2310 312786 / 2310 329232

Οικιακός ήχος

Οικιακός ήχος


Out of stock
Audioengine A5+ Ασύρματα Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή Audioengine A5+ Ασύρματα Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

Audioengine A5+ Ασύρματα Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Υπολογιστή

499€

Ηχεία Audioengine 5+ (A5+) Wireless Premium Powered Bookshelf Τα ασύρματα ηχεία A5 + είναι μια συναρπαστική εξέλιξη που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ακούν μουσική. Το A5+ Wireless δεν είναι μόνο ένα ζευγάρι ασύρματων ηχείων αλλά ένα πλήρες σύστημα μουσικής. Με την υποστήριξη του ενσωματωμένου κωδικοποιητή aptX HD, ετοιμαστείτε να α..

Out of stock
Audioengine B1 Bluetooth Music Receiver Audioengine B1 Bluetooth Music Receiver

Audioengine B1 Bluetooth Music Receiver

189€

Audioengine B1 Premium Bluetooth® Music Receiver Το B1 είναι ένα προϊόν ήχου υψηλής πιστότητας που ενσωματώνεται εύκολα στο σύστημά σας και παίζει μουσική απευθείας από τη "βιβλιοθήκη" σας ή κάνει streaming από οποιαδήποτε εφαρμογή. Το Β1 κάνει streaming με υψηλής ποιότητας ήχο μέσω του Bluetooth® απο το smartphone σας, τον υπολογιστή, το ta..

Out of stock
Audioengine D1 Μετατροπέας Σήματος Ήχου Audioengine D1 Μετατροπέας Σήματος Ήχου

Audioengine D1 Μετατροπέας Σήματος Ήχου

169€

  Audioengine D1 24-Bit Computer InterfaceΤο Audioengine D1 Premium 24-Bit DAC (μετατροπέας από ψηφιακό σε αναλογικό σήμα) σας επιτρέπει να παρακάμψετε την κάρτα ήχου του υπολογιστή σας ή την έξοδο των ακουστικών σας και να στείλετε τον ήχο μέσω USB ή οπτικής ίνας.Το D1 είναι ο τέλειος ψηφιακός αντάπτορας μεταξύ του υπολογιστή σας και τ..

Out of stock
Audioengine D2 Ασύρματος Αναμεταδότης Ήχου Audioengine D2 Ασύρματος Αναμεταδότης Ήχου

Audioengine D2 Ασύρματος Αναμεταδότης Ήχου

399€

D2 24-bit Wireless DAC Computer Interface Το Audioengine D2 είναι ένα 24-Bit ασύρματο DAC σας επιτρέπει να κάνετε streaming ήχου υψηλής ποιότητας ασύρματα από τον υπολογιστή σας σε οποιοδήποτε σύστημα μουσικής, ανεξάρτητα από το Wi-Fi δίκτυο σας. Το D2 περιλαμβάνει USB και ψηφιακή είσοδο, ένα υψηλής απόδοσης DAC, με τα οφέλη της ασύρματης μετάδο..

Out of stock
Audioengine D3 Μετατροπέας Ήχου Audioengine D3 Μετατροπέας Ήχου

Audioengine D3 Μετατροπέας Ήχου

99€

AUDIOENGINE D3 PREMIUM 24-BIT DAC Computer Interface Το Audioengine D3 Premium 24-Bit DAC (μετατροπέας από ψηφιακό σε αναλογικό σήμα) σας επιτρέπει να παρακάμψετε την κάρτα ήχου του υπολογιστή σας ή την έξοδο των ακουστικών σας και να στείλετε τον ήχο μέσω USB. Το D3 είναι ο τέλειος ψηφιακός αντάπτορας μεταξύ του υπολογιστή σας και του μουσ..

Out of stock
Audioengine HDP6 Παθητικά Ηχεία Audioengine HDP6 Παθητικά Ηχεία

Audioengine HDP6 Παθητικά Ηχεία

499€

Audioengine HDP6 Παθητικά ΗχείαΣΟΒΑΡΟΣ ΗΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ, ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΤα ηχεία βιβλιοθήκης σας προσφέρουν την ευελιξία να τα τοποθετήσετε σε στενούς χώρους, αλλά συνήθως δεν έχουν τον ίδιο σπουδαίο ήχο με τα ηχεία δαπέδου. Αυτή ωστόσο δεν ισχύει στην περίπτωση των HDP6. Θα χαρείτε όταν τα ακούσετε και αντιληφθείτε ότι προβάλλουν ένα ηχητικό απ..

Out of stock
Audioengine N22 Ενισχυτής Ηχου Audioengine N22 Ενισχυτής Ηχου

Audioengine N22 Ενισχυτής Ηχου

199€

Audioengine N22 (N22) Premium Deskotp Amplifier Ο N22 είναι ένας συμπαγής ολοκληρωμένος στερεοφωνικός ενισχυτής και ένας υψηλής ποιότητας ενισχυτής ακουστικών. Συνδέστε το iPod σας, τον υπολογιστή, με ηχεία ή ακουστικά για ένα μεγάλο προσωπικό στερεοφωνικό σύστημα.     ΑΠΛΟΣ, ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΙδανικά κατάλληλο για την επι..

Out of stock
Audioengine W3 Premium Wireless Audio Adapter Audioengine W3 Premium Wireless Audio Adapter

Audioengine W3 Premium Wireless Audio Adapter

149€

Audioengine W3 Premium Wireless Audio Adapter Ασύρματη μετάδοση ήχου από οποιαδήποτε συσκευή (Player) που διαθέτει Aux Out σε οποιαδήποτε πηγή που διαθέτει Aux-In με ποιότητα ήχου ίδια με ενός CD. Θα σας επιτρέπει να απολαύσετε την μουσική από την αγαπημένη σας συσκευή χωρίς καλώδια και σε άριστη ποιότητα ήχου. Παρακάμψτε την κάρτα..

-15%
Out of stock
Definitive Technology  BP9080x - Τεμάχιο Definitive Technology  BP9080x - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology BP9080x - Τεμάχιο

1.699€ 1.999€

Υψηλής απόδοσης διπολικό ηχείο Tower με ενσωματωμένο υπογούφερ 12 ιντσών και μονάδα Dolby Atmos   Η άφιξη της σειράς BP9000 σηματοδοτεί μια νέα εποχή αποδίδοντας πραγματικό ήχο πλήρους φάσματος συχνοτήτων. Πλήρως επανασχεδιασμένο με βελτιώσεις που κατακλύζονται από όλες τις πατενταρισμένες τεχνολογίες ήχου της εταιρίας. Από τις εξελίξεις..

-15%
Out of stock
Definitive Technology BP9020 - Τεμάχιο Definitive Technology BP9020 - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology BP9020 - Τεμάχιο

639€ 749€

Υψηλής απόδοσης διπολικό ηχείο Tower με ενσωματωμένο υπογούφερ 8 ιντσών   Η άφιξη της σειράς BP9000 σηματοδοτεί μια νέα εποχή αποδίδοντας πραγματικό ήχο πλήρους φάσματος συχνοτήτων. Πλήρως επανασχεδιασμένο με βελτιώσεις που κατακλύζονται από όλες τις πατενταρισμένες τεχνολογίες ήχου της εταιρίας. Από τις εξελίξεις στην τεχνολογία εμπρόσθ..

-12%
Out of stock
Definitive Technology BP9040 Επιδαπέδια Ηχεία - Ζεύγος Definitive Technology BP9040 Επιδαπέδια Ηχεία - Ζεύγος Sale

Definitive Technology BP9040 Επιδαπέδια Ηχεία - Ζεύγος

1.758€ 1.999€

Υψηλής απόδοσης διπολικό ηχείο Tower με ενσωματωμένο υπογούφερ 8 ιντσών   Η άφιξη της σειράς BP9000 σηματοδοτεί μια νέα εποχή αποδίδοντας πραγματικό ήχο πλήρους φάσματος συχνοτήτων. Πλήρως επανασχεδιασμένο με βελτιώσεις που κατακλύζονται από όλες τις πατενταρισμένες τεχνολογίες ήχου της εταιρίας. Από τις εξελίξεις στην τεχνολογία εμπρόσθ..

-14%
Out of stock
Definitive Technology CS9040 Κεντρικό Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology CS9040 Κεντρικό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology CS9040 Κεντρικό Ηχείο - Τεμάχιο

499€ 579€

Υψηλής απόδοσης κεντρικό ηχείο με ενσωματωμένο subwoofer 8 ιντσών και παθητικό ακτινοβολητή   ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΧΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ!Το ηχείο κεντρικών καναλιών CS9040 προσφέρει απέραντη σαφήνεια και εστίαση στη φωνητική εμβέλεια, αναπαράγοντας με ακρίβεια ακόμα και το πιο απαιτητικό ηχητικό κομμάτι, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε κάθε λεπτομέρεια α..

-15%
Out of stock
Definitive Technology CS9060 Κεντρικό Ηχείο - Τεμάχιο Definitive Technology CS9060 Κεντρικό Ηχείο - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology CS9060 Κεντρικό Ηχείο - Τεμάχιο

679€ 799€

Κεντρικό Ηχείο υψηλής απόδοσης με Ενσωματωμένο Subwoofer 8 ιντσώνΗ άφιξη της σειράς BP9000 σηματοδοτεί μια νέα εποχή αποδίδοντας πραγματικό ήχο πλήρους φάσματος συχνοτήτων. Πλήρως επανασχεδιασμένο με βελτιώσεις που κατακλύζονται από όλες τις πατενταρισμένες τεχνολογίες ήχου της εταιρίας. Από τις εξελίξεις στην τεχνολογία εμπρόσθιας εστίασης ή..

-15%
Out of stock
Definitive Technology CS9080 - Τεμάχιο Definitive Technology CS9080 - Τεμάχιο Sale

Definitive Technology CS9080 - Τεμάχιο

979€ 1.149€

Υψηλής απόδοσης κεντρικό ηχείο με ενσωματωμένο υπογούφερ 8 ιντσών και παθητικό ακτινοβολητή   Η άφιξη της σειράς BP9000 σηματοδοτεί μια νέα εποχή αποδίδοντας πραγματικό ήχο πλήρους φάσματος συχνοτήτων. Πλήρως επανασχεδιασμένο με βελτιώσεις που κατακλύζονται από όλες τις πατενταρισμένες τεχνολογίες ήχου της εταιρίας. Από τις εξελίξεις στη..

-15%
Out of stock
Definitive Technology Demand 11 Ηχεία Βιβλιοθήκης - Ζεύγος Definitive Technology Demand 11 Ηχεία Βιβλιοθήκης - Ζεύγος Sale

Definitive Technology Demand 11 Ηχεία Βιβλιοθήκης - Ζεύγος

1.019€ 1.199€

Definitive Technology Demand 11 Ηχεία Βιβλιοθήκης - ΖεύγοςΗ νέα σειρά ηχείων της Definitive Technology (Def Tech) παρουσιάζει τα ηχεία βάσης D11. Έχουν μοντέρνο και κομψό design, εμπλουτισμένα με τεχνολογικές εξελίξεις. Τα tweeters έχουν θόλο από αλουμίνιο με 20/20 Wave Alignment Lens για πιο ήπια πρίμα και βελτιωμένη διασπορά στο χώρο.Τα tweeters ..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 69 (5 Σελ.)