2310 312786 / 2310 329232

Μηχανή

Μηχανή


Out of stock
Pandora Moto EU Pandora Moto EU

Pandora Moto EU

249€

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το σύστημα συναγερμού Pandora Moto EU είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για την παροχή αξιόπιστης προστασίας για κάθε μηχανή. Η κεντρική μονάδα του συστήματος είναι τοποθετημένη σε αδιάβροχη θήκη και διαθέτει ενσωματωμένη κεραία και πομποδέκτη και ο χειρισμός της γίνεται από το χειριστήριο D-010 με firmware ειδικό για μηχανές..

Out of stock
SCORPIO BAT-5 Back up μπαταρία

SCORPIO BAT-5 Back up μπαταρία

29€

Αντικατάσταση της μπαταρίας, back-up σύστημα που επιτρέπει στην συσκευή τη&l..

Out of stock
Scorpio RID-5 Αδιάβροχο Ρελέ

Scorpio RID-5 Αδιάβροχο Ρελέ

29€

Αδιάβροχος Ρελέ για την ασφαλή διακοπή του κινητήρα την ώρα που η μηχανή σας είναι οπλισμένός ο Συναγερμός Συμβατό με Scorpio SR-i900..

Out of stock
Scorpio SN-5 Περιμετρικός Αισθητήρας

Scorpio SN-5 Περιμετρικός Αισθητήρας

49€

Περιμετρικός αισθητήρας για αντικλεπτικά συστήματα της Scorpio.   Μερικές φορές η μοτοσικλέτα σας δεν είναι το μόνο πράγμαπου χρειάζεται προστασία!  Ο περιμετρικός αισθητήρας παρέχει ένα απομακρυσμένοαισθητήρα μικροκυμάτων που ενεργοποιείται μόλις ανιχνεύσει κίνηση, γύρω από τηνμοτοσικλέτα προστατεύοντας και όλα τα εξωτερικά εξαρ..

Out of stock
Scorpio SR-i900 Συναγερμός Μηχανής Scorpio SR-i900 Συναγερμός Μηχανής

Scorpio SR-i900 Συναγερμός Μηχανής

299€

Συναγερμός μοτοσικλέτας με ειδοποίηση SR- i900. Ο νέος SR- i900 σας φέρνει το επόμενο βήμα στην ασφάλεια της μοτοσικλέτας με την ενσωμάτωση λειτουργία RFID που σημαίνει την αυτόματη αναγνώριση από το αντικλεπτικό τον ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας. Διαθέτει αμφίδρομη επικοινωνία Μοτοσικλέτας και χειριστηρίου εμβέλεια 0,5 μίλι. Ενσωματωμένο αι..

Out of stock
Scorpio SRX-800 Συναγερμός Mοτοσικλέτας  1-way Scorpio SRX-800 Συναγερμός Mοτοσικλέτας  1-way

Scorpio SRX-800 Συναγερμός Mοτοσικλέτας 1-way

149€

Συναγερμός Mοτοσικλέτας  1-wayO Scorpio SRX-800 εισάγει το επόμενο βήμα στην ασφάλεια της μοτοσικλέτας, με την ενσωματωμένη λειτουργία RFID που σημαίνει την αυτόματη αναγνώριση του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας μέσω του 1-way χειριστηρίου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βιομηχανία της μοτοσικλέτας.Με την ενσωμάτωση του RFID, το σύστημα είναι σε..

Out of stock
Scorpio SRX-950 Συναγερμός Μοτοσικλέτας 2-way Scorpio SRX-950 Συναγερμός Μοτοσικλέτας 2-way

Scorpio SRX-950 Συναγερμός Μοτοσικλέτας 2-way

299€

Συναγερμός Μοτοσικλέτας 2-wayO Scorpio SRX-950 εισάγει το επόμενο βήμα στην ασφάλεια της μοτοσικλέτας, με την ενσωματωμένη λειτουργία RFID που σημαίνει την αυτόματη αναγνώριση του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας μέσω του 2-way χειριστηρίου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βιομηχανία της μοτοσικλέτας.ΛειτουργίεςΧειροκίνητο έξυπνο τηλεχειριστήριο με ειδο..

Out of stock
Scorpio USB Remote Charger

Scorpio USB Remote Charger

19€

Συμβατό με όλα τα χειριστήρια Scorpio που χρησιμοποιούν φορτιστή. Χρησιμοποιήστε το με έναν προσαρμογέα AC (δεν περιλαμβάνεται) για να φορτίσετε το χειριστήριο σας...

Out of stock
Scorpio Φορτιστής Μπρίζας

Scorpio Φορτιστής Μπρίζας

29€

Ανταλλακτικός Φορτιστής Μπρίζας για προϊόντα Scorpio. Φορτίστε το χειριστήρ&i..

Out of stock
Viper 3120V Συναγερμός Μηχανής Με 1 Χειριστήριο Viper 3120V Συναγερμός Μηχανής Με 1 Χειριστήριο

Viper 3120V Συναγερμός Μηχανής Με 1 Χειριστήριο

129€

Το Σύστημα Ασφαλείας Viper Powersports σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για μοτοσικλέτες, ATV, σκάφη, PWCs και Snowmobiles. Συμπαγές και αδιάβροχο, το Σύστημα Ασφαλείας Viper Powersports διαθέτει ένα μικρό και εύκολο στη μεταφορά, αδιάβροχo τηλεχειριστήριο 2 πλήκτρων.Το σύστημα ασφαλείας διαθέτει ένα σύστημα κλειστού βρόχου ενεργοποιηθεί, η οπ..

Out of stock
Viper 3121V Συναγερμός Μηχανής Viper 3121V Συναγερμός Μηχανής

Viper 3121V Συναγερμός Μηχανής

169€

Το Σύστημα Ασφαλείας Viper Powersports σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για μοτοσικλέτες, ATV, σκάφη, PWCs και Snowmobiles. Συμπαγές και αδιάβροχο, το Σύστημα Ασφαλείας Viper Powersports διαθέτει δύο μικρά και εύκολα στη μεταφορά, αδιάβροχα τηλεχειριστήρια 2 πλήκτρων.Το σύστημα ασφαλείας διαθέτει ένα σύστημα κλειστού βρόχου ενεργοποιηθεί, η οπ..

Out of stock
Πακέτο Συναγερμού Μηχανής Με Τηλεειδοποίηση Scorpio SRΧ-950 Premium Πακέτο Συναγερμού Μηχανής Με Τηλεειδοποίηση Scorpio SRΧ-950 Premium

Πακέτο Συναγερμού Μηχανής Με Τηλεειδοποίηση Scorpio SRΧ-950 Premium

349€

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο συναγερμού για τη μοτοσυκλέτα σας, που περιλαμβάνει :  - Σύστημα ασφαλείας SRΧ-950 , αμφίδρομη επικοινωνία μοτοσικλέτας και χειριστηρίου εμβέλεια 0,5 μίλι. - Περιμετρικός αισθητήρας SN-5, ανιχνεύει κίνηση γύρω από την μοτοσικλέτα σας...

-31%
Out of stock
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ COMPACT  1 T/X HPS 447 PATROL ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ COMPACT  1 T/X HPS 447 PATROL Sale

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ COMPACT 1 T/X HPS 447 PATROL

89€ 129€

Περιλαμβάνει :1 τηλεχειριστήριoΚόψιμο κινητήραΠροστασία άνοιγμα διακόπτη (μίζα) σε περίπτωση παραβίασηςΠροστασία πλευρικού stand σε περίπτωση παραβίασηςΕσωτερικό κραδασμικόΛειτουργία PIN Code (αφοπλισμός συναγερμού σε περίπτωση που χαθεί το τηλεχειριστήριο)Οπτικοακουστική ένδειξη παραβίασηςΑυτοτροφοδοτούμενος με εσωτερική μπαταρία και ενσωματω..

Out of stock
Σύστημα Συναγερμού Μηχανής Με Τηλεειδοποίηση Scorpio SR-i900 Max

Σύστημα Συναγερμού Μηχανής Με Τηλεειδοποίηση Scorpio SR-i900 Max

378€

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο συναγερμού για τη μοτοσυκλέτα σας, που περιλαμβάνει:  - Σύστημα ασφαλείας SR-i900S, αμφίδρομη επικοινωνία μοτοσικλέτας και χειριστηρίου εμβέλεια 0,5 μίλι. - Περιμετρικός αισθητήρας SN-5, ανιχνεύει κίνηση γύρω από την μοτοσικλέτα σας. - Μπλοκάρισμα μίζας RID-5, για την ασφαλή διακοπή του κινητήρα. ..

Out of stock
Τηλεχειριστήριο Συναγερμού Μηχανής Scorpio TRS-7B Τηλεχειριστήριο Συναγερμού Μηχανής Scorpio TRS-7B

Τηλεχειριστήριο Συναγερμού Μηχανής Scorpio TRS-7B

99€

Το TRS-7B είναι ανταλλακτικό χειριστήριο του συναγερμού Scorpio SR-i600. Διατίθεται με φορτιστή και οδηγίες προγραμματισμού με το συναγερμό στο όχημά σας. Συμβατό με συστήματα ασφαλείας Scorpio SR-i600...

Εμφάνιση 1 έως 15 από 17 (2 Σελ.)