2310 312786 / 2310 329232

Συστήματα Συναγερμού

Συστήματα Συναγερμού


Out of stock
Bizzar Δορυφορικός Εντοπισμός Μηχανής C-GPS303F Bizzar Δορυφορικός Εντοπισμός Μηχανής C-GPS303F

Bizzar Δορυφορικός Εντοπισμός Μηχανής C-GPS303F

79€

Εντοπισμός μηχανής με αναπάντητη κλήση ή SMSΑπάντηση μηνύματος σε μορφή GOOGLE MAPS link ή συντεταγμένωνΔυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης οχήματοςΑποστολή SMS για σβήσιμο κινητήραΕιδοποίηση παραβίασης γεωγραφικών ορίωνΕιδοποίηση παραβίασης ορίου ταχύτηταςΕιδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίαςΜέχρι 5 εξουσιοδοτημένους αριθμούςΔυνατότητα αλλα..

Out of stock
Bizzar Δορυφορικός Εντοπισμός Οχήματος S-GPS103B Bizzar Δορυφορικός Εντοπισμός Οχήματος S-GPS103B

Bizzar Δορυφορικός Εντοπισμός Οχήματος S-GPS103B

109€

Εντοπισμός οχήματος με αναπάντητη κλήση ή SMSΑπάντηση μηνύματος σε μορφή GOOGLE MAPS link ή συντεταγμένωνΔυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης οχήματοςΑποστολή SMS για σβήσιμο κινητήραΕιδοποίηση παραβίασης γεωγραφικών ορίωνΕιδοποίηση παραβίασης ορίου ταχύτηταςΕιδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίαςΜέχρι 5 εξουσιοδοτημένους αριθμούςΔυνατότητα αλλαγής..

Out of stock
GEMINI 952 Συναγερμός μηχανής

GEMINI 952 Συναγερμός μηχανής

135€

Περιλαμβάνει:Πιεζοηλεκτρική σειρήνα υψηλής ισχύος και μπλοκάρισμα κινητήρα.Ενσωματωμένος αισθητήρας κραδασμού ρυθμιζόμενος μέσω του τηλεχειριστηρίου.Οπτική ένδειξη κα ακουστική ένδειξη.Χαμηλή κατανάλωση.Αδιάβροχη και ανθεκτική στους κραδασμούς κατασκευή.Δύο τηλεχειριστήριαEιδική καλωδίωση για τις περισσότερες μοτοσυκλέτες +20,00€..

Out of stock
GEMINI 952.01 Συναγερμός μηχανής

GEMINI 952.01 Συναγερμός μηχανής

135€

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΠιεζοηλεκτρική σειρήνα υψηλής ισχύος και μπλοκάρισμα κινητήρα.Ενσωματωμένος αισθητήρας κραδασμού ρυθμιζόμενος μέσω του τηλεχειριστηρίου.Οπτική ένδειξη κα ακουστική ένδειξη.Χαμηλή κατανάλωση.Αδιάβροχη και ανθεκτική στους κραδασμούς κατασκευή.Δύο τηλεχειριστήριαEιδική καλωδίωση για τις περισσότερες μοτοσυκλέτες +20,00€..

Out of stock
GEMINI 954 Συναγερμός μηχανής

GEMINI 954 Συναγερμός μηχανής

215€

Συναγερμός ΜΟΤΟ αδιάβροχος και ανθεκτικός στους κραδασμούς.  Προγραμματισμός:- Ηχητικός οπτικός κατα την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση- Παθητικό όπλισμα του συναγερμού- Πανικός- Λειτουργία κατα της πειρατίας (anti-hijack)- Αυτόματη επαναενεργοποίηση του συναγερμού   Eιδική καλωδίωση για τις περισσότερες μοτοσυκλέτες +20..

Out of stock
GPS TRACKER DIR-108 GPS TRACKER DIR-108

GPS TRACKER DIR-108

69€

Σύστημα εντοπισμού GPS Mε εντοπισμό θέσης και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο μέσω Google link από την δωρεάν εφαρμογή. Η συσκευή DIR-108 είναι ένα είναι μικρό και έξυπνο προϊόν υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται ευρέως για τον εντοπισμό οχημάτων και την καταπολέμηση της κλοπής αυτοκινήτων , μοτοσυκλετών και φορτηγών...

Out of stock
GT Moto Alarm 970 Συναγερμός μηχανής

GT Moto Alarm 970 Συναγερμός μηχανής

139€

Moto alarm GT 970 Διαθέτει δύο τηλεχειριστήρια έχει προστασία κινητήρα επίσης διαθέτει ενσωματωμένο ανιχνευτή κλίσης. Όλα τα ηλεκτρονικά του συναγερμού η  εφεδρική   μπαταρία καιη σειρήνα είναι ενσωματωμένα στη κεντρική μονάδα του συναγερμού , η οποία είναι αδιάβροχη με πολύ μικρές διαστάσεις. Επίσης ο συναγερμός έχει ρελέ..

Out of stock
META LEGOS3 Συναγερμός μηχανής

META LEGOS3 Συναγερμός μηχανής

139€

LEGOS 3  Τηλεχειρισμός random rolling με τηλεπανικό και σύστημα τηλεακύρωσης  Διαιρούμενη αδιάβροχη κατασκευή  Ενσωματωμένος ανιχνευτής κλίσης 360ο ηλεκτρονικού τύπου  Ανεξάρτητο immobilizer κινητήρα  Σειρήνα νεοδυμίου επιρητινωμένη  Σύστημα απενεργοποίησης pin code override  Test mode με ακου..

Out of stock
Pandora DX-42 Moto Pandora DX-42 Moto

Pandora DX-42 Moto

279€

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το σύστημα συναγερμού Pandora DX-42 Moto είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για την παροχή αξιόπιστης προστασίας για κάθε μηχανή. Η κεντρική μονάδα του συστήματος είναι τοποθετημένη σε αδιάβροχη θήκη και διαθέτει ενσωματωμένη κεραία και πομποδέκτη και ο χειρισμός της γίνεται από το χειριστήριο D-010 με firmware ειδικό για μηχα..

Out of stock
Pandora X1100-moto GPS Pandora X1100-moto GPS

Pandora X1100-moto GPS

349€

Ο πιο εύκολος τρόπος ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του αντικλεπτικού συστήματος μιας μηχανής, με την χρήση της λειτουργίας Hands Free. Δεν απαιτεί χρήση τηλεχειριστηρίου για την όπλιση και την αφόπλιση του συναγερμού της μηχανής σας. Αρκεί να πλησιάσετε ή να απομακρυνθείτε από την μηχανή σας και το σύστημα της Pandora θα αφοπλίσει ή οπλίσει αυτ..

Out of stock
Scorpio SR-i900 Συναγερμός Μηχανής Scorpio SR-i900 Συναγερμός Μηχανής

Scorpio SR-i900 Συναγερμός Μηχανής

299€

Συναγερμός μοτοσικλέτας με ειδοποίηση SR- i900. Ο νέος SR- i900 σας φέρνει το επόμενο βήμα στην ασφάλεια της μοτοσικλέτας με την ενσωμάτωση λειτουργία RFID που σημαίνει την αυτόματη αναγνώριση από το αντικλεπτικό τον ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας. Διαθέτει αμφίδρομη επικοινωνία Μοτοσικλέτας και χειριστηρίου εμβέλεια 0,5 μίλι. Ενσωματωμένο αι..

Out of stock
Scorpio SRX-800 Συναγερμός Mοτοσικλέτας  1-way Scorpio SRX-800 Συναγερμός Mοτοσικλέτας  1-way

Scorpio SRX-800 Συναγερμός Mοτοσικλέτας 1-way

149€

Συναγερμός Mοτοσικλέτας  1-wayO Scorpio SRX-800 εισάγει το επόμενο βήμα στην ασφάλεια της μοτοσικλέτας, με την ενσωματωμένη λειτουργία RFID που σημαίνει την αυτόματη αναγνώριση του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας μέσω του 1-way χειριστηρίου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βιομηχανία της μοτοσικλέτας.Με την ενσωμάτωση του RFID, το σύστημα είναι σε..

Out of stock
Scorpio SRX-950 Συναγερμός Μοτοσικλέτας 2-way Scorpio SRX-950 Συναγερμός Μοτοσικλέτας 2-way

Scorpio SRX-950 Συναγερμός Μοτοσικλέτας 2-way

299€

Συναγερμός Μοτοσικλέτας 2-wayO Scorpio SRX-950 εισάγει το επόμενο βήμα στην ασφάλεια της μοτοσικλέτας, με την ενσωματωμένη λειτουργία RFID που σημαίνει την αυτόματη αναγνώριση του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας μέσω του 2-way χειριστηρίου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βιομηχανία της μοτοσικλέτας.ΛειτουργίεςΧειροκίνητο έξυπνο τηλεχειριστήριο με ειδο..

Out of stock
Viper 3120V Συναγερμός Μηχανής Με 1 Χειριστήριο Viper 3120V Συναγερμός Μηχανής Με 1 Χειριστήριο

Viper 3120V Συναγερμός Μηχανής Με 1 Χειριστήριο

129€

Το Σύστημα Ασφαλείας Viper Powersports σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για μοτοσικλέτες, ATV, σκάφη, PWCs και Snowmobiles. Συμπαγές και αδιάβροχο, το Σύστημα Ασφαλείας Viper Powersports διαθέτει ένα μικρό και εύκολο στη μεταφορά, αδιάβροχo τηλεχειριστήριο 2 πλήκτρων.Το σύστημα ασφαλείας διαθέτει ένα σύστημα κλειστού βρόχου ενεργοποιηθεί, η οπ..

Out of stock
Viper 3121V Συναγερμός Μηχανής Viper 3121V Συναγερμός Μηχανής

Viper 3121V Συναγερμός Μηχανής

169€

Το Σύστημα Ασφαλείας Viper Powersports σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για μοτοσικλέτες, ATV, σκάφη, PWCs και Snowmobiles. Συμπαγές και αδιάβροχο, το Σύστημα Ασφαλείας Viper Powersports διαθέτει δύο μικρά και εύκολα στη μεταφορά, αδιάβροχα τηλεχειριστήρια 2 πλήκτρων.Το σύστημα ασφαλείας διαθέτει ένα σύστημα κλειστού βρόχου ενεργοποιηθεί, η οπ..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 18 (2 Σελ.)