• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Scorpio SR-i800S Συναγερμός Μηχανής

169€ Χωρίς ΦΠΑ: 136€
  • Κατασκευαστής: Scorpio
  • Κωδικός Προϊόντος: SR-i800S
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Περιγραφή

RadioFrequency Identification Technology.

  Περιλαμβάνονται μια ποικιλία χαρακτηριστικών, όπως το ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο, το αδιάβροχο τηλεχειριστήριο,την ενσωματωμένη μπαταρία υποστήριξης και μία ενσωματωμένη σειρήνα 120dB.

         -Το σύστημα SR-i800 είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες επέκτασης όπως το κόψιμο μίζας (Scorpio RID-5), του περιμετρικού αισθητήρα (Scorpio SN-5).

         -Μονάδα εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσηςενέργειας.

         -Εξοικονόμηση μπαταρίας με ''κατάσταση  αναμονής''

         -Έλεγχος φώτων ή φλας

         -Απαλός ήχος κατά την όπλιση

         -Προγραμματισμός κωδικού για την  αφόπλιση του συστήματος.

 

O προαιρετικός περιμετρικός αισθητήρας παρέχει μια απομακρυσμένη ενεργοποίηση του αισθητήρα που ανιχνεύει κίνηση σεμάζα γύρω από την μοτοσικλέτα προστατεύοντας τις βαλίτσες σας, τις αποσκευές σας και άλλα εξωτερικά εξαρτήματα. Έχει ρυθμιζόμενη ευαισθησία και μπορεί εύκολα να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί.

  Το σύστημα περιλαμβάνει ένα απλό χειριστήριο TRS-8, MCM (κύρια μονάδα ελέγχου), κεραία RFID, ενσωματωμένη μπαταρία υποστήριξης, universal καλωδίωση εγκατάστασης (GEN-1), καλωδίωσηαξεσουάρ (ACC-1) και κεντρική καλωδίωση (HAR-1).

Χαρακτηριστικά

iCan
Immobilizer Πωλείται ξεχωριστά
Γενικά Χαρακτηριστικά 1. Νο 1 Παγκόσμια Αναγνωρίσιμος Συναγερμός. 2. Εταιρία που εξειδικεύεται στους συναγερμούς μηχανής. 3. Μηδενική- Αμελητέα κατανάλωση μπαταρίας. 4. Επώνυμος αμερικάνικος συναγερμός. 5. Ο μοναδικός συναγερμός με λειτουργία “RFID” αυτόματη όπλιση- αφόπλιση με αναγνώριση του τηλεχειριστηρίου. 6. Διαθέτει ψηφιακό αισθητήρα κλίσης (ρυθμίζεται από το τηλεχειριστήριο). 7. Διαθέτει ψηφιακό αισθητήρα κραδασμού (ρυθμίζεται από το τηλεχειριστήριο). 8. Είναι εξοπλισμένος με backup battery. 9. Αναβαθμίζεται με περιμετρικό ραντάρ (SN-5). 10. Αναβαθμίζεται με μπλοκάρισμα μίζας (RID-5). 11. Μικρός σε μέγεθος. 12. Αδιάβροχος πλήρως. 13. Είναι στην επιλογή του χρήστη πότε θα ενεργοποιήσει το περιμετρικό και πότε όχι μέσο του τηλεχειριστηρίου. 14. Διαθέτει επιλογή προσωπικού κωδικού για απενεργοποίηση από το χρήστη σε περίπτωση απώλειας του τηλεχειριστηρίου που εισάγεται μέσο των φλας. 15. Universal καλωδίωση για σύνδεση με όλες τις μοτοσυκλέτες. 16. Αν δεν αλλάξει κατάσταση για 10 ημέρες απενεργοποιείται το περιμετρικό για εξοικονόμηση μπαταρίας. 17. Αν δεν αλλάξει κατάσταση για 30 ημέρες απενεργοποιείται η λειτουργία “RFID” για εξοικονόμηση μπαταρίας. 18. Όταν βρίσκεται το τηλεχειριστήριο κοντά στην μοτοσυκλέτα απενεργοποιούνται και οι ήχοι και η οπτική ένδειξη του συναγερμού, δηλαδή αναγνωρίζει τον χρήστη και δεν αντιδρά. 19. Ο SR-i900 διαθέτει τηλεειδοποίηση που μας αναγράφει τον ακριβή λόγο της διέγερσης του συναγερμού. 20. Για εξοικονόμηση μπαταρίας δεν διαθέτει LED. 21. Όταν διεγείρεται από το περιμετρικό δεν ανάβει τα φλας για εξοικονόμηση μπαταρίας. 22. Όταν διεγείρεται από το κραδασμικό και από την αλλαγή κλίσης της μηχανής ανάβει τα φλας γιατί είναι σίγουρη η απειλή. 23. Όταν διεγείρεται ο συναγερμός ανάβει τα φλας εναλλάξ για εξοικονόμηση μπαταρίας.
Ειδοποίηση στο χειριστήριο Όχι
Χειριστήρια 1 χειριστήριο 1-way
Εγγύηση κατασκευαστή 2 Χρόνια

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Είδατε πρόσφατα

Scorpio SR-i800S Συναγερμός Μηχανής

Scorpio SR-i800S Συναγερμός Μηχανής

169€ Χωρίς ΦΠΑ: 136€
Scorpio SR-i800S Συναγερμός Μηχανής