μεγαλύτερη ακρίβεια στις συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές του δωματίου σας και προσαρμόστε τον ήχο στις προσωπικές προτιμήσεις σας.


Δείτε τα αποτελέσματα ανίχνευσης ηχείων, για να ελέγξετε τη σωστή εγκατάσταση

Προβάλετε πριν και μετά τα αποτελέσματα της βαθμονόμησης του Audyssey, διευκολύνοντας τον εντοπισμό προβλημάτων χώρου

Επεξεργαστείτε την καμπύλη στόχου Audyssey για κάθε ζεύγος καναλιών για να ταιριάξετε τα γούστα σας

Ρυθμίστε το εύρος ρύθμισης συχνότητας EQ για κάθε ζεύγος καναλιών

Εναλλαγή μεταξύ δύο καμπυλών στόχου απομάκρυνσης υψηλής συχνότητας

Ενεργοποιήστε / απενεργοποιήστε την αντιστάθμιση μεσαίας συχνότητας για να κάνετε τη φωνητική περιοχή πιο φωτεινή ή πιο ομαλή

Αποθηκεύστε και φορτώστε τα αποτελέσματα βαθμονόμησης

Η εφαρμογή Audyssey MultEQ Editor, για Android και iOS, είναι διαθέσιμη για αγορά από το Apple App Store ή το Google Play Store.


Marantz AVR Remote App

Η εφαρμογή Marantz AVR Remote για iOS και Android παρέχει πλήρη έλεγχο στους τελευταίους δέκτες δικτύου Marantz AV. Χρησιμοποιήστε το για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε, να ρυθμίσετε την ένταση ήχου, τις εισόδους και τις ρυθμίσεις ή να μεταβείτε άμεσα στην εφαρμογή HEOS για έλεγχο της μουσικής σας στο διαδίκτυο.


Πολλαπλών πηγών, πολλαπλών δωματίων

Απολαύστε ήχο surround 5,2 καναλιών στο σπίτι σας και πατήστε συγχρόνως στερεοφωνικό ήχο από την ίδια πηγή ή άλλη πηγή σε ξεχωριστό δωμάτιο. Συνδέστε απλά ένα ζευγάρι ηχείων στις ενισχυμένες εξόδους πολλαπλών δωματίων ή συνδέστε έναν πρόσθετο στερεοφωνικό ενισχυτή και ηχεία με τα προεντάγματα της Ζώνης 2.


Συνδεσιμότητα έξυπνης τηλεόρασης

Ελέγξτε εύκολα το SR5014 με το τηλεχειριστήριο Smart TV μέσω της λειτουργίας HDMI CEC που σχετίζεται με την έξυπνη τηλεόρασή σας. Απλώς ορίστε το "Έλεγχος HDMI" στο ON στο δέκτη σας, στη συνέχεια ρυθμίστε το "Έξυπνο μενού" στη θέση ON και ξεκινήστε τον έλεγχο του δέκτη με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας. Η αρχική οθόνη Smart Menu σας δίνει γρήγορη πρόσβαση στις επιλογές πηγής και surround, στο μενού ρύθμισης AVR και σε τέσσερις επιλογές Smart Select.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

7.2 ch – 180 W ανά κανάλι

DTS HD Master / DTS:X /DTS Neural:X / DTS Virtual:X / Dolby TrueHD / Dolby Atmos/ Dolby Atmos Height

Virtualization, Dolby Surround

4K/60 Hz full-rate pass-through, 4:4:4 color resolution, HDR και BT.2020.

Υποστήριξη Dolby Vision , HLG

Pure Direct, HDAM, Current Feedback, Audyssey MultEQ XT, MDAX2, eARC, Υποστήριξη Bluetooth Headphone

Lossy formats MP3 / WMA / AAC

Lossless formats FLAC / ALAC / WAV

Gapless playback (FLAC / ALAC / WAV / DSD)

HDMI : 8 (1 front) with full HDCP 2.3 support, Phono in

AirPlay 2 , Internet Radio, WIFI, Bluetooth

Spotify Connect / Tidal / Deezer

Έλεγχος μέσω Amazon Alexa , Google Assistant, Apple Air Play

Διαστάσεις ΠxΒxΥ (cm) : 440x348x161

Βάρος : 10,1 kgs

Διατίθεται σε Μαύρο και Ασημί/Χρυσό χρώμα