• 2310 312786
 • Viper 3121V Συναγερμός Μηχανής 1-Way με 2 χειριστήρια (Σετ)

  149,00€

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Viper
  • Κωδικός Προϊόντος: 3121V
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

  Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  Οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με το σύστημα συναγερμού, ειδικά αυτή που περιλαμβάνει καλωδίωση, υψηλές τάσεις, πολύπλοκα ηλεκτρικά συστήματα και ιδιότητες δεν είναι μόνο πρόκληση αλλά και επικίνδυνη σε λάθος χέρια.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνιστούμε ανεπιφύλακτα και επιμένουμε να ΜΗΝ κάνετε αυτές τις εργασίες εάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία στον τομέα, δεν έχετε κατάλληλα εργαλεία ή χώρο εργασίας.

  Γενικά, πολλά μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με το σύστημα που θέλετε να εγκαταστήσετε, τη μοτοσικλέτα σας, τις δεξιότητές σας και τα εργαλεία σας, καθώς και μερικούς άλλους παράγοντες. Σας συνιστούμε να σχεδιάσετε τα πάντα εκ των προτέρων, να λάβετε τα έγγραφα, τα σχήματα και τα εργαλεία από πριν και ακόμη και να καλέσετε έναν έμπειρο ή υποστηρικτικό συνεργάτη για να σας βοηθήσει. Λοιπόν, ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο πρέπει συνήθως να κατεβαίνει:

  1. Προετοιμάστε όλη την καλωδίωση (εντοπίστε, απλώστε, αποσυνδέστε τον αρνητικό ακροδέκτη της μπαταρίας).
  2. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ήδη το σημείο όπου θα πάει ο συναγερμός.
  3. Τοποθετήστε προσεκτικά ό,τι αφαιρέσατε (όχι μόνο καλώδια, αλλά και βίδες, μπουλόνια κ.λπ.) σε στεγνά και ασφαλή σημεία (η θερμοκρασία δωματίου είναι καλύτερη).
  4. Συνδέστε τα καλώδια του ίδιου βύσματος μαζί. Στη συνέχεια, συσκευάστε τις μικρές ταινίες σε ένα μεγάλο πακέτο.
  5. Ανοίξτε το διακόπτη ανάφλεξης και εντοπίστε τη σωστή καλωδίωση που οδηγεί στο κιβώτιο ασφαλειών.
  6. Το καλώδιο πρέπει να βρίσκεται κοντά στην ανάφλεξη, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό (δοκιμάστε τα όλα)
  7. Τοποθετήστε το σύστημα συναγερμού κολλώντας ή στερεώνοντάς το σε κατάλληλη υποστήριξη ή επίπεδη επιφάνεια.
  8. Ελέγξτε την πολικότητα του καλωδίου. Μόνο τότε προχωρήστε στη σύνδεση των καλωδίων στα κατάλληλα αθλήματά τους. Η συρρίκνωση θερμότητας ή η συγκόλληση είναι οι καλύτεροι φίλοι σας σε αυτήν τη φάση. Για παράδειγμα, το καλώδιο IGN / ACC στην πλεξούδα ανάφλεξης πρέπει να συνδέεται με καλώδιο ACC / Interface κ.λπ.
  9. Ελέγξτε διπλά και τριπλά τα πάντα με μετρητή τάσης. Το καλώδιο πρέπει να εμφανίζει 12 βολτ με ελάχιστο επιτρεπόμενο σφάλμα, ενώ όταν είναι απενεργοποιημένο, θα πρέπει να βλέπετε μηδενικά και τίποτα άλλο.
  10. Προχωρήστε στα ακινητοποιημένα καλώδια. Χωρίστε το άκρο κοντά στην κύρια πηγή τροφοδοσίας, συνδέστε τα μεταξύ τους. Τώρα είναι ώρα να συντήξετε το καλώδιο γείωσης και το καλώδιο τροφοδοσίας απευθείας στους ακροδέκτες. Πρέπει να χρησιμοποιούνται σφιγκτήρες της ποικιλίας περιτύλιξης ή των ακροδεκτών.

  Στην συνέχεια παρακολουθήστε το παρακάτω video. Ακολουθήστε τα βήματα προσεκτικά και ολοκληρώστε μια επιτυχημένη εγκατάσταση συναγερμού στη μηχανή σας!

  Χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή ενός συναγερμού μηχανής;

  Η εγκατάσταση ενός συναγερμού για μηχανές μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη κι επίπονη διαδικασία, ωστόσο κατά κύριο λόγο απαιτεί μόνο μερικά επιπλέον βήματα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εγκατάσταση. Εάν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε αγορά του δικού σας συναγερμού, περιηγηθείτε στο site μας και επικοινωνήστε με την ομάδα του iCan.gr.

  Εάν έχετε απορίες, το iCan.gr διαθέτει έμπειρο προσωπικό και τεχνικό τμήμα πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει και να φροντίσει να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για την εγκατάσταση σας.

  Viper 3121V Συναγερμός Μηχανής 1-Way με 2 χειριστήρια (Σετ)

  Το Σύστημα Ασφαλείας Viper Powersports σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για μοτοσικλέτες, ATV, σκάφη, PWCs και Snowmobiles. Είναι αδιάβροχο και διαθέτει δύο μικρά και εύκολα στη μεταφορά, αδιάβροχα τηλεχειριστήρια 2 πλήκτρων.

  Το σύστημα ασφαλείας διαθέτει ένα σύστημα κλειστού βρόχου. Μόλις σπάσει ο διακόπτης κλειστού βρόχου, το σύστημα ασφαλείας Viper Powersports θα ενεργοποιηθεί. Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αισθητήρα χτυπήματος & κλίσης επί του σκάφους, πρόσθετη είσοδο ενεργοποίησης και βοηθητική έξοδο. Το σύστημα φέρει βαθμολογία IP66.

  Χαρακτηριστικά:

  • Μικρός συναγερμός, ειδικά σχεδιασμένος να αντέχει στο νερό, για μοτοσυκλέτες, ATV, σκάφη και πολλά άλλα
  • Μικρό, αδιάβροχο τηλεχειριστήριο 2 κουμπιών
  • Αισθητήρας κραδασμού και κλίσης επί του σκάφους
  • Πρόσθετη είσοδος
  • Βοηθητική έξοδος
  • Loop Trigger για την προστασία κράνους (αν ο διακόπτης σπάσει, ενεργοποιείται ο συναγερμός)

  Περιλαμβάνει:

  • Κύρια μονάδα με καλωδίωση
  • 2 τηλεχειριστήρια 
  • Μικρή, αδιάβροχη σειρήνα