ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

heading_title

Βελτιώστε τον ήχο της επιχείρησης σας και αυξήστε την πελατεία σας!

Η μουσική σε έναν επαγγελματικό χώρο εστίασης αποτελεί βασικό κομμάτι της ταυτότητας του. Καθορίζει την προσωπικότητα ενός μαγαζιού καθώς και την πελατεία του. Δεν είναι λίγα τα μαγαζιά που δεν δίνουν την κατάλληλη  προσοχή στην  ηχητική κάλυψη του χώρου τους. Πολλές φορές χρησιμοποιούν ακατάλληλα ηχεία χαρακτηρίζοντας τα <<οικονομικά>> δίχως να κατανοούν τις επιπτώσεις που έχει στην εικόνα του επαγγελματικού τους χώρου. Παραμελώντας την ορθή επιλογή της μουσικής  και της ηχητικής κάλυψης τους οι τακτικοί πελάτες <<απομακρύνονται>>, ίσως και ενοχλούνται. Στην Audiodesigner σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις σε ό,τι αφορά την πλήρη κάλυψη του χώρου σας.

Λοιπόν.. για  να δούμε ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί η Audiodesigner μεταμορφώνοντας τον χώρο εστίασης σας (καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα, γυμναστήρια κ.τ.λ.) σε ένα ελκυστικό  και ενδιαφέρον περιβάλλον.

Μελέτη Χώρου

Ηχητική ποιότητα

Μουσική ταυτότητα

Ένταση ήχου

Επαγγελματικά προϊόντα 


Μελέτη χώρου

Μία ομάδα έμπειρων συμβούλων είναι στη διάθεση σας για να μελετήσει το χώρο σας, να δώσει απαντήσεις στα βασικά σας ερωτήματα και θα σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή του απαραίτητου για εσάς ηχητικού εξοπλισμού.

Ηχητική ποιότητα

Εξαρτάται από δύο παράγοντες. Την ποιότητα των προϊόντων του συστήματος και την ποιότητα των μουσικών αρχείων που αναπαράγονται.

Μουσική ταυτότητα

Είναι αυτό που ξεχωρίζει το είδος της επιχείρησης. Ταιριάζει με το στυλ του χώρου και ολοκληρώνει το προφίλ της επιχείρησης.

Ένταση ήχου 

Η ένταση αναπαραγωγής επιλέγεται με βάση την ώρα της ημέρας, το είδος της επιχείρησης και το πλήθος του κόσμου.

Επαγγελματικά προϊόντα

Η σωστή επιλογή ενός κατάλληλου ηχητικού επαγγελματικού εξοπλισμού εξασφαλίζει την απροβλημάτιστη λειτουργία του σε βάθος χρόνου.

Η μουσική είναι πάντα μέρος της ζωής μας και κυρίως της διασκέδασης μας.Σε πολλές επιχειρήσεις είναι και ένας κύριος λόγος επιτυχίας.Προσέχοντας περισσότερο τους παραπάνω παράγοντες κάθε επιχείρηση μπορεί να εξελίξει τις υπηρεσίες της και να δημιουργήσει ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον για τους πελάτες της.

Don’t forget.. ‘’Life is too short for bad music’’